şimdi sevgiliniz yanı başınızda olsa =))

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
sevmek ve sevildiğini bilmek kadar güzel bir duygu yok bence dünyada. Ama maalesef her daim o sevdiğiniz insanın yanında olamıyorsunuz. Ya şehirler ayırıyor(ben ve aşkım gibi), ya akşam oluyor ayrılmak zorunda kalıyorsunuz yada başka bişey oluyor ve ardında özlem başlar

şimdi sevgiliniz yanı başınızda olsa napardınız, ne söylemek isterdiniz ?

Sevgilim Askerde.. Ama şuan burda olsaydı..Onu çok sevdiğimi söylerdim..
Omzuna yaslardım başımı..Sadece Beni Bırakma Derdim.. senağlama

Aaahhh aaahhh çok özledim ben aşkımı, aylardır göremiyorum zaten:1no2: İlk gördüğüde sımsıkı sarılırdım, ardından öperim tabii kide herkes gibi ve ardından kalbim kıpır kıpır olurdu. sonra ona doyasıya bakmak isterdim. Burda gece sahil muhteşem olur, el ele güzel bir romantik sahil yürüyüşü yapıp zaman geçirmek isterdim, omzunda uyumayı isterdim isterdim isterdimmm...
ona "ben seni cok seviyorum, hiç burdan gitme olurmu" derdimsenağlama"

Son düzenleyen: Moderatör:

Gözlerinin içine bakar onu sevdiğimi söyler öperdim

sabaha kadar gögsünde uyumayı isterdimkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Ellerini ellerimden, gözlerini gözlerimden ayırma masını isterdim.ve herzamanki duruşumla, bakışımla,aglamaklı sesim yaşlı gözlerimle.... noluurr beni bırakma derdim.

benimde canım kocam askerde şimdi gelse (keşke gelse) ona öyle bir sarılırdımki birdaha bırakmamacasına.doya doya öperdim ve bidaha beni sakın sensiz bırakma derdim

onu deliler gibi seviyorum onsuz hayatin hicbirseyin tadi yok. Olsa simdi yanimda doyasiya sarilip öpsem askimi ((((((((((((((((((((

bitanem benim koca bebeğimsenağlama
nişanlım şu anda askerde ve onu çok özlediğimi söyleyip boynuna sarılır saatlerce kalırdım öyle...sonrada yanaklarını ısırırdım onun:çok üzgünüm:

ahhh ahh asker bekleyen biri olarakk şu an yanımda olsa sımmsıkı sarılırdım sıkardım onu
sonra öperdimmm öperdimm bırakmazdm alimallahhhh hihoyyyt

ilk önce sarılırdım sımsıkı sonrada gözlerinin içine bakarak severdim bebeğimi..

kavga ettik biz, oyüzden hesap sorardım ondan. kavga devam ederdi yani:))) oyüzden şuanda iyikide yanımda değil:)

KOKUSUNU DOYASIYA İÇİME ÇEKER ONUN ELİMİ ALIP BU SOĞUK GÜNLERDE SICACIK VE KOCAMAN ELLERİYLE ISITMASINI İSTERDİM O SICAKLIĞA ÇOK İHTİYACIM VAR :çok üzgünüm: VE DE HER ZAMAN HIZLI Bİ ŞEKİLDE GEÇMESİNİ İSTEDİĞİM ZAMANINDA ÖYLECE DURMASINI İSTERDİM ONA DOYANA DEKK...(doymucam için sorun yok yani :jeyyar: ) şutarafagitti fisfisfis

nasıl bu kadar romantik ve sırf onlara bağlı olmayı becerebiliyoruz? bir erkeğe bu soruyu sorsak acaba o nasıl bir cevap verirdi. :)

beni bırakma falan demezdim, o bana desin. :) kendisi şuan askerde, eğer yanımda olsaydı saılıp uyumak isterdim sıradan bir şeymiş gibi.

ona simsiki sarilip omzunda aglamak isterdim
affet beni demek isterdim seni seviorum ama gitmem lazim diyebilseydim keske
son defa seni sevdim ben diyebilseydim ooff

gel aşkım gel zman mekan mühim değil yeter ki gel:1hug:neler yapmazdım ki öperim öperim yerim yerim yerim yerim yaa:asigim::asigim::asigim:

off offffff yaramı deştin arkadaşım:çok üzgünüm: benm sevgilim asker.2aydan fazladır görmüyorum.hani derler ya burnumda tütüyo öyleyim işte.şimdi yanımda olsa ona sıkı sıkı sarılır koklarım saatlerce bırarkmam,öperim.gözelrini içine içine bakp binlerce kez artık gitme beni bırakma derimsenağlama

denise canm sevgilim asker değil ama seneye yolcu (
kaç aydır içimde dert bu.okadr üzülüyorum ki anlatamam.sanki içimden bişeler kopuyo...
korku,özlem bunlara nasl dayancam ben :'''((

sabrlar diliyorum asker yolu bekleyenlere.....

aşkım yanmda olsaydııı sarılıp,kollarında uyumak isterdim tek istedgm bu.
çok özledim ben aşkımı ama yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…