sevmek ve sevildiğini bilmek kadar güzel bir duygu yok bence dünyada. Ama maalesef her daim o sevdiğiniz insanın yanında olamıyorsunuz. Ya şehirler ayırıyor(ben ve aşkım gibi), ya akşam oluyor ayrılmak zorunda kalıyorsunuz yada başka bişey oluyor ve ardında özlem başlar
şimdi sevgiliniz yanı başınızda olsa napardınız, ne söylemek isterdiniz ?
Aaahhh aaahhh çok özledim ben aşkımı, aylardır göremiyorum zaten:1no2: İlk gördüğüde sımsıkı sarılırdım, ardından öperim tabii kide herkes gibi ve ardından kalbim kıpır kıpır olurdu. sonra ona doyasıya bakmak isterdim. Burda gece sahil muhteşem olur, el ele güzel bir romantik sahil yürüyüşü yapıp zaman geçirmek isterdim, omzunda uyumayı isterdim isterdim isterdimmm...
ona "ben seni cok seviyorum, hiç burdan gitme olurmu" derdimsenağlama"
benimde canım kocam askerde şimdi gelse (keşke gelse) ona öyle bir sarılırdımki birdaha bırakmamacasına.doya doya öperdim ve bidaha beni sakın sensiz bırakma derdim
bitanem benim koca bebeğimsenağlama
nişanlım şu anda askerde ve onu çok özlediğimi söyleyip boynuna sarılır saatlerce kalırdım öyle...sonrada yanaklarını ısırırdım onun:çok üzgünüm:
KOKUSUNU DOYASIYA İÇİME ÇEKER ONUN ELİMİ ALIP BU SOĞUK GÜNLERDE SICACIK VE KOCAMAN ELLERİYLE ISITMASINI İSTERDİM O SICAKLIĞA ÇOK İHTİYACIM VAR :çok üzgünüm: VE DE HER ZAMAN HIZLI Bİ ŞEKİLDE GEÇMESİNİ İSTEDİĞİM ZAMANINDA ÖYLECE DURMASINI İSTERDİM ONA DOYANA DEKK...(doymucam için sorun yok yani :jeyyar: ) şutarafagitti fisfisfis
ona simsiki sarilip omzunda aglamak isterdim
affet beni demek isterdim seni seviorum ama gitmem lazim diyebilseydim keske
son defa seni sevdim ben diyebilseydim ooff
off offffff yaramı deştin arkadaşım:çok üzgünüm: benm sevgilim asker.2aydan fazladır görmüyorum.hani derler ya burnumda tütüyo öyleyim işte.şimdi yanımda olsa ona sıkı sıkı sarılır koklarım saatlerce bırarkmam,öperim.gözelrini içine içine bakp binlerce kez artık gitme beni bırakma derimsenağlama
denise canm sevgilim asker değil ama seneye yolcu (
kaç aydır içimde dert bu.okadr üzülüyorum ki anlatamam.sanki içimden bişeler kopuyo...
korku,özlem bunlara nasl dayancam ben :'''((
sabrlar diliyorum asker yolu bekleyenlere.....
aşkım yanmda olsaydııı sarılıp,kollarında uyumak isterdim tek istedgm bu.
çok özledim ben aşkımı ama yaaaa