• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi sona geldik gibi

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Hayırlı geceler hanımlar daha önce de konular açmıştım eşimle maddi anlamda sorunlarımız oldu ama daha çok benim isteğim dışında atılan adımların sonucunda yaşadığımız maddi sıkıntılar bu noktaya getirdi.
Bende oda üni mezunuyuz o meleğini yapıyor ama ancak 3 senedir makul maaşa ulaştı evliliğimizin ilk alarmda bedelli askerlik için kredi çekti yapma etme dememe ragmen altınlarını ver bir kısmını bari desende yine bildiğini yaptı.
Sonuçta geçen sene de benden habersiz babasına kredi çekip verdiğini öğrendim
Bende bu 3 senede kpss belasıyla cebelleştim.bölümüm zor ataması olan bir bölüm yapamayacağım işlere girip çalışmayı denedim ücretli yaptım ders çalışırken elimden geldiğince kıstım şöyle diyeyim 3 senedir bir kıyafet dahi almadım annem ablalarım sağolsınlar hep ellerinden geldiğince destek oldular bu süreçte maddi manevi
Şimdi öyle bir noktaya geldim ki eşim iyi sadık derken rahat davrandığını farketim bu aradada 3 senedir sırf onun eğitimi için şehir değiştirdik boş zor bir hayalin peşinde ikimizi de yordu.
Birbirimizi suçlar olduk artık onu haklı bulmuyorum kendince hep sorsan beni düşündü ama bekarken yaşadığım standartları biliyordu bakıuorum ne burçlar bitecek ne dertler çünkü krediyi krediyle çeviriyor aptal saptal hesapları var yani.
Ortak olmayan kararlardan çektiğim sıkıntı bitmiyor bende artık ders çalışmana dayanamıyorum halimizi gördün kaç senedir her mezun polis oluyor sende olsaydın zormuş yapamazmış sevmiyormuş ama ben ilgim olmayan her işte çalışmaya çalışıyorum 3 senedir hiç sevmiyorum diyemedim
şimdi uzakşalım ayrıldım evden kafa dinliyorum ama gelirken de konuştum ne arıyor ne soruyor iyice soğuttu çabalama yok konuşurken gelmeden artık bıktım dedim herşeyi anlattim.
Gitme dememi mi bekliyorsun demeyecekmiş gözümün içine bakardı eşim beni evliliğe ikna etmesini tüm sülalem bilir şimdi gitme diyemiyor..

Ben bu hikayede haksız mıyım yani dayanamayıp kaçtım mı onca mücedele verdim ki ..

Çocuk yok zannedersem.
Siz haklısınız böyle adamları da hiç sevmem.

Ne denirki, ayrılacaksanız çocuk yokken ayrılın.
Yorulmuş ve yıpranmışsınız. Ama belli ki eşiniz yorulmamış alengirli işlerden..
Çok hak verdim size..

Evlilikte eşlerin birbirinden habersiz böyle büyük maddi kararlar alması başkalarına yardım etmesi en büyük sıkıntılardan biri.
Sanki doğru karar almışsınız. Bir süre kafanızı dinleyip kararınızdan emin olmaya çalışın derim. Kimseye muhtaç değilsiniz ve hayata başkaları için sıkıntı çekmeye de gelmediniz sonuçta.

Çocuk yok zannedersem.
Siz haklısınız böyle adamları da hiç sevmem.

Ne denirki, ayrılacaksanız çocuk yokken ayrılın.
Yorulmuş ve yıpranmışsınız. Ama belli ki eşiniz yorulmamış alengirli işlerden..
Çok hak verdim size..
Evet çocuk yok onuda yokluktan yapmak istemedim eşim herşeyi yapıyor SÖZDE çünkü onu da yapalım sen evde otur istersen çalış keyfine bak givi ama bana o rahatlığı laflarıyla verdiğini zannediyor icraat yok onca borcun altına soktu ben ders çalışırken kapı kapı iş aradım aylarca artık yoklukan değilde boşa kürek sallamaktan yoruldum ki babasına bişe demedim şimdiye dek arkamdan iş çevirdiniz diye en son evden ayrılırken canıma tak etti aradım hepsini saydım
Adam benden deli çıktı o ayrı.eşimde hiçç bahsetmez dertlerinden şimdi bana kızmış 2 gundur ne arıyor ne soruyor öğrenmiş aradığımı

Evlilikte eşlerin birbirinden habersiz böyle büyük maddi kararlar alması başkalarına yardım etmesi en büyük sıkıntılardan biri.
Sanki doğru karar almışsınız. Bir süre kafanızı dinleyip kararınızdan emin olmaya çalışın derim. Kimseye muhtaç değilsiniz ve hayata başkaları için sıkıntı çekmeye de gelmediniz sonuçta.
Babasına borcunu ödemiş öyle saçma işler ki eşyayı babası almıştı ona her ay yüksek şeklide elden ödiyorduk sözde onu vermiş toğlu babası sıkışınca baştan kendim alırdım o ki böyle olacaktı birde ben işe girdiğim ay çekiliyor öderim ya ben çalışır hep bildiğimi okudu xaten ilk aylarımız eşyamı yok askerlik kredisi çıkardı başımıza ordan yaktı başımızı ne diller döktüm yapma diye..

Bu sorunlardan moralim bozuluyor sürekli onu da istemiyor beklentisi eve gelince güler yüzlü olayım hiçbirşey kafaya takmayayum. Hep güleyim!
Batı amam içinse elimdeki dört duvar sokağa çıkmaktan korkan bir ben masraf olur diye.
Üni hayatım özel evde 2 arkadaş geze toza geçti ailemi yaşantımızda gördü şimdi aç mı kaldın diyor ölçütü karnımın doyması..

Babasına borcunu ödemiş öyle saçma işler ki eşyayı babası almıştı ona her ay yüksek şeklide elden ödiyorduk sözde onu vermiş toğlu babası sıkışınca baştan kendim alırdım o ki böyle olacaktı birde ben işe girdiğim ay çekiliyor öderim ya ben çalışır hep bildiğimi okudu xaten ilk aylarımız eşyamı yok askerlik kredisi çıkardı başımıza ordan yaktı başımızı ne diller döktüm yapma diye..
Bu saatten sonra bırakın artık ödesin hepsini kendisi. Fazlasıyla yormuş sizi.

Aramak bile yok eşim çıktı gitti nerde olduğumu biliyor o ayrı ama salmış ki sormayın yorulan o olmuŞ artık birbirimizi suçlar olduk senin yuzunden atanamadım senin yuzunden şöyle böyle diye çok yıprandım birde üzerine ailesinin memleketi cahil insanların içinde yaşamaya çalıştık bunca sıkıntının içinde didisi dıdısı da dert oldu gelmeleri gelmemeleri sanki başka dert yok gibi. . .
Şükür arkamda ailem var artık çok istiyorsa tekrar düzeltmek bişeylerİ hateker geçer çook iyi bilir isteyince ikna etmeyi beni o inandırmıştı evliliğe sevgiye sadece seviyor kendince ..

Back
X