• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi tanışma aşamasında bile böyleyse düğün arefesinde neler olur :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben uzak memlekette görev yaptığım İçin bensiz bi tanışma oldu , sevgilimin ailesi bizim eve geldi şimdi benim ailem onların evine gidecek . Ancak çok değişik bi durum oldu . Halam beni aradı ve bu ne acele biz seni boşunamı okuttuk bu kadın hemen tanışma olsun diyor. Diye bana kadının neden aceleci olduğunu anlatmaya çalıştı. Çünkü benim ailemin tanışmaya gidecegı gün bi vefat eden amcanın mevludu var , bu amca da hemen benim sevgilimin yanındaki evde oturan kişinin babası , yani eniştemin (halamın eşi) dedesi… hani okuma günü tanışmamı olunur demişler , ya daha bu kadar strese sokuyorlar insanı ya … herkes bana bi şeyler diyor saçma sapan işler ya
Yine mi sen ya 😂 evlense de tüm kk üyeleri olarak biz de rahatlasak sen de 😂

Benim nişanım yapıldığında eltimin babası öleli daha 10 gün olmuştu. Kıyameti yıktı cenaze var diye. Ona rağmen yapıldı yani. Bu kadar kasmayın. Ölümde hak doğumda. Biri ağlıyor diye herkes ağlayacak değil
Konu dışı özür dilerim ama haklıymış biraz eltinizde 10 gün çok kısa bari 40ı çıksaydı

Konu dışı özür dilerim ama haklıymış biraz eltinizde 10 gün çok kısa bari 40ı çıksaydı
Aynı şehir değil farklı şehirler arasında olan bir nişandı. Pandemide kapanmaya denk gelecekti. Olmasaydı daha fazla beklememiz gerekecekti. Bu konuda bir haklılığı yok ne yazık ki. Hepimiz taziyelerini sunduk, gelmezse gücenmeyeceğimizi belirttik. İnatla gelerek nişanda sürekli ağlayarak insanlarında psikolojisini bozdu.

Konu sahibi sana da gelince konuyu tam anlatmadığını düşünüyorum sanki başka şeyler de var gibi ama bu kadarsa halan ve sen biraz abartmışsın. Ama söylemeden geçemiycem esas oğlan ve esas kız olmadan tanışma da çok saçma. Siz de olmalıydınız

Aynı şehir değil farklı şehirler arasında olan bir nişandı. Pandemide kapanmaya denk gelecekti. Olmasaydı daha fazla beklememiz gerekecekti. Bu konuda bir haklılığı yok ne yazık ki. Hepimiz taziyelerini sunduk, gelmezse gücenmeyeceğimizi belirttik. İnatla gelerek nişanda sürekli ağlayarak insanlarında psikolojisini bozdu.
Gelmeseydi de herkes gelmemesine laf söyleyecekti 😔 muhtemelen eşi benim kardeşimin nişanı tabiki geleceksin demiştir belki kavga bile etmiştir 😔 ben eltiyi haklı buldum ama konuyu uzatmayayım sizin de fikriniz belli. Herkesin hakkında hayırlısı olsun

Halanız zengin bir damat adayı bekliyordu bence. Kastettiği şey; neden doktor mühendis hakim kaymakam falan bulamadın da işsiz birini buldun demek istiyor.
ay keşke doktor ve hakimler zengin olsa :110:
ülke öyle bir hale geldi ki ticaret ve müteahhitlik dışı zengin olabilecek kimse kalmadi

Gelmeseydi de herkes gelmemesine laf söyleyecekti 😔 muhtemelen eşi benim kardeşimin nişanı tabiki geleceksin demiştir belki kavga bile etmiştir 😔 ben eltiyi haklı buldum ama konuyu uzatmayayım sizin de fikriniz belli. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Aksine, eşi bile gitmemeyi teklif etti. Ve aile içi bir nişandı kimse kırılmayacaktı. Nişanın olmasını isteyen kayınpederimdi. Eltim sonrasında pişman oldu tabiki, iyi ki yapmışsınız ama keşke ben ağlamasaydım diye

Niye laf söylesinler?Gitmeyebilirdi.Anlayışla karşılanırdı.Gidip orayı cenaze evine çevirmek de hoş değil ki.

Zamandan ne kadar birlikte olduğunuzdan bağımsız sizin olacağınız bir zamanı bekleyemeyecek ne acele var bende merak ettim ben olmadan aileler tanışsın istemezdim

Ohooo halanın kocasının dedesinin okuması var diye bile tanışma iptal edilecekse hiç tanışamazlar zaten. Boşuna mı okuttuk derken beklentilerini ben anlamadım. Hem bir de hala kim ki ya o mu okuttu sizi?
Hala babanız kız kardeşi olup,kendini kızın annesinden bile herşeyi kendine hak gören,kocasının dedesinin mevlüdünü bahane eden biri.😂

Halan kim ya? Annene görümcelik yapmış yetmemiş sana mı yapmaya çalışıyor? Bir de "biz seni boşuna mı okuttuk" demiş. Seni halan mi okuttu? Cebine harçlık mi koydu? Dersane paranı mi odedi, laptop mu aldı?
Kendin calismis, kendin kazanmis, kendin okumuş, kendin atanmissin. Halaya ne ya?

Zamandan ne kadar birlikte olduğunuzdan bağımsız sizin olacağınız bir zamanı bekleyemeyecek ne acele var bende merak ettim ben olmadan aileler tanışsın istemezdim
Aileler kız olmadan tanışıp ne yapacaklar ki?Oturup kısır mı yiyecekler?Paralı gün mü bu?Onlar evlenecek değil ya?O kısmı ben de anlamadım.Yangından mal kaçırır gibi.

Sevgilinin sen olmadan tanışması saçma geldi bana en başta zaten. Kendimi düşünüyorum sevgilim olmadan sevgilimin ailesiyle tanışmaya gitsem acayip kasılırdım.

Ailen de mevlüde gidecekse sevgiline deseydin ya o gün annemler müsait değil diye. İlla o gün olmak zorunda mıydı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X