- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.818
- 123
- Konu Sahibi zorunlualann
Hala bu olay da asıl kız ortamda olmadan ailelerin birbirleriyle tanışmak için gelip gitmelerini anormal bulan tek ben miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine mi sen yaBen uzak memlekette görev yaptığım İçin bensiz bi tanışma oldu , sevgilimin ailesi bizim eve geldi şimdi benim ailem onların evine gidecek . Ancak çok değişik bi durum oldu . Halam beni aradı ve bu ne acele biz seni boşunamı okuttuk bu kadın hemen tanışma olsun diyor. Diye bana kadının neden aceleci olduğunu anlatmaya çalıştı. Çünkü benim ailemin tanışmaya gidecegı gün bi vefat eden amcanın mevludu var , bu amca da hemen benim sevgilimin yanındaki evde oturan kişinin babası , yani eniştemin (halamın eşi) dedesi… hani okuma günü tanışmamı olunur demişler , ya daha bu kadar strese sokuyorlar insanı ya … herkes bana bi şeyler diyor saçma sapan işler ya
Doktor mühendis de onları bekliyorduEskiler beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadım derler.Varsaydı,tutan mı var demek lazım böyle söyleyenlere.
Konu dışı özür dilerim ama haklıymış biraz eltinizde 10 gün çok kısa bari 40ı çıksaydıBenim nişanım yapıldığında eltimin babası öleli daha 10 gün olmuştu. Kıyameti yıktı cenaze var diye. Ona rağmen yapıldı yani. Bu kadar kasmayın. Ölümde hak doğumda. Biri ağlıyor diye herkes ağlayacak değil
Aynı şehir değil farklı şehirler arasında olan bir nişandı. Pandemide kapanmaya denk gelecekti. Olmasaydı daha fazla beklememiz gerekecekti. Bu konuda bir haklılığı yok ne yazık ki. Hepimiz taziyelerini sunduk, gelmezse gücenmeyeceğimizi belirttik. İnatla gelerek nişanda sürekli ağlayarak insanlarında psikolojisini bozdu.Konu dışı özür dilerim ama haklıymış biraz eltinizde 10 gün çok kısa bari 40ı çıksaydı
Gelmeseydi de herkes gelmemesine laf söyleyecektiAynı şehir değil farklı şehirler arasında olan bir nişandı. Pandemide kapanmaya denk gelecekti. Olmasaydı daha fazla beklememiz gerekecekti. Bu konuda bir haklılığı yok ne yazık ki. Hepimiz taziyelerini sunduk, gelmezse gücenmeyeceğimizi belirttik. İnatla gelerek nişanda sürekli ağlayarak insanlarında psikolojisini bozdu.
ay keşke doktor ve hakimler zengin olsaHalanız zengin bir damat adayı bekliyordu bence. Kastettiği şey; neden doktor mühendis hakim kaymakam falan bulamadın da işsiz birini buldun demek istiyor.
Aksine, eşi bile gitmemeyi teklif etti. Ve aile içi bir nişandı kimse kırılmayacaktı. Nişanın olmasını isteyen kayınpederimdi. Eltim sonrasında pişman oldu tabiki, iyi ki yapmışsınız ama keşke ben ağlamasaydım diyeGelmeseydi de herkes gelmemesine laf söyleyecektimuhtemelen eşi benim kardeşimin nişanı tabiki geleceksin demiştir belki kavga bile etmiştir
ben eltiyi haklı buldum ama konuyu uzatmayayım sizin de fikriniz belli. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Niye laf söylesinler?Gitmeyebilirdi.Anlayışla karşılanırdı.Gidip orayı cenaze evine çevirmek de hoş değil ki.Gelmeseydi de herkes gelmemesine laf söyleyecektimuhtemelen eşi benim kardeşimin nişanı tabiki geleceksin demiştir belki kavga bile etmiştir
ben eltiyi haklı buldum ama konuyu uzatmayayım sizin de fikriniz belli. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Hala babanız kız kardeşi olup,kendini kızın annesinden bile herşeyi kendine hak gören,kocasının dedesinin mevlüdünü bahane eden biri.Ohooo halanın kocasının dedesinin okuması var diye bile tanışma iptal edilecekse hiç tanışamazlar zaten. Boşuna mı okuttuk derken beklentilerini ben anlamadım. Hem bir de hala kim ki ya o mu okuttu sizi?
Benim böyle bir akrabam olsaydı kardeşi olan babam bile bunla akrabalık etmezdiHala babanız kız kardeşi olup,kendini kızın annesinden bile herşeyi kendine hak gören,kocasının dedesinin mevlüdünü bahane eden biri.![]()
Aileler kız olmadan tanışıp ne yapacaklar ki?Oturup kısır mı yiyecekler?Paralı gün mü bu?Onlar evlenecek değil ya?O kısmı ben de anlamadım.Yangından mal kaçırır gibi.Zamandan ne kadar birlikte olduğunuzdan bağımsız sizin olacağınız bir zamanı bekleyemeyecek ne acele var bende merak ettim ben olmadan aileler tanışsın istemezdim