Şimdi ufacık 6 7 yaşındakiler okula mı başlıyor?

Ben okulu arayıp sordum. Anasınıfıları ve 1. Sundular velilerin isteğine bağlı olacak gibi suan ama net birsey yok değişebilir dedi idareci.
Herzaman aynı şeyi yapıyorlar. Ortaya birşey atıyorlar ama ayrıntılar belli olmuyor. Sonra veliler şöyle mi böyle mi diye kafayı yiyor. Yarın da yarım yamalak açıklama yapıp bırakırlar öyle

Evet böyle söylentiler var ama size maaş yok söylemi de ne bileyim kafama pek yatmıyor benim.Sadece biz ogretmenlerin aldigi malum dillere düşmüş bir ekders olayı var.Bunu vermeyebilirler.Vermezlerse de ben kendi adima sorun etmem ama kendi adima etmem.Ek ders ile açığını kapatan pek cok meslektasim var onlarin adina sorun ederim o ayri.Bakalim neler olacak , yasayarak öğreneceğiz.

Bende özele yazdırdım ama yollamayı istemiyorum. Ne yaparız bilmiyorum. Belki bir iki derse sokar eve getiririm. Ben beklerim okulda. Bakalım zaman ne gösterecek. Belki vazgeçerler.

Üniversitelerin acilmayip 1. Sınıfın açılması cok mantiksiz olur.
1. Sınıfın açılması evet mantıksız ama her sehirden yuz binlerce ogrencinin aynı anda üni okuduğu şehirlere dagılması çok farklı bi mevzu. Yurtlarda kalan ogrenci sayısı evde kalandan çok daha fazla ve 6 kişilik yurt odası bile var. Aynı zamanda en az 10-15 kişi aynı lavaboyu kullanıyor, 2 bin küsür kişi aynı yerde yemek yiyor. Normalde kişi pozitifse karantinaya evine gönderiliyor, yurtlarda kalan öğrenciler nereye gönderilecek? Bir tutmak biraz saçma olmus çoğu ogrencinin izole olabileceği evi bile yokken

. Ben 'genel' olarak salginla yasam ve tedbirlerde bir mantik goremiyorum açıkçası.

Kendi adıma üniversiteden sonra kpssye uzaktan eğitimle hazırlanmış biri olarak üniversite öğrencilerinin çoğunun uzaktan eğitimden anlamadığını düşünmüyorum hatta bu bir zaman kazancı olarak kabul edilebilir
Sizin dediginiz gibi onların istediği kesinlikle eğitim değil evet biz de belki gün sayardık geei dönmek için okuduğumuz şehre fakat o zaman bu şekilde önemli bir sağlık olayı yoktu

Benim arada derede kaldığım bir konu bu

Sağlık çok önemli evet ama birinci sınıf çocuğuda uzaktan eğitime uygun değil
önce okumayı öğrenmesi lazım ki uzaktan eğitimi takip edebilsin.

Ek dersleri kestiler, bu ay aldığımız son ek dersti sayın meslektaşım haberiniz olsun :))

Bu kadar aynı düşüncede olabilirdim.
Aynı üniversite öğrencileri geçen sene mart ayında yaşasın tatil, 3 senedir veremediğim dersi korona sayesinde verdim diye yorum yapıyorlardı.
Şimdi evde oturmak sıkmaya başladı üniversiteler açılsın her yer açık yazmaya başladılar.
Gerçekten eğitimini düşünenleri, dersten istediği verimi alamayanları, staja gitmek zorunda olanları ayrı tutuyorum ama bir çoğunun düşüncesi bu yönde

Ben büyükşehirde yaşıyorum.
Yolumun üstünde iki üniversite var toplu taşıma kullanmak zorundayım üniversiteler ve okullar açıkken otobüste değil oturacak yer bulmak, ayakta gitmeye yer bulamıyorduk havasızlıktan bayılanlar oluyordu.
Nasıl bir anda açılsın üniversiteler deniyor?
Elzem olan 1.ve 8. Sınıflar gibi görünüyor.

ama yine de bana garip geliyor,
eger teste guvenilmeyecekse neden test yapiliyor, direk belirtiler kaybolana kadar karantina uygulayacak herkes desin o zaman.
Çünkü covid pozitif olan hasta başına para alıyorlar, bir de entube olduysa bu para katlanıyor.
Pozitif çıkması için herşey yapılıyor.
Korku ile sahte pandemi yaratılıyor. İnsanlar maske taktı takmadı diye birbirini linc ediyor.
Temel hak ve özgürlüklerimiz bir bir elimizden alınıyor sahte pandemi ile. Dünya da insanlar bunun mücadelesini veriyor, yürüyüşler yapıyor hakları icin; biz ise maske zorunlu olsun,.test zorunlu olsun vs. çığırtkanlığı yapıyoruz.

Madem pozitiften para alıyorlar o zaman yalvaran kişilere bile neden test yapmıyorlar

Ya da evdeki diğer kişilere neden test yapmıyor

Bu teoriniz doğru olsaydı her köşe başında örnek alır pozitif çıkanı karantinaya alırlardı

Ama sağlık çalışanına dahi kolay kolay test yok iki üç belirti bir arada olacak vs

Bir de kim bu para alanlar onu da açıklayın da öğrenelim

Özel hastaneler de pandemi hastası bakamıyor bu aşamada kim alıyor bu paraları entube hasta sayısı artınca ve kimden alıyor

Herzaman aynı şeyi yapıyorlar. Ortaya birşey atıyorlar ama ayrıntılar belli olmuyor. Sonra veliler şöyle mi böyle mi diye kafayı yiyor. Yarın da yarım yamalak açıklama yapıp bırakırlar öyle
Çünkü kamuoyunun nabzını yokluyorlar. Ortalık ayağa kalkarsa sessizce geri çekilirler. Bakarlar su akıp yolunu buluyor, kararı böyle verdik olur. Yıllardır böyle yürüyor işler

çok tepkisiz bir halkız katılıyorum 2. hafta oldu halaa öğretmen atanmadı 4. sınıfa giden kızıma ankara merkez de sınıf velilerinden çıt yokk .İnşallah gelir diye bekliyorlar ben de gülüyorum artık hallerine

Uzun süredir takip ettiğim, belge ve bilgi paylaşan içinde doktor da olan hesaplari paylaşabilirim dilerseniz.
Kimseyi ikna etmek gibi bir durumum yok, Mart ayında inanılmaz paranoyak yaşarken acaba demeye başladım ve artık inandığım şeyler farklı.
Ödemeyi devlet yapıyor, her hasta için 360 lira. Özel hastaneler başta pandemi hastası bakıyordu. Sonra ücret verilmemeye başlandı ve onlarda devlete yönlendirmeye başladılar.
Dediğim gibi incelemek isterseniz hesaplar bunlar; vitamingiller, isuada, mdbasaran,hasanhusnueren

Aklıma geldikçe ekleme yaparım ancak vitamingilleri özellikle incelemenizi tavsiye ederim. Fikriniz değişir değişmez bilemem. Sadece yazım tarzınız üzüm yemek değil bağcıyi dovmek gibiydi. O yüzden kendimi açıklamak isterim. Araştırmayan,.sorgulamayan, sorumsuz biri değilim

bu yıl okullar yüz yüze olmadığından veli bağışı da olmayacak .O bağışlarla temizlik görevlisi güvenlik tutuluyordu ve temizlik malzemesi alınıyordu.her sınıfta 15 de bir kadın tutarak kendi sınıfını kendi temizletiyordu. E artık kantin geliri de yok okulun.Bu şartlar pandemi öncesiydi pandemi sonrası tammm nanayyyyy artık temizlikte güvenlikte

Onu soruyorum ödemeyi devlet kime yapıyor

Bu süreçte özellere yapmıyor

Özeller her kalp spazmına anjio yapıyor çünkü devletten paralar alıyor bunlar zaten biliniyor

Lakin bu aşamada özeller test yapınca para alıyor amenna ama zaten hastalar devlet hastanesinde o zaman para alan yok buna rağmen vakalar katlanıyor

Maske takmayan ve bu pandemi önemsemeyen insanları keşke hastanelerde zorunlu sosyal hizmet cezası verilse. Temizlik yapsalar, yemek dagitsalar filan. Nasılsa pandemi yalan, maske takmaya gerek,
sosyal mesafe kucak kucağa....

Bu düşüncede olan insanlar yüzünden hastalık yayılıyor ve insanler ölüyor.

HOŞGELDİNNN komplo teorileri dersi:ders 1

Bakanın da yaptığı açıklamayla mazeret belirtmek şartıyla devam zorunluluğu aranmayacakmış. Dileyen veli uzaktan eğitimle devam edebilirmiş.
Benim merak ettiğim çocuklar bu düzende ilerde nasıl değerlendirilecek? Uzaktan eğitimi takip edenle umursamayan arasında. İlerde sınav değerlendirme falan yapılır mı?
Çocuklar doğru düzgün bişey öğrenmeden üst sınıfa geçirirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…