Ben, evet !

Çinde bu mereti duyduktan sonra maske stogumu ve dezenfektan stogumu yapan biri olarak bu konuda mutevazi olamayacagim. Herkes cilgin gibi maske ve kolonya ararken bir tane bulamazken ben bana , esime ve aileme verebildim .
Insanın bazi konularda temkinli olmasi lazim. Belirsjz gelecekse daha temkinli olmasi lazım. Bir birey olarak bu bizim gorevimiz sonra goruyoruz malum kisitlama gecesi neler neler oldu. Iste bunlar hep aman dur ortalik karisik diye bekleyenlerden, eli kolu bagli oturanlardan, ne yapabiliriz diye düşünmeyenlerden. benim yiyecek stogumda vardi ne o markettekiler gibi haldir haldir aldim ne markete daldim. Ne olur ne olmaz diye az ve öz almistim zamaninda virusu duyunca .
Acilacaginin tarihine emin olmaya gerek var mi? Elbet acilacak ya da seminerler olacak is hayati devam ediyor bunu gormezden gelmek zor olsa gerek. Savunmaniza coook sasirdim.
Cimere şikâyetlerim vardi sonucu hala çıkmadı 2 adet bakalim su pandemi sureci ve haksiz zamlarla ilgii aylar oldu haber yok. Bu arada bende buyuk sehirdeyim ama bizim arkadaslardan isteniyor gayet, veren bir ton veli var.
Sizin veliler helal olsun hem hemen sikayet ediyor hem sonuc alabiliyor hemen hemde köy okulunda sasirtici bayağı

Keske en azindan icinizden biri ileri goruslu olsaydi diyim o zaman çünkü ileri görüşlü olamadik demissiniz. E sonucta ortada. Olsaydiniz simdi sıkışmaz yavas, yavas- ara, ara alirdiniz koca 6 ay oldu neler olurdu simdiye. Müdür daha sorumlu oldugundan ona soyledim ama tabii bir hocada fikir verebilirdi tabiî .
Neyse ki fiyatlar düşük suan.