Şimdi ufacık 6 7 yaşındakiler okula mı başlıyor?

Özel proje uygulayan imam hatip ortaokulu

Temmuzdan beri okulda onlar

maalesef ki idarenin vs inisiyatifinde değil zaten

Ali Kuşçu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hafızlık ile birlikte örgün eğitim uygulayan İmam Hatip Ortaokulu
Gerçekten çok sinirlendim yazdıklarınıza😠😠😠😠😠

Ben de henüz Türkiye de vaka yokken eldivenimi, maskemi, dezenfektanımı stoklamıştım. Hiç bir yerde kimse bulamıyorken benden aldı arkadaşlar. Bu ekstra zeka isteyen, ya da övünülecek bir şey değil :))) ama müdür okula almalıydı demişsiniz. Siz de düşünüp kilolarca iş yerinize aldınız değil mi? Sonuçta birinin ileri görüşlü olması gerek ve en zekileri olarak size düşer? İş yerinizde ortalama 1000 kişinin olduğunu bilerek, yaklaşık 1 senelik maaşınızı yatırırdınız stok yaparak tabi ki. Bizim müdür müdür müdür bilemedim, ay valla komiksiniz :KK70:
neyse ben mantıklı sorulara mantıklı cevaplar vermek için enerjimi harcamaya devam etmek istiyorum. Size iyi günler :)
Zeka gerektirmeyen bir sey oldugunu belirtmistim oysa bende. :olamaz:
Belirsizlik belirsizlik diye yazan sizin arkadaslariniza verdiginizi söylemeniz tutarsiz geldi.
Evet ,duzene girene kadar herkes is yerinede getirmisti:KK51:
Neyse madem haklı müdür alin işte.
Bir okulda 1000 calisan olmuyor abartmayin. Yaklasik 1yillik maasini neden yatirsin adam sizde orada calisiyorsunuz. :olamaz:Tum ogretmenlerle birlikte bolusturup alacaktiniz . Suan fiyatlar cok cok uygun abarti yani 1 yilik maas yatirmali diye bahsetmek. toplasinca cok bir mebla cikmayacaktir , :KK51:zaten sonra düzene girince - gondereceklerdi -dediginizi gonderirler.
Neden yükselip igneliyici laflar soylemeye calisiyorsunz anlamadm.
Mantık önemli gerçekten ama mantiga bakis aciniz farkliymis.Bencede anlasamayiz iyi günler .Yazdığınız bana soylediginiz kötü itham ve yorumlara cevap vermeden gidiyorm. :cool:

Eki Görüntüle 2687586 söylemen sayfalardan biri bu. Ne kadar bilimsel. Full kanıt dolu maşallah. İyi ki araştıran bireylersiniz. Biz göremezdik bu kadar büyüm bir oyunu

KK'yi her okudugumda sirketimi sorguluyorum. Madem virus yokmus bizim bizzat Cin'deki vakalar ciktiktan 3 hafta icin izole etmeyi basardigimiz, su an asisi uzerinde calistigimiz virus ne virusu acaba? Gerci ben 'dis mihrak' ulkelerinden birindeyim acaba ondan mi buyuk resmi goremiyorum???

Cok yakin bir arkadasim doktorasini komplo teorisyenlerinin psikolojik incelemesi uzerine yapiyor. Turkce bilse kendisini bu siteye yonlendirebilirdim :)))

Inanilmaz sacma, neden siz ustlenesiniz ki tüm okulun yükünü
İilköğretim de ya veli ya da öğretmenler verecek yoksa okulu 1 adet çamaşır suyu bile alınamaz janjanlı dezenfektanları geçtim.ödenek yoktur ki zaten yıllardır

linçleneceğimi göze alarak yazmadan geçemeyeceğim
bu pandemi sadece Türkiye'de yok. Avrupada bile vaka sayıları hızla artmasına rağmen okullar açıldı.
hatta İngiltrede çocuklarını okula göndermeyenlere para cezası verileceği söylenmiş.
çok evhamlı bi milletiz.. tedbir olsun elbet ama biz biraz abartıyoruz..
ayrıca çocuklarını tatile götürüp okul açılmasına gelince ayy pandemi var gönderemem diyenleri de gördü bu millet..
hiç abartmıyoruz .türk tabibler birliği bas bas bağırıyor vaka sayısı o tablodakinin en az 10 katı diye.çünkü dünya istatistiklerinde hep ağır hasta sayısı tüm hastaların 10 da biriymiş .e bizde ki hesaba bakarsak hesapta bir tuhaflık olduğunu herkes anlar zaten.gazi üniversitesi prof.doktoru bugün konuştu günlük pozitif vaka sayısı sadece biz de 120 civarı dedi .e diğer hastaneler e tüm türkiye nasıl 1700 civarı oluyor :olamaz:

Son düzenleme:
Zeka gerektirmeyen bir sey oldugunu belirtmistim oysa bende. :olamaz:
Belirsizlik belirsizlik diye yazan sizin arkadaslariniza verdiginizi söylemeniz tutarsiz geldi.
Evet ,duzene girene kadar herkes is yerinede getirmisti:KK51:
Neyse madem haklı müdür alin işte.
Bir okulda 1000 calisan olmuyor abartmayin. Yaklasik 1yillik maasini neden yatirsin adam sizde orada calisiyorsunuz. :olamaz:Tum ogretmenlerle birlikte bolusturup alacaktiniz . Suan fiyatlar cok cok uygun abarti yani 1 yilik maas yatirmali diye bahsetmek. toplasinca cok bir mebla cikmayacaktir , :KK51:zaten sonra düzene girince - gondereceklerdi -dediginizi gonderirler.
Neden yükselip igneliyici laflar soylemeye calisiyorsunz anlamadm.
Mantık önemli gerçekten ama mantiga bakis aciniz farkliymis.Bencede anlasamayiz iyi günler .Yazdığınız bana soylediginiz kötü itham ve yorumlara cevap vermeden gidiyorm. :cool:
Sizi hatırladım, siz öğretmenlere yata yata maaş alıyor diyen kişisiniz. Başka bir konuda almasınlar maaş haketmiyorlar diye kıyameti koparmıştınız 🤣 Her yer açık okul kapalı olmaz böyle açılsın diyen kişisiniz 🤣 ay nasıl kaçırdım ben bunu. Heh açılıyor işte şimdi, hastalanan çocukları, velileri, öğretmenleri görüp şevke gelirsiniz artık. Maaş da alamayız o zaman hem :)
Ay ben de diyorum noluyoruz. Bir iş yerinde 1000 çalışan yok ama 1000 çocuk var. Artık biraz geniş düşünün, memuriyetle öğretmenliği, kamuyla, okulu şartlarını ayırt edin diyeceğim de boşa :)))
Bence de cevap yazma, o zaman da delirmiştin maaş ta maaş diye, burda da bütün öğrencilerin dezanfektanını alacaksınız diye tutturdun. Sen al da hayra geç, 920 kişi okul, yetecek kadar olsun ama :)

Sizi hatırladım, siz öğretmenlere yata yata maaş alıyor diyen kişisiniz. Başka bir konuda almasınlar maaş haketmiyorlar diye kıyameti koparmıştınız 🤣 Her yer açık okul kapalı olmaz böyle açılsın diyen kişisiniz 🤣 ay nasıl kaçırdım ben bunu. Heh açılıyor işte şimdi, hastalanan çocukları, velileri, öğretmenleri görüp şevke gelirsiniz artık. Maaş da alamayız o zaman hem :)
Ay ben de diyorum noluyoruz. Bir iş yerinde 1000 çalışan yok ama 1000 çocuk var. Artık biraz geniş düşünün, memuriyetle öğretmenliği, kamuyla, okulu şartlarını ayırt edin diyeceğim de boşa :)))
Bence de cevap yazma, o zaman da delirmiştin maaş ta maaş diye, burda da bütün öğrencilerin dezanfektanını alacaksınız diye tutturdun. Sen al da hayra geç, 920 kişi okul, yetecek kadar olsun ama :)
maaşınızı k.k daki üyelere dağıtsanız mı acaba belki bu saçma polemik çözülür :KK9:

hiç abartmıyoruz .türk tabibler birliği bas bas bağırıyor vaka sayısı o tablodakinin en az 10 katı diye.çünkü dünya istatistiklerinde hep ağır hasta sayısı tüm hastaların 10 da biriymiş .e bizde ki hesaba bakarsak hesapta bir tuhaflık olduğunu herkes anlar zaten.gazi üniversitesi prof.doktoru bugün konuştu günlük pozitif vaka sayısı sadece biz de 120 civarı dedi .e diğer hastaneler e tüm türkiye nasıl 1700 civarı oluyor :olamaz:
ben şu an küçük bir ildeyim. Daireye gelen bir doktor günlük rakam 100 civarı artık kontrolden çıktı diyor.

KK'yi her okudugumda sirketimi sorguluyorum. Madem virus yokmus bizim bizzat Cin'deki vakalar ciktiktan 3 hafta icin izole etmeyi basardigimiz, su an asisi uzerinde calistigimiz virus ne virusu acaba? Gerci ben 'dis mihrak' ulkelerinden birindeyim acaba ondan mi buyuk resmi goremiyorum???

Cok yakin bir arkadasim doktorasini komplo teorisyenlerinin psikolojik incelemesi uzerine yapiyor. Turkce bilse kendisini bu siteye yonlendirebilirdim :)))

Gönüllü çevirmen olurum nolur yönlendir :D

Sayfada daha neler neler var. Yabancı dilde video paylaşıp, altına çevirisi manipüle ederek yazıp halkı kandırıyorlar. Tüm videolardaki insanlar da ya WHO da üst düzey yetkili, ya CDC den istifa edip kaçan bir doktor, bir ara CIA vs gördüm aman dedim :D

Anka

Ankarayı hep duyar olduk. Bu kadar kötü mü gerçekten? İstanbul daha kalabalık ama saklıyorlar mı vakaları acaba :KK43:
evet hastaneler full dolu neredeyse .özel tedavi gerektiren hasta var evde 2 tane özel de bile randevu almakta zorlanıyoruz artık çok zorunlu olmadıkça gelmeyin yazıyor whatsaptan doktorlarımız :KK12: En zor durumda olanlar maalesef sağlık çalışanları o kat kat kıyafetlerle maskeyle saatlerce hasta bakmak en zoru olmalı

evet hastaneler full dolu neredeyse .özel tedavi gerektiren hasta var evde 2 tane özel de bile randevu almakta zorlanıyoruz artık çok zorunlu olmadıkça gelmeyin yazıyor whatsaptan doktorlarımız :KK12: En zor durumda olanlar maalesef sağlık çalışanları o kat kat kıyafetlerle maskeyle saatlerce hasta bakmak en zoru olmalı
E okullari nasil acicaklar Ankara'da? Hepten ortalik birbirine giricek

Ben de henüz Türkiye de vaka yokken eldivenimi, maskemi, dezenfektanımı stoklamıştım. Hiç bir yerde kimse bulamıyorken benden aldı arkadaşlar. Bu ekstra zeka isteyen, ya da övünülecek bir şey değil :))) ama müdür okula almalıydı demişsiniz. Siz de düşünüp kilolarca iş yerinize aldınız değil mi? Sonuçta birinin ileri görüşlü olması gerek ve en zekileri olarak size düşer? İş yerinizde ortalama 1000 kişinin olduğunu bilerek, yaklaşık 1 senelik maaşınızı yatırırdınız stok yaparak tabi ki. Bizim müdür müdür müdür bilemedim, ay valla komiksiniz :KK70:
neyse ben mantıklı sorulara mantıklı cevaplar vermek için enerjimi harcamaya devam etmek istiyorum. Size iyi günler :)
Kıyameti mi koparmisim yata yata maas aliyor mu demisim :KK53:
Tartisma konulari oluyor ama sizin bu yazdığınız sekil ile degil bu yaptığınız ne fikir alisverisi ne tartisma . :KK55:
Zaten buranın acilma sebebi sitenin devam etme sebebi tartisma konulari , fikir alisverisi.

Bende sizi en başından beri diger konular dahil hatırlıyorum. Ama 'aaaa sen buydun , şöyle böyle diyen bir tarzim olmadigi için her konuyu ayri degerlendiriyorum.
Bu konuda size ilk yazdığım latifeydi zaten ama sündürüp uzatiyorsunuz.
Yoksa sitede herkes bir sekilde belli tarziyla siz boyle yazinca boyle olmuyor.:KK51:
Kendimi anlatmayacağım çünkü okumuyorsunuz burda da bilem biliyor herkesi.
Bir latifeden konu nerelere nerelere geldi. Hayir meselesine de gectigimze göre ( on kerede velilerden istenmesin dedim) 👋 gecen hayrolsun.

Evde eğer öğretmenlerin yönegelerini uygulatabilecek anne, baba, abi varsa, en azından masaya oturtabilip, verilen ödevin üstünden geçmiş mi bunu kontrol edebilecek birisi varsa, öğrenecektir. Yazı kısmı size düşüyor, okutma kısmı bize. Velilere zor geliyor bilemediğiniz için farkındayım ama inanın korkulacak bir şey yok. Koca bir yıla dağıtılıyor harfler, acelemiz yok, başka dersler yok..Uzaktan eğitim olursa bile öğretmen liseye anlatır gibi anlatmayacak onlara zaten merak etmeyin, sınıfta nasıl dikkatlerini çekmek için çocuklaşıyorsak, kamerada da onların seviyesine ineriz zaten :) yani 4. Sınıf gibi ders anlatmıyoruz biz onlara, şakalar, palyaçoluklar, makara, dikkati çekip anlatıyoruz :) emin olun uzaktan da olur. Öğretmene bağlı yani, ama yüzyüze de olsa öğretmen farkı her zaman var. Ama dediğim gibi ben sınıfta 3 metreden daha az yaklaşmam çocuğa, iki gün sonra korona olur, öğretmen elimi tutmuştu, öğretmen yanında okuttu beni der. Bu vebale de giremeyiz hiç birimiz.

Ben bu mesajı okuyunca ne fark ettim biliyor musunuz? Önceki sayfada da yazdım bugün destekleme yetiştirme kursları başladı benim dersim vardı 8.siniflarla Ben bu ders esnasında öğrencilere yaklaşmama işine hiç dikkat etmedim😕 çocuklar kitapta etkinlik yaparken aralarda dolaştım cevaplarına baktım Onlar yanıma geldi bir sürü soru sordu vs.. eskisi gibiydi ders ve ben bunu şimdi fark ettim Bir de çocukları eleştirdim önceki mesajımda tenefüste iç içe duruyorlardı diye ..

Back
X