- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.839
- 798
- 35
- Konu Sahibi Sudansebepler
Bazı okullar belki bölebilir fakat her okulun yeterli dersliği yok malesef.Peki birinci sınıfları gruplara bölecekler mi?
Mesela her sınıf 15 kişi olacak gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı okullar belki bölebilir fakat her okulun yeterli dersliği yok malesef.Peki birinci sınıfları gruplara bölecekler mi?
Mesela her sınıf 15 kişi olacak gibi
Bizim müdür dezanfektan arıyor henüz. Kamerayı düşünecek halde değil bile. Deterjanları vs alır mısınız dedi, tabi dedik.Canlı sınıf için her okulun alt yapısı olması gerekmiyor mu? Bide her sınıfta kamera?
Çok karışık işler çooook...
Durum Bayaa vahim anlaşılan. Sizin de işiniz zor. Bu sene çok çetin geçecek anlaşılan bu belirsizliklerle.Bizim müdür dezanfektan arıyor henüz. Kamerayı düşünecek halde değil bile. Deterjanları vs alır mısınız dedi, tabi dedik.
Dış güçler deyimi gibi bu da bir sey bulamayinca tam manasiyla ya da aciklayamayinca ana akim medya diyerek ne dendigi neye dendigi belli olmayan ütopik hatta distopik sorun sebebi olusturuyorsun. Kulaga hos geliyor çünkü.Ana akım medya nedir?
Mart ayindan beri ne kadar ileri goruslu biriymis hala bulamamisBizim müdür dezanfektan arıyor henüz. Kamerayı düşünecek halde değil bile. Deterjanları vs alır mısınız dedi, tabi dedik.
Dış güçler deyimi gibi bu da bir sey bulamayinca tam manasiyla ya da aciklayamayinca ana akim medya diyerek ne dendigi neye dendigi belli olmayan ütopik hatta distopik sorun sebebi olusturuyorsun. Kulaga hos geliyor çünkü.benim yazdıklarımda hos geldi dimi
![]()
en çok distopik i beğendimDış güçler deyimi gibi bu da bir sey bulamayinca tam manasiyla ya da aciklayamayinca ana akim medya diyerek ne dendigi neye dendigi belli olmayan ütopik hatta distopik sorun sebebi olusturuyorsun. Kulaga hos geliyor çünkü.benim yazdıklarımda hos geldi dimi
![]()
İleri görüşlülüğünden değil, devlet göndereceğiz dediği içim bekledi. Temizlik malzemesi, sabun, dezanfektan göndereceğiz dediler. Hepsini kendi paramızla alacağız, gelmedi çünkü. Ayrıca malzeme aramıyor, yetecek kadar malzeme almak için para arıyor.Mart ayindan beri ne kadar ileri goruslu biriymis hala bulamamis![]()
Esegi saglam kazığa baglamak lazımdı en azından birkac tane alinabilirdi suan fiyatlar uygun. Velilerden istemiyor muİleri görüşlülüğünden değil, devlet göndereceğiz dediği içim bekledi. Temizlik malzemesi, sabun, dezanfektan göndereceğiz dediler. Hepsini kendi paramızla alacağız, gelmedi çünkü. Ayrıca malzeme aramıyor, yetecek kadar malzeme almak için para arıyor.
Covid olduğu için 10 gündür hastanede yatan öğrencimiz var. Çocuklara bir şey olmuyor iyimserliğini atsak mı artık?
Taşıyıcı bir çocuk bağışıklığı zayıf bir çocuğun hastalık sebebi olabilir.
Sürekli söylediğim cümle bu.
Ama bana yapılan karşıt savunma ‘onlar toplu taşıma kullanacaklar, daha riskli’ oluyor.
E riskli de arkadaşım, kendini koruma konusunda 6 yaşla 18 20 yi nasıl bir tutabiliriz ki...
Bizim müdür dezanfektan arıyor henüz. Kamerayı düşünecek halde değil bile. Deterjanları vs alır mısınız dedi, tabi dedik.
veli mi kaldı şahsen ben bu sene bağış düşünmüyorum öğretmen olmayan okulaEsegi saglam kazığa baglamak lazımdı en azından birkac tane alinabilirdi suan fiyatlar uygun. Velilerden istemiyor mu![]()
Sürekli söylediğim cümle bu.
Ama bana yapılan karşıt savunma ‘onlar toplu taşıma kullanacaklar, daha riskli’ oluyor.
E riskli de arkadaşım, kendini koruma konusunda 6 yaşla 18 20 yi nasıl bir tutabiliriz ki...
Bu iyi olmamış sürec zaten belirsiz birde size böyle bir belirsizliği de yüklemisler olmamış yani.Gerci bugun benim sehrimde de yazi dolaşıyordu falanca ilcelerde şu brenslarda öğretmen ihtiyaci var diye ki asla olmazdı hatta fazlalik olurdu.Bu sene degisik bir sene oldu ve olmaya da devam ediyor.Hayirlisiyla atlatsak iyi olacak.Ben de 4.siniflari okutuyorum telafilere basladik canli dersler odevler eba tv vs.cok hizli basladik diyebilirim.Siz peki telafi surecinde ne yapiyorsunuz okul sizi nasil yönlendirdi merak ettim .çok tepkisiz bir halkız katılıyorum 2. hafta oldu halaa öğretmen atanmadı 4. sınıfa giden kızıma ankara merkez de sınıf velilerinden çıt yokk .İnşallah gelir diye bekliyorlar ben de gülüyorum artık hallerine![]()
okul hiç iletişime geçmedi bizimle.2 3 veli gitmiş görüşmüş bizlik bir durum yok belki diğer sınıflarla birleştirilir denmiş.iyi de 3 yıl aynı sınıfları okutan öğretmenler neden istesin 2 katı öğrenciyi başka sınıfı.2 sınıfta mutsuz olur eğitim iyice imkansız hale gelir tam saçmalık.ben anlatıyorum dersleri öğretmenlik deneyimim olduğu için.gerekli yerlere yazdık cevap ta gelmedi halaaBu iyi olmamış sürec zaten belirsiz birde size böyle bir belirsizliği de yüklemisler olmamış yani.Gerci bugun benim sehrimde de yazi dolaşıyordu falanca ilcelerde şu brenslarda öğretmen ihtiyaci var diye ki asla olmazdı hatta fazlalik olurdu.Bu sene degisik bir sene oldu ve olmaya da devam ediyor.Hayirlisiyla atlatsak iyi olacak.Ben de 4.siniflari okutuyorum telafilere basladik canli dersler odevler eba tv vs.cok hizli basladik diyebilirim.Siz peki telafi surecinde ne yapiyorsunuz okul sizi nasil yönlendirdi merak ettim .
Evet okulun yapabilecegi bir sey yok bu da bir gercek maalesef ve eminimki müdürünüz öğretmen talebini israrla hatirlatiyordur gerekli yerlere.Siz bence milli egitime baski yapin telefonla arayin mail atin tepkinizi tekte olsaniz verin digerleri neden tepkisiz kalmis aklim almiyor.Tatil bitti dersler basladi neden cocuklariniz mahrum kalsinki.Umarim en kisa zamanda ogretmeniniz gelir arkadasim.okul hiç iletişime geçmedi bizimle.2 3 veli gitmiş görüşmüş bizlik bir durum yok belki diğer sınıflarla birleştirilir denmiş.iyi de 3 yıl aynı sınıfları okutan öğretmenler neden istesin 2 katı öğrenciyi başka sınıfı.2 sınıfta mutsuz olur eğitim iyice imkansız hale gelir tam saçmalık.ben anlatıyorum dersleri öğretmenlik deneyimim olduğu için.gerekli yerlere yazdık cevap ta gelmedi halaa
teşekkürler okulun suçu olmadığının bilincindeyim zaten giden öğretmen geçen yıl görevlendirmeyle geldi gene 2 hafta gecikmeyle ve bizim baskımızla ama bu sene gitmek istememesine rağmen başka okula vermişler şaka gibi..Ankara yaşamkent civarı bu okul bir deEvet okulun yapabilecegi bir sey yok bu da bir gercek maalesef ve eminimki müdürünüz öğretmen talebini israrla hatirlatiyordur gerekli yerlere.Siz bence milli egitime baski yapin telefonla arayin mail atin tepkinizi tekte olsaniz verin digerleri neden tepkisiz kalmis aklim almiyor.Tatil bitti dersler basladi neden cocuklariniz mahrum kalsinki.Umarim en kisa zamanda ogretmeniniz gelir arkadasim.
Hakkaten şaka gibi ama iste siz de tecrubeliymissiniz ogretmenlik konusunda bilirsiniz meb'in islerini. Ogretmeniniz gelince yazın bana olur mu ben de merak ettim ne zaman gelecek tabi sizde uygun gorursenizteşekkürler okulun suçu olmadığının bilincindeyim zaten giden öğretmen geçen yıl görevlendirmeyle geldi gene 2 hafta gecikmeyle ve bizim baskımızla ama bu sene gitmek istememesine rağmen başka okula vermişler şaka gibi..Ankara yaşamkent civarı bu okul bir de![]()
Ben okurken her sene bagis yapardik sonra büyüdüm orta sonu buldu sayilir ama aydinlandik vermedim bir dahaveli mi kaldı şahsen ben bu sene bağış düşünmüyorum öğretmen olmayan okulamadem öğretmen atamıyorlar halaa e madem artık öğretmen benim evde dezenfektanı da temizlik malzemesini de evime alırım yahuuu
![]()
Biz 100 kişiydik o toplantıdaOkulları çalıştığınız kurumlar gibi düşünmeyin. Herkesin koşulları çok farklı. İlk seminer günü iki buçuk saat toplantı yaptık. Öğretmenler odası minicik ve biz 20 kişiyiz. İçimizden biri koronaymis haberi yok. O kadar küçük odada o kadar uzun sürede virüs kapmadiysak mucize.