- 30 Haziran 2016
- 2.507
- 5.330
- 88
- 45
Merhaba canim ben de 25 yasinda iki cocuk annesiyim. Ben de 100 kilodan vermeye calisiyorum. Allah hepimizin yardimmcisi olsunn
İnşallah hepimiz sağlıklı ve zayıf bayanlar oluruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim ben de 25 yasinda iki cocuk annesiyim. Ben de 100 kilodan vermeye calisiyorum. Allah hepimizin yardimmcisi olsunn
İnşallah sizde verirseniz isterseniz bizim fit annelere gelebilirsinizMerhaba canim ben de 25 yasinda iki cocuk annesiyim. Ben de 100 kilodan vermeye calisiyorum. Allah hepimizin yardimmcisi olsunn
İnşallah sizde verirseniz isterseniz bizim fit annelere gelebilirsiniz
Çörekotu her derde deva imiş.sabahları 1 çay k. Çiğneyip su içmenin belki size faydası olurkahvaltınızda haşl. Yumurta varsa zeytin olmasın.6 zeytin 1 yumurta değerinde
![]()
geçmiş olsun canım şimdi nasıl pekiİkinci haftada bugün tamamlanıyor , çok merak ediyorum yarın sabah tartıda kaç kilo çıkacağım.
Bu hafta cumartesi fazlaca yedimbirde çok hareketsiz bir hafta geçirdim
Ayak bileğim burkulduğu için çok hareket edemiyorum.
geçmiş olsun canım şimdi nasıl peki
canım daha geçmedi ya nasıl yürüdün peki agrı olmadı2. Haftanın sonucu;
4 gün 1600 kaloriyi sağladım. 3 gün daha fazla yedim
2 gün 30dk civarı yürüyüş yapabildim. Bileğim burkulduğu için 5 gün hiç hareket yoktu.
700 gram vermişim :)
Gerçi bu 700 gramın birn kısmı su kaybı , çünkü iki gündür bağırsaklarımı bozmuş durumdayım.
Güncel Kilo : 88.5
Geçen hafta pazartesi ve salı yürüdüm , ondan sonra ayağımdan dolayı yürüyemedim malesefcanım daha geçmedi ya nasıl yürüdün peki agrı olmadı
Ketojenik beslenmeyi dusunebilirsiniz. Hastaliginizi bilmiyorum ama ketojenik beslenmenin cesitli norolojik hastaliklar ve kanser turlerini engelleyici hatta tedavi edici ozelligi olduguna dair calismalar var. Ingilizce biliyorsaniz cok fazla bilimsel makale ve kaynak bulabilirsiniz.
Ben orada da varim zaten=) tas devri dedigin paleo ise baya benziyolar ama paleo'da patates yer elmasi gibi kok sebzeleri de yiyebiliyosun sanirim. temel noktalari okumussundur: yuksek yag, orta seviye protein, az karbonhidrat. Ben hesaplamalarda artik hic zorlanmiyorum, yagli salatalar, et, balik, tavuk, yumurta, peynir, sebzeler, kuruyemisler, krema, mayonez vs serbest, tahillar, kok sebzeler, sekerli seyler yasak. Meyveyi kucuk porsiyonlar halinde az karbonhidratli olanlardan tuketebilirsin (karpuz, kayisi, cilek, yabanmersini, frambuaz uygun) Tabi yine de kalorilerimi sayiyorum cunku yagi arttirinca farkinda olmadan ucuk kaloriler almaya baslayabiliyosun=) ornek bi gunumun menusunu de atarim vaktim olunca fikir olmasi acisindan=)Önerin için tekrar teşekkürler. Çok ciddi çalışmalar yapılmış bu konuda, okudukça iyice ilgimi çekti.
Düşük glisemik indeks diyeti (taş devri diyeti) benziyor gibi geldi bana.
Arasındaki farkı tam çıkaramadım, arasındaki fark hakkında bilgin var mı ?
Birde aşırı yağ tüketimi riskli gii geldi bana , tam kafada oturtamadım.
Ketojeik beslenmede hesaplamalarda baya karışık ,,,,
Çok okudum bu konuları devrelerim yandı
Aynı soruyu "
Var mısınız fit kadın/anne olmaya?" başlığında da sordum. belki bilen vardır diye :)
Ben orada da varim zaten=) tas devri dedigin paleo ise baya benziyolar ama paleo'da patates yer elmasi gibi kok sebzeleri de yiyebiliyosun sanirim. temel noktalari okumussundur: yuksek yag, orta seviye protein, az karbonhidrat. Ben hesaplamalarda artik hic zorlanmiyorum, yagli salatalar, et, balik, tavuk, yumurta, peynir, sebzeler, kuruyemisler, krema, mayonez vs serbest, tahillar, kok sebzeler, sekerli seyler yasak. Meyveyi kucuk porsiyonlar halinde az karbonhidratli olanlardan tuketebilirsin (karpuz, kayisi, cilek, yabanmersini, frambuaz uygun) Tabi yine de kalorilerimi sayiyorum cunku yagi arttirinca farkinda olmadan ucuk kaloriler almaya baslayabiliyosun=) ornek bi gunumun menusunu de atarim vaktim olunca fikir olmasi acisindan=)
MyFitnessPal kullaniyorum, cok memnunum. Iki tane ornek menumun de fotografini ekledim:
Eki Görüntüle 1863906 Eki Görüntüle 1863907