Şimdi yine bana sorunu dersiniz ama siz olsanız ne yapardınız?

secsin ben cok kiniyorum nasil ucakta haremlik selamlik olmaz kac yilindayiz yahuu! Bu sebeple yeni bir firma kurup harem&selam jet koyayim adini diyorum sence tutar mi?
Hatta hostesler bile kadın erkek ayrı olsun uçak iki ayrı kapıdan açılsın birbirini gören erkek ve kadın olursa da uçaktan 1 yıllık banlansın uçağa binemesinler

Hatta hostesler bile kadın erkek ayrı olsun uçak iki ayrı kapıdan açılsın birbirini gören erkek ve kadın olursa da uçaktan 1 yıllık banlansın uçağa binemesinler
Goren olursa alttan kapak acilsin bence direk insin asagi! Terbiyesizlere 1 yil az olur

Na mümkün... Neyse... Konu sahibinin mesajları birikmesin. İnşallah... Olurum.....
Unutma bebegim herkes kalbinin ekmegini yer..bugun hicbir sey yolunda gitmiyor olabilir daha guzel kalbinin ekmegine sira gelmemistir.istedigin zaman ozelim acik bunaltma kendini konusacak birini ararsan memelimestan buralarda

Çok güzel bir yaklaşım ve ben bunu yaparım. Ama yazdığım gibi istemeden mesajına şahit oldum yazmam bile eşim için yeterli bir kıvılcım. Artık yazığım gibi ya karşılaşmış gibi yapacağım ama bağırıp çağırmadan hayırdır deyip yanında ki kadınla da tanışıcam sonra da benim tatlı alıp felanca beyin yanına gideceğim deyip oradan ayrılacağım. Sonra da eşimle asla muhatap olmayacağım. Bu daha uygun geldi bana.

Kocaniz gercekten bu kadar anlayissiz mi? Siz biraz buyutuyo olabilir misiniz? Yada esinizde ofke kontrol problemi mi var?

Bana biraz sabit fikirliymişsiniz gibi geldi hani bazıları vardır kendi düşüncesinden hiç şaşmaz , karşılaşmış gibi yaptığınız an eşiniz mesajları görmüş diye düşünmezse eğer boşa akademisyen olmuş derim bu fikirin işe yarayacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz .

Gerçekten diyorum daha önceden yaptığım için tecrübem var abartmıyorum.
Neden oturup konusamadigin fikirlerini soyleyemedigin istedigini yapamadigin bir evi yuva yapmak icin cabaliyosun? Unv mezunusun elinde isin var vur poposuna tekmeyi yasa hayatini.İnsan fikrini bile beyan edemedigi bi insanla ne paylasabilir ki?

Neden oturup konusamadigin fikirlerini soyleyemedigin istedigini yapamadigin bir evi yuva yapmak icin cabaliyosun? Unv mezunusun elinde isin var vur poposuna tekmeyi yasa hayatini.İnsan fikrini bile beyan edemedigi bi insanla ne paylasabilir ki?
Hiçbirşey. Ve bu en basiti biliyor musun? Aslında eşime maddi manevi hiçbir bağlılığım yok gayet bakımlı ve güzelimde. Ama beden hala kendini bu durumda bırakıyorum bilmiyorum

Hiçbirşey. Ve bu en basiti biliyor musun? Aslında eşime maddi manevi hiçbir bağlılığım yok gayet bakımlı ve güzelimde. Ama beden hala kendini bu durumda bırakıyorum bilmiyorum
Sevgi desem bazı şeylerle azaldı bile. Değer mi görüyorsun deseniz beklediğim ve hakkettiğim değeri görmüyorum. İlgi deseniz eee o da yok güzel vakit geçirmek deseniz o da yok. Cidden ben niye halen bu adamla evliyim ki. Bana birşey vermiyor ki. Ama ona sorsanız ben hatalı suçlu mantıksız kusurlu. Bu hep böyle oldu ama ben izin vermedim beni esmesine müsaade etmedi o yüzden benimle mücadele ediyor o da

Çok geç değil ve artık diyorum ve yeniden eğitimime yatırım yapacağım

Çok geç değil ve artık diyorum ve yeniden eğitimime yatırım yapacağım
Hayata 1 kere geldin ve dibine kadar mutlu yasamaya calis...modunu dusuren engelleyen her ne varsa yol ver gitsin.sen teksin esin benzerin yok sana sen gereksin.

Dedi ve gebelik icin ovulasyon takibi yapmaya devam etti...

Bir kere geldiğimiz şu dünyada böyle bir evlilik içinde olmak çok yorucu ve gereksiz değil mi?

Nerde yaşıyorsun ? Mağara mi dağ mi ? Kafa mı buluyorsun yoksa ? Sosyal hayatın içinde olan sıradan durumlar bunlar. Ne yapacaklar arabada ? Kocan sapik mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…