Şimdi yine bana sorunu dersiniz ama siz olsanız ne yapardınız?

Yani bakıyorum da car car car her şeye bi cevabınız var. Aynen ovulasyon da öylesine kontrol edilen bi şey, gebelik planlamakla hiçbir alakası yok. Siz şikayetlenme seviyorsunuz galiba, sizin durumunuzda bir gebelik demek her şeyin bitmesi, yaşadığınız şeyleri kabullenmek demek olacak çünkü.

Evden yüklü miktar kazanıyorum diyenlere güvenemiyorum artık. Cep harçlığı anca çıkaran da burnu dik tutmak için öyle demeye başladı.

Bende üni mezunuyum güzel bir mesleğe de sahip olabilirdim falat eşim erkeklerle muhatap olmayayım diye çalışmama sıcak bakmadı.
Ve siz de böyle bir şeyi kabul ettiniz öyle mi? İyi dışarı çıkmanıza izin veriyormuş eşiniz. Sokakta da erkekler var çünkü.

Neden tekrar konu açma ihtiyacı duyuyorsunuz?

Hdhahhshs plan efsane eşin de orada dicek ki senin benden başka tanıdığın mı var sanki yallah eve

Ama sen bilmiyosun şu an insanlar napıyosun bu adamla dediğinde bahanesi yok çocuk olsun ki çocuğum babasız kalmasın diyebilmeli

Bu kadar güvenmiyorsan ayrıl kııız.
Ben diyeyim sana kocanın yanından dişi sinekler de geçiyor ne olur ne olmaz yaniii....

Evet ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…