kızlar son zamanlarda herşeyimi burda anlatır oldum. sorunlu bi evliliğim var bi çoğunuz bilir.. ben kocamın ilgisizliklerinden bıkmış, bu böyle devam etmeyecek bi ömür bu adamla geçmez derken onun bulduğu çözüm bebek.. aylardır ne haldeyim, ruh durumumu burda anlatsam anlamassınız inanın. resmen ruh hastaı oldum evlendikten sonra. kısa bi özet geçim.eşimle aramda eğitim farkı var. anlaşamadığımız biçok nokta var. ailemin istemediği biri olmasına rağmen birbirimizi çok sevdik ama istemediğim bi şekilde eşimle evlendik.. zamanla araya ilgisizlik, güvensizlik ve bi çok şey girdi. her defasında belki ben yanıldım. belkide kandım bilmiyorum. ama ne olursa olsun biz birbirimiz olmadan yapamıyoruz..
çocukları çok severim..hayatta en çok istediğim şey bi bebektir hep. ama bu evlilikte ilk günden beri böyle bişeyin yanlış olduğunu düşündüm. şimdi eşim karşıma geçmiş bi bebek herşeyi değiştirebilir, bizi yeniden birbirimize bağlayabilir diyor. ve gayet ciddi.. bense buna sadece güldüm geçtim. hem maddi yönden hemde ruhsal yönden ne biz ne de bu evlilik hazır buna. ama bunu nasıl anlatırım bilmiyorum.. sizce haksız mıyım ? eşimin dediği gibi bebekle kaybettiğimiz huzur ve mutluluk yeniden girer mi yuvamıza ?
çocukları çok severim..hayatta en çok istediğim şey bi bebektir hep. ama bu evlilikte ilk günden beri böyle bişeyin yanlış olduğunu düşündüm. şimdi eşim karşıma geçmiş bi bebek herşeyi değiştirebilir, bizi yeniden birbirimize bağlayabilir diyor. ve gayet ciddi.. bense buna sadece güldüm geçtim. hem maddi yönden hemde ruhsal yönden ne biz ne de bu evlilik hazır buna. ama bunu nasıl anlatırım bilmiyorum.. sizce haksız mıyım ? eşimin dediği gibi bebekle kaybettiğimiz huzur ve mutluluk yeniden girer mi yuvamıza ?
Son düzenleyen: Moderatör: