kızlar biliyosunuz eşim çocuk istiyo ben istemiyorum( çünkü sürekli sorunlar yaşıyoruz eşimle).. ve eşimden gizli d.kontrol hapına devam ediyorum. yaptığımın yanlış olduğunu düşünsemde bugünlerde içimde bi suçluluk hissi var.

bi süredir eşim gayet uyumlu. ikimizde birbirimizi kırmamaya ve birbirimizi anlamaya özen gösteriyoruz. hatta nerdeyse ilk flört dönemimizi geri dönmüş gibiyiz. eşim beni kırmamak kaybetmemek için korkuyo adeta. ama bu durum bebek istediği için mi yoksa artık birbirimize alıştığımız için mi olduğunu anlayabilmiş değilim.
bugün hasta oldum eşim her ne kadar d.konrol hapını bırakınca hemen hamile kalınmayacağını bilsede çok üzüldü bu duruma. :44: ( oysa ben hapa devam ediyorum boşa bekliyo haberi yok ). acaba hata mı yapıorum kızlar ? sırf eşimle sorunlar yaşadık diye hayatımızı ertelemem doğrumu. hayatta en çok istediğim şey bi bebeğim olması. ve yakın arkadaşlarım hepsi, bi bebeğin eşimide benide çok mutlu edeceğini söylüyolar. bi taraftanda ya ilerde istesemde bebeğim olmazsa diye korkuyorum. hayal kuruyorum evin içinde minicik bi bebek..

eşimde bende çocukları çok severiz. öyleki birbirimizi seviyoruz çocuk gibi.zaten bu şehirde çok yanlızız. eşimin artık iki lafından biri çocuğumuz olunca şöle yaparızz böle yaparız... hayaller güzel ama geçmiş kötü günlerimizi düşündükçe yok diyorum. hatta bi ömür istemem gerekirse diyorum. şu an hem çalışıyorum hem kpss ye hazırlanıyorum.ama eşim onu bile hesaplıyo. sınava kadar zaten bebek doğmaz hemen atanana kadarda bebeğimiz olur biraz büyür falan diyo. oof saçmalıyorum galiba. aklımı değil,kalbimi-duygularımı dinlemeye başladım yine.. :44:
kızlar bi akıl verin noluur.. acaba kendime mi haksızlık yapıorum.bebeğimle mutlu olmak varken neden bu yanlızlığı çekiyoruz..:26: yada boş hayal kurup o bebeğemi haksızlık yapıoruz şu anda.. ??