kızlar son zamanlarda herşeyimi burda anlatır oldum. sorunlu bi evliliğim var bi çoğunuz bilir.. ben kocamın ilgisizliklerinden bıkmış, bu böyle devam etmeyecek bi ömür bu adamla geçmez derken onun bulduğu çözüm bebek.. aylardır ne haldeyim, ruh durumumu burda anlatsam anlamassınız inanın. resmen ruh hastaı oldum evlendikten sonra. kısa bi özet geçim.eşimle aramda eğitim farkı var. anlaşamadığımız biçok nokta var. ailemin istemediği biri olmasına rağmen birbirimizi çok sevdik ama istemediğim bi şekilde eşimle evlendik.. zamanla araya ilgisizlik, güvensizlik ve bi çok şey girdi. her defasında belki ben yanıldım. belkide kandım bilmiyorum. ama ne olursa olsun biz birbirimiz olmadan yapamıyoruz..
çocukları çok severim..hayatta en çok istediğim şey bi bebektir hep. ama bu evlilikte ilk günden beri böyle bişeyin yanlış olduğunu düşündüm. şimdi eşim karşıma geçmiş bi bebek herşeyi değiştirebilir, bizi yeniden birbirimize bağlayabilir diyor. ve gayet ciddi.. bense buna sadece güldüm geçtim. hem maddi yönden hemde ruhsal yönden ne biz ne de bu evlilik hazır buna. ama bunu nasıl anlatırım bilmiyorum.. sizce haksız mıyım ? eşimin dediği gibi bebekle kaybettiğimiz huzur ve mutluluk yeniden girer mi yuvamıza ?
canım merhaba, evliliğin biraz problemli gidiyor bence çözüm bir bebek değil sakın öyle bir hataya düşme lütfen. Ayrıl veyaa bitir gibi şey diyemem kesinle öyle birşey dmeye hakkım yok fakat aranızdkai sorunu çözmeden bebek düşünmemelisin olaki Alalh korusun öyle bir döneme girersen işin içindne çıkman çok zor olur.
Sana verebilecğeim en güzel tavsiye bir pskiologg yardımı almandır önce kendin görün gidip konuş, daha sonra eşinid eikna edip berbaer katılmanız olur faydasını gören evbliliğini kurtaran bir çok insan var. Ama eşinede bebek istemiyorum falan diye tepkili şekilde söyleme. Tamt ersi bir bebeği ondan çok istediğini fakat önceliklerinizin fakrı olduğunu biraz sizin zaman ihtyiicanız olduğunu hata sen kendini tam hazır hissetmediğini söyleyebilrisn. buu konudada yardım alabilriisn.
haklısınız canım.. zaten bayramdan sonra bi psikologdan yardım alıcam. ama eşimi buna ikna edemiyorum maalesef. kendi de sürekli psikolojisinin iyi olmadığını söylemesine rağmen psikoloğa gitmeyi kabul etmiyo. eğer istersem onu ben tedavi edebilirmişim. üstüne gitmesem düzelirmiş. öyle diyo hep. ama kendi hatalarının haddi hesabı yok bunu bilmiyo. sussam daha da zıvanadan çıkacak. ama bende konuştum mu çok ağır konuşuyorum böyle olmamızda bunun da etkisi çok. ama elimde değil..şu an tek bildiğim; bari bebeğimi mutlu edeyim ve hayalimde ki gibi yaşayayım. bu da şu an imkansız...:26:
kızlar son zamanlarda herşeyimi burda anlatır oldum. sorunlu bi evliliğim var bi çoğunuz bilir.. ben kocamın ilgisizliklerinden bıkmış, bu böyle devam etmeyecek bi ömür bu adamla geçmez derken onun bulduğu çözüm bebek.. aylardır ne haldeyim, ruh durumumu burda anlatsam anlamassınız inanın. resmen ruh hastaı oldum evlendikten sonra. kısa bi özet geçim.eşimle aramda eğitim farkı var. anlaşamadığımız biçok nokta var. ailemin istemediği biri olmasına rağmen birbirimizi çok sevdik ama istemediğim bi şekilde eşimle evlendik.. zamanla araya ilgisizlik, güvensizlik ve bi çok şey girdi. her defasında belki ben yanıldım. belkide kandım bilmiyorum. ama ne olursa olsun biz birbirimiz olmadan yapamıyoruz..
çocukları çok severim..hayatta en çok istediğim şey bi bebektir hep. ama bu evlilikte ilk günden beri böyle bişeyin yanlış olduğunu düşündüm. şimdi eşim karşıma geçmiş bi bebek herşeyi değiştirebilir, bizi yeniden birbirimize bağlayabilir diyor. ve gayet ciddi.. bense buna sadece güldüm geçtim. hem maddi yönden hemde ruhsal yönden ne biz ne de bu evlilik hazır buna. ama bunu nasıl anlatırım bilmiyorum.. sizce haksız mıyım ? eşimin dediği gibi bebekle kaybettiğimiz huzur ve mutluluk yeniden girer mi yuvamıza ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?