Şimdide Bebeklerle Buluşuyoruz..

ben burdayım :) şu göbektekirleri de çıakrdık yükte hafifledi :)
haydi kızlarr :)

yaaaaaaaa nıye benden bu kadar uzaksınız bende gelmek ıstıyorum hamde çooooooook ama nasıl gelım.

Yaa kızlar bende gelmeyi çok isterdim ama kocişe söylemeye bile korkuyorum. Başıma tam bi kaynana kesildi, görseniz sanki en az 5 tane çocuk büyütmüş.Hamileliğimde hiç bişeye karışmayan adama bi haller oldu. Yok onu yeme bunu ye, yok öyle yapma böyle yap. Görmemişin oğlu olmuş ............. Ama yinede şansımı deneyeceğim.

inş gelirsin merhem bişycık olmaz eşine de sakınan göze çöp batarmışş abartmasın görmemiş :))))))))))))))))

bizimkide görmemiş aynen valla deli ediyor beni adam sıyırdı iyice sabah çocuğun gözü çapaklanmış bayağı ama açamıyo yavrum gözünü hemen giyindi hastaneye gidiyoruz diye manyak dedim doktoru arayıp soralım bekle acele etme napcaz bu adamları bilmiyorum

bende gelmek isterim ama tekken geldim ama kızımla biraz zor olcak...
hem daha 40 ımız çıkmadı..

elifcım 40 çıkmasın ne olcek bızımkılerınd çıkmadı buluşmamıza 1 aylık olurlar..

evt kızlar su koyvarmeyin :)) kocaları kandırın :))
ben kandırdım heheheh :))
bizimde 40 mnız çıkmadı ki

bence bayramdan sonrasına bırakalım dün kocik burdaydı ondan önce çıkmanız uygun değil
hepinizin bebeği daha çok küçük ve tek başınıza çıkacaksınız acele etmeyin dedi

ooooh iyisiniz valla. Bulusun. Belki bigün izine geldigimizde bizde bebisimle ekleniriz. zemuszemus

yok sanırım başka arttıran bu kadarız galiba kızlar geçen seferdeki gibi kalabalık olmayacak herhalde

geçen sefer 7 kişiydik az değildi yani şimdi 3 kişi olursak dua edin delikafadulden

benim evim uzakta anılcım gelmem biraz zorr
hem daha 40 ımız çıkmadı zaten şu grip yüzünden ddışarı çıkarmıyor babamızz...

oluruz cnm merak etme sen ben şeyma al sana 3 kişi 3 kişide bebeler ettimi sana 6 bak 6 kişi olduk işte anıl'cığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…