kızlar bendede araba var eski ama olsun kocişim aldı oğlumla gezelim diye bence artık buluşalım yani dimi ortak bir yer bulalım artık dimi yani hadi kızlar uyumayın silkelenin kalkın hadi ama
Aybik hayırlı olsun inşallah taşınırsınız delikafadulden
arkada ağlar falan naparım ben yol ortasında birde çok kusuyo guluk guluk ses çıakrsa direksiyonda elim ayağım birbirine girer bu arada biz buluşana kadar eşim iş değiştirecek ve arabayıda alacak yalanda olabilir yada taksiye gelirim hele bi ayarlansında hallederiz o işi..
Şeyda taşındın mı sen cnm ????????? bencede off sıkıldım kvalidede gitti dün akşam yanlızımm yanlızzzz delikafadulden.................
taşındım cnm ama evim daha bitmedi annemdeyiz şu anda malasef cnm bende araba var artık olmazsa beraber gideriz siz yeterki bir ayarlayın kızlar herkes bir tarafa çekiyor hadi kızlar ya
kızlar p.tesı bnm temızlık gunum salı kırkımız çıkıyor uçurmaya gdıcez snrada arıfe bayramdan sonra bana beklerımmm 2 çocukla benı yormayın madem şeydada araba var anılıda alır gelir aybıkıde eşi bırakır inşş ne dersınız..