Şimdide Bebeklerle Buluşuyoruz..

bende gelmeyı çalişcam arkadaşlar yağmur olmazsa gelırım.

valla doğru ettin 6 delikafadulden
siz ayarlayın benden okey
ya bana ya şeyma da oluruz bana gelirseniz şeyma taksiyle dudulludan alır seni ortak ödersiniz delikafadulden şeyma ya gidersek ben alırım dudulludan seni ortak öderiz delikafadulden olmaz mı?

eee o zaman bu arada havalar güzelken en kısa zamanda yapalım önümüzdeki hafta içi ne dersiniz ? hazır benim kvalide kendi evine geçecek.. ben aslında kendi arabamı alıp gelmek isterim ama bebek arkada ağzı burnu kapanır bakamam diye kendi arabamla gelemem ne yapsam ki sizce?????????????

kızlar bence henuz erken.ufacık bebeklerle bir evde bir sürü kadın.tam hastalık havası.ve bebeklerin henuz bağısıklık sistemi zayıf.bence biraz daha palazlanmalılar.hem soğuk hasta yapmaz mikrop hasta yapar.soğuklardan korkmayın.ben istnbulda bebeğim 2 aylıktı bilenler bilir viaport a gittim.kar yağıodu.hatta yavrumun gölerine bile geldi kar :) ama ben hep inandım soğğuk deildi hasta yapan.mikroptu.
henuz hepinizin kırkları cıkmadı.eskilerin dediğini artık tıpta kabul ediyor.40 gün gecene kadar hala hasta sayılırsınız.

benım için bu hafta sonu uyar kızlar..bişeycık olmaz allahın izniyle...hazır hafalar güzelken..aybıkte gelsınde benım evdede olur ama ben zaten evde çok bunaldımm yaaa ama kımse muasit değilse başımın üstünde yeriniz var..

Kıslar bana oturmaya gelebilirsiniz. Davet benden şeymoşta var telim kararlaştırın beklerim opuyorumnanaktan
Maltepede oturuyorum ulaşım kolay ...

Davetın ıÇın tŞkler ınŞ dıyelım kararlŞtralım haftaya gelelım ınŞ...ama nasıl gelcez.

banada gelebilirsiniz delikafadulden herkes kendine istiyor :))
maltepe çokkk uzak ulaşımda tam bi sorun taksi dünya parası yazar delikafadulden

taksıyle olursa nasıl toplanıcazz o var bıde hepimizin ortak bıyerde buluşup gıtmesı lazım....

kızlar cumartesi günü anıl(yağmurcan) davetliyiz gelmek isteyen buyursun ev çekmeköyde kımler gelıo şimdilik tarih uygunmudur..

tugbacım senın ev baya uzak çocuklarla zor olur o yuzden davetını geri çeviriyoruz şekerim senı beklerız anıllara

evt kızalr cumartesi günü kararlaştırdık kimsenin karar vereceği yok kimse gelmezse şeyma gelicek sadece bana :)) hadi ama sizlerde gelin kalabalık olalım şeyda bekliyorum senide ve isteyen herkes kapım sonuna kadar açık bu cumartesi havalar soğumadan ... pazartesi kaynanam geleceği için erkene aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…