Şimdide Bebeklerle Buluşuyoruz..

ay sayfayı başından sonuna okudum,nereye kime kara verildi,kaç kişi oldu anlamadım,
ben de gelmek isterdim iki kızımla hem de,millet tek çocukla çıkamamış tüüü sizekaydirigubbakcemile3

sanırım buluşuldu da,,
bi dahakine bahara dışarda bi yerde arabalarımıza koyarız bebeklerimizi gezeriz madem..

kızlar bu hafta sizleri bana davet ediyorum buyurun gelmek ısteyen varsa hergün olabılır...

millet caydı ben ne yapayım sözde bana geleceklerdi gelmediler tamam deyip bende öyle yapcam delikafadulden

anılcım ben gelıcektım kerem grip oldu gelsem allah korusun bebeğin var..bu hafta gelemem dersen haftaya salıdan itibaren beklerım aybıkte gelmiş...hmry sende gel beklerım valla...umranıyedeyım

anılcım cayma fln değil müsayt olunmadı bitanem
yoksa senin sıcacık evine sıcacık yüreğine misafir olmak istemezmiyiz...
nasıl olacak bu buluşma işi merak ediyorum valla toplu taşıma araçlarına binmiyoruz şu lanet gripten dolayı ama sizleride çok özledim ayrıca sıkıldım bunaldım değişiklik arıyorum
firkir atın ortaya hadiii

araba olsa toplar ama araba yokki
annemin arabasıyla dönmüştük bursadan gelirken perşembe sabahı baabm geliyor yurtdışıdan
kocik havaalanından alıp teslim etcek

hymary kız bahçelievlerden oraya nası gtcenn oraya gdecene bana gelmiosun aşkolsun :)
biz zeyneple blştuk şekerr zeynebe gttm ben..ben yaylada dumlupınar sokakta oturuyorum yakınmısın acaba bana sen nerdesn tam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…