Şimdide benim içimde herşey öldü,bitti,yok oldu.Hiç birşeyin anlamı yok artık bende

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
tekrar mrb arkadaşlar.konularımı takip eden arkadaşlar zaten biliyor herşeyi..nişanlımın ailesinin beni istemediğini,annesinin beni ve annemi evinden kovmaktan beter ettiğini,şimdide nisanda olacak düğünümü eylüle ertelediklerini..nişanlımla görüşmeme kararı almıştık ailece ama dün annemi aramış ve izin almış görüşmemiz knusunda..bugün izinliydi görüştük,konuştuk..ama tabii ablamlar çok tepkili nişanlıma..beni annesine ezdirip,düğün ve herşey konusunda taviz verdiği için pasif ve beni sahiplenemeyeceğini düşünüyorlar..haklılarda..bugün nişanlım bize geldi,ablamlar kendisine soğuk ve mesafelilerdi.ancak asıl sorun bende arkadaşlar..bu olaylar beni o kadar yıpratmış o kadar bitirmişki,nişanlımın bugün bazı tavırlarıda bende onu tamamen bitirdi..hiç bişey olmamış gibi,yemeğini yaptım her zamanki gibi,saatlerce oturdu evde..bizimkiler yani ablamlar tabii nişanlımn bu rahatlığına sinir oldular..çünkü o kadar rahatki,sanki onun ailesi tarafından hor görülen,hiçe sayılan,isteenmeyen gelin konumunda olan ben değilim..zaten nişanlıma karşı aşk yoktu,ama onun kalbini,yüreğini sevmiştim ve beni gerçekten sahiplendiğini düşünmüştüm..tüm bu olayların ardından insan biraz mahçup durmazmı??evde oturmayalım dışarı çıkalım bak annem görüşmemize izin verdi ablamlarda salona gelmiyor biz varız diye,dışarı gidelim diyorum yok umrunda bile değil..yaa kızlar herşeyde bir hayır vardır derler yaa,ben tüm bu olaylarda,nişanlımın beni sahiplenemeyeceğini,beni taşımayacağını anladım..çünkü beklentisi,ben eylüle kadar bekleyeyim,bu sürede ailesinin hakaretleri ve beni dışlamasına boyun eğeyim,ama beyimiz izinli günlerinde eve gelsin ona 3-4 çeşit yemeğini yapayım,ablamlar o varken evde rahat hareket edemesin..yaa kızlar bu nasıl iş yaa..umarım anlatabilmişimdir derdimi..çok gerginim kelimeleri toparlayamamış olabilirim bunun için kusura bakmyın

arkadaşım sevgi aşk yok diyorsun,ailesi beni sevmedi istemedi hor davrandı kovulmaktna beter olduk aileler görüşmüyor diyorsun ama eylülde evlenmeyi düşünüyorsunn :82::82:hiç bişey anlamdım bu işden........

Bunlar gerçekte sizin düşüceleriniz mi , yoksa ailenizin etkisi altında mı kaldınız ?

Bence , gerçekten ne yapmak istediğinize karar wermek için biraz uzaklaşın ortamdan .

Sağlıklı bir karar alabilmeniz dileğiyle ...

cnm başta evlenme kararı alırken,aşk yoktu sadece insanlığını kalbini sevmiştm.şimdide seviyorum kalbini ama ailesi istemiyor beni.daha doğrusu annesi istemiyor..benim tek isteğim evlenip yuva kurmak ancak yaşadıklarım beni çok yıprattı..önce annesinin hakaretleri,kovması,sonra düğünü ertelemeleri,şimdide nişanlımın tüm bunlara rağmen rahat ve vurdumduymaz tavırları..bendede öldürdüler snunda herşeyi..

etki altında kaldığım da doğru,ama bende görüyorum bazı şeyleri cnm.tüm bu olaylar bazı şeyleri farketmeme neden oldu..ailesiyle görüştürmüyor beni,düğün eylüle kaldı ve bunlara rağmen kendisinin rahat tavırları,eve gelip saatlerce kalkmaması ve evde herkesi germesi gibi şeyler..yaa ben neyim cnm neyim yaa??bende bir süre görüşmek istemiyorum ve bu üsrede işe başlamayı düşünüyorum..

ileriyi görmek için müneccim olmak gerekmiyor cnm.evlenip yuva kurmak istiyorum demişsin öncelikle kaç yaşındasın?ama bu adamdan ve ailesinden ne köy olur ne kasaba.yol yakınken evlenmeden psikolojin bozulmadan ayrıl.herşey için hakkında hayırlısı olsun.

Bence siz onu sadece iyi bir insan oldugu icin sevmissiniz.
Benim bir insanla evlenmem icin iyi bir insan olmasının yanında sevmemde önemli.
Ailesi bu kadar katıyken kendisi madem bu kadar rahat sizin düsünceleriniz de degisti bitirin o zaman.

etki altında kalman çok da yanlış değil bana göre.
insan tabi ki annesinin,ablasının etkisinde kalır.
ama önemli olan sen bu adama bakınca ne hissediyorsun?
bu adam seni annesine ezdirince,sen hakaretler işitince bunlara ancak eşine aşıksan katlanabilirsin.
eğer aşık değilsen bu durumlara yıllarca katlanamazsın bence.
iyi düşün taşın, bir kere evleneceksin.
nişanlının kalbi çok iyi olsaydı önce senin hislerini anlar, biraz da utanırdı.

biraz sert yazdım ama inan aşk olmayınca insanın birşeylere yıllarca katlanması çok zor.
çünkü kaynananın bu yaptıkları sadece nişanlılık sürecinde olmayacak.
evlilikte de huzurunu kaçırırsa insanı aşkla saracak bir eş gerekli.

cnm yaşım küçük değil 25i geçkinim.haklısın ne ailesinden nede kendinnden hiç bişey olmayacağını anladım zaten ailesini biliyordumda,bu rahat tavırlarıda beni daha çk soğuttu ve geri çekti ancak,fevri davranmak yerine bir süre görüşmemeyi,bu süredede çalışmyı düşünüyorum..zamana bırakayım diyorum bilemiyorum yaa(

cnm yaşım küçük değil 25i geçkinim.haklısın ne ailesinden nede kendinnden hiç bişey olmayacağını anladım zaten ailesini biliyordumda,bu rahat tavırlarıda beni daha çk soğuttu ve geri çekti ancak,fevri davranmak yerine bir süre görüşmemeyi,bu süredede çalışmyı düşünüyorum..zamana bırakayım diyorum bilemiyorum yaa(

cnm ona bakınca hiç bişey hissetmiyorum ama bu başından belli böyle..sadece kuracağımız yuva,sahiplenme duygusu,ve yepyeni bir hayattı tek isteğim..ancak nişanlımın ailesinin bana karşı bu haksız tavırları,yerden yere vurmaları,ailemide benide oyuncak etmeleri,nişanlımında tüm bunlara rağmen bencilce kendi istekleri doğrultusunda hareket etmesi..kafam karma karışık cnm..sanki ben çok özür diliyorum pavyndan çıkmayım,yada başka bişey..hazmedemiyorum tüm bu yaşadıklarımı ve evlensemde mutlu olamayacağımı anladım artık cnm ama pişman olmaktan korkuyorum bitirince

cok dogru soyluyor..sirf yuva kuracagim diye bunlara katlanmana degmez..

Yeni bir hayat, kendi eviniz, kendi duzeniniz olsun diye evleneceksiniz
iyi bir insanla..
fazla bir sey hissetmediginiz bir insanla beraber yasamayi goze aliyorsunuz
ayni yataga girmeyi.. ozelinizi paylasmayi..
tamam mantik evliligi diyelim.. madem duygu eksikligi var
mantiginiza uyuyormu ailesiyle yasayacaginiz sorunlar
veya yasadiginiz sorunlar?
dusunun mecburiyetiniz yok evlenmeye
gercekten karsidaki insani benimsemis "ben bu insanla omur boyu beraber yasamak istiyorum" diyene kadar

bu durumda gercekleri görmene sevindim ne yalan söylim - elinde elle tutulur hicbir seyin yok su durumda :26:

Cok sevip asik olsan bu yasadiklarina az da olsa anlardim seni, ama madem bu daha cok mantik evliligi
olucak/ti yani uygun biri degilmis ki

asik oldumu daha cok engeller terslikler olur (senin yasadigin gibi)

Mantik evliginde daha cok hersey uyumla olur bir eksik olan askdir

ama sen asik olmadigin halde ona ragmen sabredip saygini cabani eksik etmemissin

nişanlınız kaç yaşında ki annesinden izin alarak sizinle görüşüyor
bnce kişiliği oturmamış birinden bahsediyoruz
daha işin başında sizi sahiplenememiş
tamam kendi ailesini de kırmasın silip atmasın ama sizi ve sizin ailenizide bu konuma düşürmesin
çok özür dileyerk söylüyorum ama bu adamdan koca olmaz
onca şeye rağmen sizin ve ailenizin fedakarlığını hiçe sayıyor
bir an önce kurtulun

cnm mutlu olamıcam görüyorum bunu..ama fevri ve ani hareket etmem ne kadar doğru bilemiyorum..bir süre görüşmeyip zamanamı bırakayım herşeyi,yoksa,kestirip atayımmı cnm karmakarışığım..

nişanlaım 28 yaşında cnm ama izin aldığı benim annem..çünkü annem yasaklamıştı görüşmemizi annesi seni istemiyor,şimdide düğün ertelendi görüşmek yok çok yüz verdik dedi ama sonradan annemden izin aldı görüşme konusunda ama evde oturup ona yemek yapacağım tek isteği bu..dışarı çıkmak gezmek hava almak yok..burası bizim evimz değiki yaa..insan bu kadar rahat olabilirmi??zaten aşk yok bende tüm bunlar tamamiyle bitirdi herşeyi..

özür dilerm ya bn anladım ki kendi annesi
ne diyim biraz tuhaf biri aslında dışarı çıkmak sennle başbaşa klamk gezmek için onun daha çok heveslenmesi lazım ama bilemedim ki
aşk olsa bi şekilde sorunları yenebilirdinz ama ne onda ne de sende karşılıklı bi aşk yok sanırım hakkınızda hayrlısı

cnm o ben çok sevdiğini söylüyor ama ben artık mutlu olamayacağımızı anladım..o kadar çok şey yaşadıkki,yıprandık..aileler yüz göz oldu
tadı kaçtı diyr herkes bende böyle düşünüyorum ve beni aileyle görüştürmüyor ezdiriyor..

Ben olsam ne ailemi ne kendimi ezdiririm..bulunmaz hint kumaşı değil hiçbir insan..

Hakkında hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…