arkadaşım sevgi aşk yok diyorsun,ailesi beni sevmedi istemedi hor davrandı kovulmaktna beter olduk aileler görüşmüyor diyorsun ama eylülde evlenmeyi düşünüyorsunn :82::82:hiç bişey anlamdım bu işden........
Bunlar gerçekte sizin düşüceleriniz mi , yoksa ailenizin etkisi altında mı kaldınız ?
Bence , gerçekten ne yapmak istediğinize karar wermek için biraz uzaklaşın ortamdan .
Sağlıklı bir karar alabilmeniz dileğiyle ...
cnm başta evlenme kararı alırken,aşk yoktu sadece insanlığını kalbini sevmiştm.şimdide seviyorum kalbini ama ailesi istemiyor beni.daha doğrusu annesi istemiyor..benim tek isteğim evlenip yuva kurmak ancak yaşadıklarım beni çok yıprattı..önce annesinin hakaretleri,kovması,sonra düğünü ertelemeleri,şimdide nişanlımın tüm bunlara rağmen rahat ve vurdumduymaz tavırları..bendede öldürdüler snunda herşeyi..
ileriyi görmek için müneccim olmak gerekmiyor cnm.evlenip yuva kurmak istiyorum demişsin öncelikle kaç yaşındasın?ama bu adamdan ve ailesinden ne köy olur ne kasaba.yol yakınken evlenmeden psikolojin bozulmadan ayrıl.herşey için hakkında hayırlısı olsun.
ileriyi görmek için müneccim olmak gerekmiyor cnm.evlenip yuva kurmak istiyorum demişsin öncelikle kaç yaşındasın?ama bu adamdan ve ailesinden ne köy olur ne kasaba.yol yakınken evlenmeden psikolojin bozulmadan ayrıl.herşey için hakkında hayırlısı olsun.
etki altında kalman çok da yanlış değil bana göre.
insan tabi ki annesinin,ablasının etkisinde kalır.
ama önemli olan sen bu adama bakınca ne hissediyorsun?
bu adam seni annesine ezdirince,sen hakaretler işitince bunlara ancak eşine aşıksan katlanabilirsin.
eğer aşık değilsen bu durumlara yıllarca katlanamazsın bence.
iyi düşün taşın, bir kere evleneceksin.
nişanlının kalbi çok iyi olsaydı önce senin hislerini anlar, biraz da utanırdı.
biraz sert yazdım ama inan aşk olmayınca insanın birşeylere yıllarca katlanması çok zor.
çünkü kaynananın bu yaptıkları sadece nişanlılık sürecinde olmayacak.
evlilikte de huzurunu kaçırırsa insanı aşkla saracak bir eş gerekli.
etki altında kalman çok da yanlış değil bana göre.
insan tabi ki annesinin,ablasının etkisinde kalır.
ama önemli olan sen bu adama bakınca ne hissediyorsun?
bu adam seni annesine ezdirince,sen hakaretler işitince bunlara ancak eşine aşıksan katlanabilirsin.
eğer aşık değilsen bu durumlara yıllarca katlanamazsın bence.
iyi düşün taşın, bir kere evleneceksin.
nişanlının kalbi çok iyi olsaydı önce senin hislerini anlar, biraz da utanırdı.
biraz sert yazdım ama inan aşk olmayınca insanın birşeylere yıllarca katlanması çok zor.
çünkü kaynananın bu yaptıkları sadece nişanlılık sürecinde olmayacak.
evlilikte de huzurunu kaçırırsa insanı aşkla saracak bir eş gerekli.
bu durumda gercekleri görmene sevindim ne yalan söylim - elinde elle tutulur hicbir seyin yok su durumda :26:
Cok sevip asik olsan bu yasadiklarina az da olsa anlardim seni, ama madem bu daha cok mantik evliligi
olucak/ti yani uygun biri degilmis ki
asik oldumu daha cok engeller terslikler olur (senin yasadigin gibi)
Mantik evliginde daha cok hersey uyumla olur bir eksik olan askdir
ama sen asik olmadigin halde ona ragmen sabredip saygini cabani eksik etmemissin
nişanlınız kaç yaşında ki annesinden izin alarak sizinle görüşüyor
bnce kişiliği oturmamış birinden bahsediyoruz
daha işin başında sizi sahiplenememiş
tamam kendi ailesini de kırmasın silip atmasın ama sizi ve sizin ailenizide bu konuma düşürmesin
çok özür dileyerk söylüyorum ama bu adamdan koca olmaz
onca şeye rağmen sizin ve ailenizin fedakarlığını hiçe sayıyor
bir an önce kurtulun
nişanlaım 28 yaşında cnm ama izin aldığı benim annem..çünkü annem yasaklamıştı görüşmemizi annesi seni istemiyor,şimdide düğün ertelendi görüşmek yok çok yüz verdik dedi ama sonradan annemden izin aldı görüşme konusunda ama evde oturup ona yemek yapacağım tek isteği bu..dışarı çıkmak gezmek hava almak yok..burası bizim evimz değiki yaa..insan bu kadar rahat olabilirmi??zaten aşk yok bende tüm bunlar tamamiyle bitirdi herşeyi..
özür dilerm ya bn anladım ki kendi annesi
ne diyim biraz tuhaf biri aslında dışarı çıkmak sennle başbaşa klamk gezmek için onun daha çok heveslenmesi lazım ama bilemedim ki
aşk olsa bi şekilde sorunları yenebilirdinz ama ne onda ne de sende karşılıklı bi aşk yok sanırım hakkınızda hayrlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?