Şimdide benim içimde herşey öldü,bitti,yok oldu.Hiç birşeyin anlamı yok artık bende

tek birşey diyeceğim YOL VER GİTSİN...gençligini ve zamanı daha faydalı şeyler için harca

Çok yanlış yapıyosun farkındamısın cnm bir zafer elde etme nişanlını kazanma adına belki de bir ömrü feda ediceksin hiçbirşey senden daha değerli değil...Büyük ihtimal sen bu nişanı atmıcaksın ve zannetmiyorum ki o Aileyle mutlu olucaksın..Gönlüm elbet ister mutlu olmanı ama yaşadıklarımı seninle benzer buluyorum..Ayrılıktan sonra bende şunu anladım benim ki sevgi değil alışkanlıktı ve annesine karşı bi zafer elde etme amacıydı.Şimdi asla istenmeyen gelin pozisyonuna düşmek istemem Eşim beni çok sevse arkamda dursa dahi İlerde ne olucağını kestiremem Ailesi mutlaka kabullenmeli sen bu genç yaşta büyük bir mücadele içine giriyosun onların senin değerini bilmesi kaybetmemek için ellerinden geleni yapması gerekirken düştüğün duruma bak.BİR kERE kendine yakıştırabiliyormusun ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…