Şimdide benim içimde herşey öldü,bitti,yok oldu.Hiç birşeyin anlamı yok artık bende

nişanlımın ailesinin beni istemediğini,annesinin beni ve annemi evinden kovmaktan beter ettiğini,şimdide nisanda olacak düğünümü eylüle ertelediklerini...

bu yazdiginiz nedenler nisanlinizla yollarinizi ayirmaniz gerektigini apacik belirtiyor.
bazi isler zorlanmaya gelmez, olmuyorsa olmuyordur.
ask, sevgi olayi da boyle...olmuyorsa inceldigi yerden kopmali...
bu iliskiyi zorlasaniz, evlenseniz de mutlulugu yakalayabilecegini sanmiyorum.
tez zamanda nisanlinizdan ve ailesinden kurtulmanizi diliyorum size

Böle sorunlara ancak arada aşk varsa sevgi varsa katlanılır.senin için de 2 side yoksa niye katlanıyorsun ki.iyi bir insan demişsn ama gördüğün gibi daha kendi ayakları üzerinde duramayan biri.bence boşuna vaktini harcama aileni de üzme boşyere.aşık olduğun gerçekten çok sevdiğin biri ile yeni bir hayat kurmayı bekle derim ben.herşey gönlünce olsun....

adam da hiç bi özür dileme yok seni ezdirdiği yetmiyor gibi.ben sana diyim bak güzelim evlenince evinizde kayınvaldenin kanunları geçerli olur.evlendikten sonrada eşinin annesini çok dinlediğinden falan konu açrasın Rabbim açtırmasın da.sende de kabahat var.ne demeye azcık surat falan yapmıosun hatasını anlasın konuyu aç bişey yap üstüne bide yemek yaptım demişsin ohooo ..

canım benimde eşimin ailesi istememişti biz yüzük takmadan daha ayrılmıştık 3,5 sene sonra eşimin ısrarlarıyla tekrar gelinildi yüzükler takıldı felan. 1 ay içerisindede evlendik ama yapmadık eziyetleri kalmadı. lafmı sokmadılar hakaretler küfürler havda uçuştu. nedeni ise eşimin benden vazgeçmemesi. eşim bu yönden çok iyi ve beni ezdirmemeye çalışmasına rağmen çok kötü günler geçirdik. senin nişanlın dahada vahimmiş. bence oturup güzelce konuşun düşüncelerini paylaş bakalım neler diyecek. ha ben aileme laf söyletmem onlarda sana söylerlerse susacaksın gibi konuşursa hiç bekleme ayrıl derim.

Yıllarca aşık olup flört edenler bile aileler işin içine girince vazgeçebiliyolar herşeyden..senin hakkını gözetemeyen bi erkekten eş olamaz maalesef..zararın neresinden dönsen kardır..

Evlenme canım.
Bir şey hissetmediğin, gözüne bakınca içinin titremediği bir adamla evlenmen için tek sebep seni el üstünde tutması, maddi-manevi hiçbir zorluk yaşatmayacağından emin olması olabilir ancak.
Eee sizde bu da yok.
Ailesinin türlü hakaretleri falan. Daha ne?

Seni bu evliliğe zorlayan bir neden mi var? Boşver, hayırlısı olsun tez vakitte karşına birbirinizi seveceğiniz ve saygıyla kollayacağınız biri çıksın inşallah.

Aşık değilsiniz, ailesi sıkıntılı insanlar daha şimdiden,
yani sizi neredeyse bu ilişkiye bağlayan birşey yok.
Size çözüm sağlamayan, hiç birşey yokmuş gibi davranan,
sıkıntılarınızı önemsemeyen biri için boşa zaman harcamayın bence.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

cnm daha uraya yazmadığım ne kelimeler,ne suçlamalar gerçekten çok sabırlı davrandım..annem ve ablamlarda artık tadı kaçtı,yüz göz olundu bu işten hayır gelmez diyorlar..haklısın zorlamakla olmuyor işte..ama haksızlığı hazmedemiyorum..benim ne suçum vardı bunları hakedecek ne yaptımki..düşündükçe çıldırıyorum

ya canım bişe sorucam ailesi neden seni istemiyor yani sebep ne?

cnm ailesine hiç bir saygısızlığım olmadı aksine,kendi annemden daha çk saygı gösterdim annesine..baam hayatta değil ve onun aasını baba özlemi içinde daha çok sevdim ayrı bir tarafa koydum..en başında annesi istemiyordu beni,şimdi babası ve abiside etki altında ve onlarda negatif bakıyor bana karşı..yaptığım en ufak bişey suç oldu kadında..yaranamadım birtürlü..zaten diğer oğlunun evliliğide kaynanam yüzünden 1 ay sürmüş..nikaha filan gitmemiş en başında onuda istememiş..enim hazmediğimde bu işte..haketmediğim şeylere maruz kalmak..

cnm defalarca konuştum nişanlımla..önce annesi annemle biraraya gelince kavga kıyamet..sonrasında ise,düğün ertelendi hemde aylarca..üstelik bizim aldığımız eşyaları aisine vereceklermiş,daha sonra alıcaklarmış bize..yaa kafayı yedirtecek bunlar bana cnm..eşyalar bizim kısmetimiz verme izim eşyalarımızı nlar yeni alsın dedim ama nişanlım çk pasif cnm..o taviz veriyor farkındayım..annesi hastanede yatmış bir süre,annem ruhsal hasta onu takma diyor ama babası ve abiside bize cephe aldı nedeni ise kocaman bir HİÇ..herşeyi ALLAH görüyor cnm rabbime bıraktım ben

abisinin düğünü için benimnisandaki düğünüm eylüle kalıyor,ailesinin içine giremiyorum sanki ben onun flörtüyüm,bu ayın 15inde abisinin nişanı takılacakmış ve ne en nede ailesi davetli bile değiliz..nasıl iş anlamadım ben cnm..bunlara daha ne kadar tahammül edebilirim ALLAH bilir..

Hakkında hayırlısı olsun ...herşeyin farkındasın aslında ama acale etme yine de iyi düşün..daha önceki flörtümde 4 yıl sonra annesi istemedi diye bitti.ki daha önce severek evlenen 4 yıl evli kalan abisinin evliliğinin bitmesine de sebeb oydu.biz ayrılırken diğer abisi de yeni evlenmişti aradan 1 sene geçmiş sanırım onlarda boşanmış.yani senin mutluluğunu istemeyen oğlunu mutsuz eden bir kayınvalideden sana hayır gelmez böyle anakuzusu evlattan da sana eş olmaz..şimdi iyi ki bitmiş diyorum yoksa bende boşanıcaktımm büyük ihtimalle..

bu konu uzerinde cok dusunup kendinizi yipratmayin, sucunuz yoksa bile eminim nisanlinizin ailesi bir seyler bulur yine sizi uzerdi.
aileni dinle, etrafinda sana akil veren dostlarini dinle ve bu isi cok uzatmadan bitir cunku dedikleri gibi hayir gelmez artik...bu beraberlik getirse getirse sana mutsuzluk getirir.
hem daha nisanliyken seni koruyamayan, annene ve sana yapilanlara ses cikarmayan adam siz evlendikten sonra ailesi ile ilgili sorunlarin oldugunda hic ama hic bir sey yapmaz, evlenmeyi dusunuyorsan destek falan bekleme bu adamdan zaten...sevdigine sahip cikamayan adamdan bir halt olmaz...evlenip, mutsuz olup bosanacagina ve hayatini kotulestirecegine simdi bu isi bitir, simdi uzul ama ileride mutlu ol.
eminim karsina nisanlindan cok cok daha iyi insanlar cikar ve seni sahiplenir.
nisanlinin dunyadaki tek adam olmadigini dusun, ayrica seni mutlu edemiyor...
hem sevmiyorum da diyorsun...
eeeeeeeeee???
o zaman bu iliskiyi bitirmelisin ve gelecek guzel gunlere bakmalisin.
nisanlilik zamaninda yuzunu guldurmeyen bir adamdan ve iliskiden evlilik adina asla mutluluk bekleme hayal kirikligina ugrarsin tatlim...

ailene sana hakaret ettiklerinde kavga çıktığında nişanlın nerdeydi o yokkenmi yaptılar tepki vermedimi aileler kavga etti diye ailesini terkedip şehir değiştirip evlenenler vardı bu sitede erkek böyle olmalı elini tutup kocam diyebilmeli güven duyabilmelisin ona kocam arkamda onlarda kim oluyo diyebilmelisin seni koruyamıyoki sen ona nasıl eski güveninler sıcaklığınla sarılacaksın ben kaynanam beni görmeye geldiğinde şaka yaptım annen beni beğenmedi astı suratını oturuyo sadece görmeye geldik diyo dedim halbuki şakaydı yani o anda aradı annesini kızdı üzemezsin onu sen tanışmaya gittin ben kararımı verdim dedi sahiplenmeli erkek canım görüyoruz bir derdim vardaki eş ve eş ailesi sorunlarını ayrıca kaynanalarımızdan işittiğimiz inciler konusunuda oku yaşayabileceklerini gör o hanımlar eşlerinden çekiyor kayınvalideden çok çünki eşler sahip çıkmıyor çok iyi düşün evlendi erdi muradına bitti gitti değil asıl sorunlar ozaman başlıyo daha çok git gel yüz göz oluyo hemen ayrılma tabi düşün taşın en doğru kararı seni üzmiycek kararı pişman olmamak üzere ver inşallah

cnm abininde bşanma seei olmuş annesi ve ailesine tepki gösterdiğni söylüyor ancak en inanmıyorum..çünkü kadar pasif kalıyorki,ve eminim evlensemde huzursuz olurum ama emeklere üzülüyrum..pişman olacağım karar vermekten korkuyorum..

cnm bu olaylar beni o kdar yıprattıki,inan ne yapacağımı bilmiyorum..en son görüşmemizde hiç bişey olmamış gibi,rahatlığı ve aileme karşı rahat oluşu evime gelip arsızlık yapması,mahçupluk hissetmemesi,beni dahada sinir ediyor..zaten yaşadıklarım yeteri kadar hayal kırıklığı yaşattı bana..ve ailesinin içine almıyor artık beni cnm..ailesine benim nişanlım,imam nikahlı eşim kabul edeceksiniz diyemiyor..düğün eylüle alınca annemlede aram bozuldu anneminde bu olaylar sinirini o kadar yıprattıki..

cnm annemle annesi kavga ettiler bir araya gelince ve annesinin hasta olduğunu bahane ettiler..ancak şimdi babasıda benimle velnmesine karşıymış..diğer oğlunu nişanlamadan evlendirme planları yüzünden beni 2inci plana ittiler..beni kaybetme korkuları yok..nişanlım beni savunduğunu ailesiyle kavga ettiğini söylüyor ama bana böyle gösterdiğini düşünüyorum artık..hayatım şu an o kadar boşki,o aramadığı zamanda oşluğa düşüyorum,yenildiğimi düşünüyorum..psikoljim berbat cnm çok kötüyüm

canım bence bu yapılanları daha fazla sineye çekip kendini küçük düşürmemlisin eğer bir nişanlılık dönemi bu kadar kötüyse evlilik dahada kötü olur bence bende evlenip boşandım nişanlılık dönemimizde çok kötü geçmişti ve kaçınılmaz son oldu ve boşandık şuan başka biriyle görüşüorum onun aileside beni dul olduğum için istemio ama o ne olursa olsun kimseye beni ezdirmio kimseye laf söletmio doğrusuda bu bence şuan önümüzdeki tek engel onun askere gitmesi askerden geldikten sonra isterse kabul etmesinler başka şehire taşınırız genede bırakmam seni dio bence çok iyi düşünmelisin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…