şimdide bu...

O daha olgunsa belki sizin sakinleşmenize yardım edebilir diycektim ama.. şuan ikiniz de panik halindesinizdir muhakkak. :) aslında cok şirin bir durum suanki haliniz :)

Anneniz size babanız da esinize gerekli bilgileri öğretir. Sonra da siz olayı kavrarsınız zaten :)

Zaten ne kadar hazır olursanız olun muhakkak sizi şaşırtacak seyler olacak :KK70:
HAHAHA aynen esim daha sakin yani ilk cocugu olmasına rağmen daha rahat kucaklıyor hiç gocunmuyor esime vermekten korkuyorum çünkü emzigine çikolatalar sürüyor burnunu ısırıyor aglatiyor benimde icim sızlıyor geceleri hiiiic kalkmaz aglarsa susar der öyle yani yıpranan yine ben:D

Çok normal . Hemen hepimiz yapmış yapıyoruzdur , hatta ben eşime de yaparım . Horlaması kesilirse , bi yan gözle nefes alıp veriyor mu bakarım :KK37: çünkü horlamaması anormal bi durum bizim için :rolleyes:

Evet boyleydim oturup uyurken onu izlemekten goz alti morluklarim gecmedi simdi ikinci kez anne olucam tecrube ise yaramadi yine korkuyorum Allah bagislasin bebeklerimizi cok normal zamanla degisicek kaygilar ama asla bitmicek diyim :)

Evet boyleydim oturup uyurken onu izlemekten goz alti morluklarim gecmedi simdi ikinci kez anne olucam tecrube ise yaramadi yine korkuyorum Allah bagislasin bebeklerimizi cok normal zamanla degisicek kaygilar ama asla bitmicek diyim :)
Allahim ayirmasin evlatlarimizi bazen aklıma geliyor Allah yapar diye hemen tovbe yarabbim diye tovbeler edip silkeleniyorum berbat bir his

yok canım degıldır yafffsss:)

16 yaşında gencecik bir kadınmış.

Ben 16 yaşında fizik mi çözsem, biyoloji mi yoksa en sevdiğim geometriyi mi diye gece rüyalarıma girerdi. Seçeceğim mesleğe karar verememiştim. Onu hayal ederdim. 'Eczacı Hanım, Mühendis Hanım hangisi diye' düşünürdüm.

Lütfen sen erken evlenmişsin ama cocuklarının erken evlenmesine asla izin verme. Önce meslek sahibi olsunlar @minicik-anne12

16 yaşında gencecik bir kadınmış.

Ben 16 yaşında fizik mi çözsem, biyoloji mi yoksa en sevdiğim geometriyi mi diye gece rüyalarıma girerdi. Seçeceğim mesleğe karar verememiştim. Onu hayal ederdim. 'Eczacı Hanım, Mühendis Hanım hangisi diye' düşünürdüm.

Lütfen sen erken evlenmişsin ama cocuklarının erken evlenmesine asla izin verme. Önce meslek sahibi olsunlar @minicik-anne12
Aynen öyle insAllah benim gibi diretmesinler okusunlar yeter..

Back
X