şimdide bu...

11 gunluk bebegim var Allahim ayirmasin benden... herşey çok güzel çok süper ama bir korku var beni yıpratan onu kaybedecekmisim gibi uyudugunda istemsizce 140 kere kontrol ediyorum psikopata bağladım resmen annem geçer diyor herkeste olmuştur diyor ama beni çok yıpratıyor bu ne yapmam gerek dusunmesem diyorum edemiyorum ne bilim önceden daha fazlaydı evet gün gectikte iyi oluyo ama hala var hele geceleri Allaha bol bol dualar ediyorum.. sizdede boylemiydi?

Şimdi kızım uyuyor ve nefes aliyor mu güzel diye başında bekledim 8 aylık oldu. Bu oluyor canım hiç sıkma canını bebeğin büyüdükçe tedirginliklerin azalıyor.

Benim de kırkım çıkmadı.. sürekli endişeliyim. İlk oğlumun parmağı kapıya sıkışmıştı acaba şimdi onuki sıkışsa.. Allah korusun.. ütü çalışsa ya ütü yaksa Allah korusun.. uff.. hastanede ki gece de kaçırırlar diye uyuyamadım.

Benim de kırkım çıkmadı.. sürekli endişeliyim. İlk oğlumun parmağı kapıya sıkışmıştı acaba şimdi onuki sıkışsa.. Allah korusun.. ütü çalışsa ya ütü yaksa Allah korusun.. uff.. hastanede ki gece de kaçırırlar diye uyuyamadım.
Allahim bağışlasın hepimizinkini...
Kacirirlar diyemi ben Allahtan uyuyamadim dikislerimden:D

Endorfin melatonin salgilatan seyler tüket. Mutlaka balkon varsa gunese cik ya da bahceye cik. Guneste en az 10 dk kal. Oyle 40 cikarma var fln diye sakin evde oturma. Baska baska hosuna giden seylerle mesgul oldukca kafan tam anlamiyla dagilicak. Bu olumsuz dusuncede toplanan dikkatini dagit. 40 temsili sayı. Bu surec 10 gun de surebilir 2 ay da. Sabret sonunda gecicek.

Allahim bağışlasın hepimizinkini...
Kacirirlar diyemi ben Allahtan uyuyamadim dikislerimden:KK70:
Zaten dikişler uyutmadı ama ayrıca narkoz sırtıma vurdu. Nefes alamadım. Ama ne zaman ağrı kesici etkisiyle birazcık uyuyim desem ya kaçırırlar sa diye uyuyamadım. Allahtan özel hastane bizim katta güvenlik gezdi sabaha kadar. .

Ilk yegnım dogdugunda annesı emzırıp gece benım yanıma bırakırdıki ben pışpışlıyım dıe, yatak odasına gıder uyurdu. Ben sabaha kadar uyuyamadıgımı bilirim aman battanıyesını ustune cekermı, aman agzını yuzunu kapatırmı, nefes almasını engellermı. cocuk bu kendı kendını koruyor bır sekılde ama işte uyuyamazdım. sabah fredy nın kabusu gıbı kalırdım yatakta. o ise mışıl mışıl uyumuş keyifli keyifli sırıtırdı bana:)
Bu bendede var. Yegenlerimle ayni odada uyuyamazdim asla onlar bebekken. Ya birsey olursa diye. Kizardim gece cocuklari bana birakmayin uyuyamiyorum diye. Kavga ederdim artik resmen.
Ablam vardiyali calistigi icin bakiyordum.

Hehe ayni ben :) geciyo ama 5 aylik oldu oglum. Tamamen gecmis degil ama buyuk asama kaydettim. Yataginda bisey olmasin bebegin. Sadece lastikli carsaf yeterli. Gerekli onlemleri al sen tabi fazla rahatligi da dogru bulmuyorum.

9 ay sonra ben :anne: İnşallah bu sefer tamamına erecek ben de çocuğumu kucağıma alırım artık yaş 28 oldu tam zamanıdır, doğsun ben de gezmeye devam edeyim hatta çocukla gezelim.

Bir de daha 2.yi yapacağım bu doğsun 1 yaşına girsin :KK53:

Back
X