- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Büyük ihtimalle koca dkskls nerden düştüm bu belaya diye bakiyor dkelsllslsÜçüncü fotodaki ablanın arkasındaki adam hayret içinde.. Sanki anlamadan olayın içine düşmüş gibi bakıyor
Yazık adamda kravat bile yok çökmüş altın ala alaBüyük ihtimalle koca dkskls nerden düştüm bu belaya diye bakiyor dkelsllsls
Hahahaa ben bir yerde sünnet düğünü videosu gördüm onlarda ailecek salona güneş gözlüğü ile girmişlerdi
Hala merak ediyorum acaba önlerini görebiliyorlarmıydı
Hatta en başa dönelim pipiyle kutlama ne alaka? Neyi kutladılar/ kutluyorlar?Dalga gecmek istemiyorum ama gördüğüm en komik konulardan biri bumehterle pipi ne alaka yaa . Hahah
En çok sizin hakkınız yaptırın tabiki, iki pipi için 40 gün 40 gece kutlama yapılmalı. Dansözler, havai fişekler, mehter takımları...Ya şimdi ben bikaç haftaya doğurucam, sünneti de peşinden yaptıralım hazır hastanedeyken diyodum. Ama vazgeçtim. Doğuma bile süslü püslü atla gidicem, iki tane errkek doğuruyorum boru mu? En çok ben yapıcam. Alt tarafı bi oğlana mehter geliyor, iki tane birden olunca ben senfoni orkestrası çağırıp canlı yayınlatmalıyım. Kociiiiiş acun'u ara çabbık!
Herkesler ayağını denk alsın
Ah ah işte bide kız evlenince kırmızı kurdele rezaleti nedir.Olur mu öyle şey regl gibi bir biyolojik döngü çok ayıp bu zihniyete göre. Kız pedini gazetelere sarıp sarmalamalı, hiç kimseye bahsetmemeli anneye bile
Alem pipi görsünEn çok sizin hakkınız yaptırın tabiki, iki pipi için 40 gün 40 gece kutlama yapılmalı. Dansözler, havai fişekler, mehter takımları...
Tammmm biiiirrrr ERRRKEEEK olmayı. Neyi olacak?Hatta en başa dönelim pipiyle kutlama ne alaka? Neyi kutladılar/ kutluyorlar?
Ben bunu gerçekten merak ediyorum aslında.
Neyi, niye kutluyorlar?
Bu düşünce yapısı gerçekten çok tehlikeli. Günümüzde kadınların şiddete uğraması ve öldürülmesi tamamen bunlarla alakalı maalesef. Amin İnşallahAh ah işte bide kız evlenince kırmızı kurdele rezaleti nedir.
Allah inşallah bilinçli insanlarla karşılaştırsın bizleri.
Hmm o zaman pipi kesilirken cesur olmasıyla bunu kanıtlamış oluyor.Tammmm biiiirrrr ERRRKEEEK olmayı. Neyi olacak?
(Lafin gelisi tabirle) agzini öpeyim kadin beŞuraya ufak bir bilgi şeyedeyim; hani o erken boşaldığından şikayetçi olduğunuz kocişleriniz var ya, hah işte onun en büyük sebebi sünnetli pipişkolar.
Hmm o zaman pipi kesilirken cesur olmasıyla bunu kanıtlamış oluyor.
"En hayati organım kesilse bile gıkım çıkmaz" hesabı.
E ama şimdi genel anestezi altındalar. I ıh gene olmadı. :))
Mevlid peygamberimiz öldükten sonra yazilmis şiire deniyor. Sünnetle ne alakasi var ki? Illa bir sey yapmak isteyen agac diksin cocuk giydirsin vakıflara bağıs yapsin. allahin daha cok hosuna gider bu.Bir mevlid okutsaniız daha iyi olur bence zaten dinimiz gösterişe karşı, çok alay edilmiş bu kadarına gerek yok bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?