• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simdiden beni kendine düşman ilan eden gelin adayı

Yapıcam yapıcam da annem bırakmıyor
Kardeşin bunu başımıza çıkaracak bari kötü olma yarın onur gün yüz yüze bakıcaz diyor
bazen insanlar adamı zorla kötü ediyor ayrıca sizi gerçekten tebrik ediyorum watsupdan o kız onları yazarken o kadar sakin kalmışsınız
ben kızım sen kimsin ile başlayıp burada söylemek istemediğim küfürlerle bitirirdim
aslında en iyisi ben şu kişi tarafından tshdit ediliyorum diye savcılığa vereceksin
yedi sülalesinin haberi olacak durumdan
bazıları resmen kötü görümce arıyor

Ya hu sizi resmen tehdit etmiş, o kim hadsiz! !

Çok sabırlısınız, ben olsam ekran görüntüsünü alıp kardeşime gönderirdim. Üstüne kızı da ailene haber veriyorum erkeğini diye tehdit ederdim! Tehdit öyle olmaz böyle olur densiz ya!

Bu kizin ailesi biliyor mu kardesinizde kaldigini?
Erkegim mi? Amma da sahiplenmis. Gelin atta gor kimin kapisinda derler ama anladigim kadariyla bu kiz kancayi takip birakmayanlardan.

Ailesine cevresine soyleyeceksin rezil olacak. Ama bu seferde babasi filan öldurur omür boyu pismanlik olur. Elazgda bir kiz sevgilisini eve almiş gunduz vakti komşusuda babasini aramis babasi gelip kizini öldürmüstü :(
1 sene dolmadı.

Ailesine duyurmayın. Ama kardeste iş yok sadece uzak durun ve felaketlerini bekleyin elbet o kiz rahat durmaz kendisini ve cevresini zora sokacak cahilce davranislarda bulunmaya devam eder bir ziplar iki ziplar ücüncuye hooop

Bu kızın ailesi bişey demiyor mu ya :oha:
Ben sosyal medyada o yaşta değil erkeğimli falan öyle bişeyler yazmayı 30 uma dayandım kocam için yazmaya utanırım.

Kardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız
Ben karısmazdım :)
Kız saçmalamış belli ki olgun bir kız değil, ciddiye alma sessiz kal:)

ben de üni son sınıfta sevgilimin evinde kaldığım için yorum yapamaycağım :KK70:

:kusmuk::kusmuk:bu nasıl bir üslup ya
Sizden uslüp öğrenecek değilim işinize bakın, yarası olanlar gocunmuş dünden beri muneye fişeklemeler,konuya yorum yok belliki aynı yollardan geçenler rahatsız oluyor, bundan önceki konusunu okuyun konu sahibinin , 20 yaşında 6 aylık ilişkide kendini erkeğim erkeğim diye sosyal medyada ifşa eden , başkasının bebeğiyle poz kesip izinsizce yayınlayan , kısacası kapak atmaya çalışan biri için gayet uygun bence, ha birde 6 aylık sevgilisi için ailesini aşağılayan silmekle tehdit eden,haddini aşıp konu sahibinin evliliğine çemkiren, biz sizden daha iyi karı koca oluruzcu buldumcuk şahısta hamsalaktır kimse kusura bakmasın,isterseniz şikayet edin banlanayım kimseye hakaret etmiyorum ,bazen insanları ayırt edici sıfatlar kullanmak gerekiyor kimine ağır kimine hafif herkese ağırlığınca ,tamammı tatlım

Affedemem sizin bu yazdığınız bu iğrenç şeyleri görmek zorunda mıyım ben?biraz daha usturuplu yazsaymışsınız keşke
Aman affetmedinde gözlerim yaşardı valla kahrımdan,Sizden uslüp öğrenecek değilim işinize bakın, yarası olanlar gocunmuş dünden beri muneye fişeklemeler,konuya yorum yok belliki aynı yollardan geçenler rahatsız oluyor, bundan önceki konusunu okuyun konu sahibinin , 20 yaşında 6 aylık ilişkide kendini erkeğim erkeğim diye sosyal medyada ifşa eden , başkasının bebeğiyle poz kesip izinsizce yayınlayan , kısacası kapak atmaya çalışan biri için gayet uygun bence, ha birde 6 aylık sevgilisi için ailesini aşağılayan silmekle tehdit eden,haddini aşıp konu sahibinin evliliğine çemkiren, biz sizden daha iyi karı koca oluruzcu buldumcuk şahısta hamsalaktır kimse kusura bakmasın,isterseniz şikayetedin banlanayım kimseye hakaret etmiyorum ,bazen insanları ayırt edici sıfatlar kullanmak gerekiyor kimine ağır kimine hafif herkese ağırlığınca,tamammı tatlım

Sizden uslüp öğrenecek değilim işinize bakın, yarası olanlar gocunmuş dünden beri muneye fişeklemeler,konuya yorum yok belliki aynı yollardan geçenler rahatsız oluyor, bundan önceki konusunu okuyun konu sahibinin , 20 yaşında 6 aylık ilişkide kendini erkeğim erkeğim diye sosyal medyada ifşa eden , başkasının bebeğiyle poz kesip izinsizce yayınlayan , kısacası kapak atmaya çalışan biri için gayet uygun bence, ha birde 6 aylık sevgilisi için ailesini aşağılayan silmekle tehdit eden,haddini aşıp konu sahibinin evliliğine çemkiren, biz sizden daha iyi karı koca oluruzcu buldumcuk şahısta hamsalaktır kimse kusura bakmasın,isterseniz şikayet edin banlanayım kimseye hakaret etmiyorum ,bazen insanları ayırt edici sıfatlar kullanmak gerekiyor kimine ağır kimine hafif herkese ağırlığınca ,tamammı tatlım

Terbiyesiz bahsaettigin yollardan geçtiğin için mi bu üslup igrencsin ya

Hahahah bu senin çocuğunla fotoğraflar çekip instagrama koyarak bal kızım yazan kız değil mi?

Valla tam bir ruh hastası kezban :KK70:

Ay gerçekten mi? Ohahaha. Yav kınamayım diyorum da elimde değil, bu ne zavallılık, bu ne avamlıktır yahu? Allah sabır versin konu sahibi de kardeşiniz yüz verip gaza getirmese hanım kızımız bu kadar yüz bulamaz diye düşünüyorum. Kardeşinizin de hoşuna gidiyor herhalde "irkeeem, goçum, yiğidom" demesi falan, egosunu tatmin ediyor. Umarım ciddiye binmeden ayrılırlar, başka diyecek bir temenni bulamadım ne diyeyim. Ne tipler var ama, buraya üye olduğumdan beri asla var olacağına inanmadığım tipleri okuyorum.

Ay kardeşiniz de az kıro değilmiş kusura bakmayın, bulmuşlar birbirlerini.

O şeyden ya, ilk kez cinsellik yaşayınca bir kızla ondan oluyor o, bir süre beyin aşağı iniyor. Sanki tek birlikte olacağı kız oymuş gibi sahiplenmeler oluyor falan, kız da "Benim ilkimsin" falan dediyse (-ki dememesine ihtimal dahi vermiyorum) Allaaaahh yani, ilişkinin fon müziği İrem Derici oluveriyor.

Back
X