• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simdiden beni kendine düşman ilan eden gelin adayı

Arkadaşlar bence sakin biraz onlar daha gençler bırakın diledikleri gibi yasasinlar asklarini. Onlar daha küçük her söyleneni ciddiye alsak ccevremizde insan kalmaz. Gücü gücü yetene olmasın bence. Zaten böyle dedikodulardan, yok kız orda kalmış burda kalmislardan bir kurtulursak bence cehaletin de önüne gececegiz. Kadının adını bir başka kadının çıkarması doğru mu ?? Ayıp biraz anlayıs, saygı,sevgi ve ozveri...
Ne ayıp ne saygı ? Örf ve adetlerimizi unuttura unuttura bu hale geldik!!! Evlenmeden böyle her haltu yiyorlar bişe söyleyince cahillikmiş oldu !!!

Ne ayıp ne saygı ? Örf ve adetlerimizi unuttura unuttura bu hale geldik!!! Evlenmeden böyle her haltu yiyorlar bişe söyleyince cahillikmiş oldu !!!

Hangi örf hangi adet !? Kim uyuyor ki bunlara. Herkes uymuş olsa burada bir sürü konu oluyor. Yani takılmak gereken bunlar değil bir sürü kadın cinayeti oluyor ne oldu kadın suçlu ? Kadın bir adamı tanımak istedi diye mi suçlu .. Yanlış anlamayın örf, adete saygım sonsuz yalnız kalmadı bunlar artık. İnsan gibi kimse kimseyle konusmuyor hele ki büyük sehirlerde. Örf adete uysalar bu kadar kadın cinayeti olmaz, kucuk çocuklara sapıklıklar olmaz...

Kardesim olacak aptal 29 yaşında. Bunu almayi düşünüyor. Gerekirse hepinizi silerim diyor

O yazısmayı kardesine goster.Cok terbiyesiz bir kiz.Simdiden boyle niyetini agzini bozuyorsa sonra kimbilir nolur evlenince.Adami da yegenini de gondermez size.Kendi zaten gelmez neyse de.

Hangi örf hangi adet !? Kim uyuyor ki bunlara. Herkes uymuş olsa burada bir sürü konu oluyor. Yani takılmak gereken bunlar değil bir sürü kadın cinayeti oluyor ne oldu kadın suçlu ? Kadın bir adamı tanımak istedi diye mi suçlu .. Yanlış anlamayın örf, adete saygım sonsuz yalnız kalmadı bunlar artık. İnsan gibi kimse kimseyle konusmuyor hele ki büyük sehirlerde. Örf adete uysalar bu kadar kadın cinayeti olmaz, kucuk çocuklara sapıklıklar olmaz...

Cinayet falan şöyle dursun arkadaşım örfümüzde adetimizde, dinimizde artık neyimizde dersek diyelim kadını kırmak bile yok. Ama geldiğimiz şu hale bak kadınların ne halde olduğuna :( haber açmaya korkar olduk. :(

İkimiZde aynı şeyi savunuyoruz zaten ..

Kardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız

Kızın ailesini bulup durumu anlatın.
Madem sizi kötü etmişler kötülüğünüzün hakkını verin.
Kezbana bak ya
Velev ki siz söylemiş olun sır saklamak zorunda değilsiniz.

Kardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız
bana ve erkeğime mi oğğğğğğ:işsiz::kusmuk:
kızın kırosu da hiç çekilmiyor
ayrıca hem kardeşin hem kız zekasız tipler
sadece sen mi varsın onları gören komşu görmüş ve annene demiş işte
bunu düşünemiyorlar mı
dua edin defolup gitsin hayatınızdan iğrenç bir tipmiş kız

Vayyyy beeee. 10 yillik evliyim daha kocama erkegim demedim ;) millet ucmus.

Bence kardesine okkali bi msj at haddini bilsin sana cvp bile veremesin.

Kizi hic ipleme bile. Kendini bi mok sanmasin.

O kızı ciddiye almayın da
Ne o komşunun bu kızı alcaksaniz alın lafı ya ne çirkin o ne karışıyor ne münasebet

Back
X