- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Asıl kızın sizden çekeceği var sürekli bu kız hakkında konu açıyorsunuz daha 6 aylık bir ilişki ileride ne olur bilinmez gelin hanım ne yani? onu yazmış bunu yazmış falan. demek ki yaptıklarınızdan o kadar bunalmış ki kardeşiniz, artık bir olay olduğunda sizi suçluyor.Kaldı ki bunu düşünen kız değil kardeşin o öyle düşünüp kıza da demişse o da alınmıştır artık kızın her hareketine yaptığına takıp durmaktan vazgeçip kendi hallerine bıraksanız.
kız ağzıyla kuğ tutsa zaten size yaranamayacak hem bu komşu dediyse anneme sor inanmıyorsan dersin annen evet komşu dedi der zaten bu bakımdan da anlattığınız çok saçma geldi bana yani annemi ararım beni suçluyor gerçeği söyler misin derim bu kadar basit yani kızı kötülemek için mi konı açıyorsunuz daha iki gün önce kötülediniz bir nefes alın yahu
kız ağzıyla kuğ tutsa zaten size yaranamayacak hem bu komşu dediyse anneme sor inanmıyorsan dersin annen evet komşu dedi der zaten bu bakımdan da anlattığınız çok saçma geldi bana yani annemi ararım beni suçluyor gerçeği söyler misin derim bu kadar basit yani kızı kötülemek için mi konı açıyorsunuz daha iki gün önce kötülediniz bir nefes alın yahu