• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simdiden beni kendine düşman ilan eden gelin adayı

Asıl kızın sizden çekeceği var sürekli bu kız hakkında konu açıyorsunuz daha 6 aylık bir ilişki ileride ne olur bilinmez gelin hanım ne yani? onu yazmış bunu yazmış falan. demek ki yaptıklarınızdan o kadar bunalmış ki kardeşiniz, artık bir olay olduğunda sizi suçluyor.Kaldı ki bunu düşünen kız değil kardeşin o öyle düşünüp kıza da demişse o da alınmıştır artık kızın her hareketine yaptığına takıp durmaktan vazgeçip kendi hallerine bıraksanız.

kız ağzıyla kuğ tutsa zaten size yaranamayacak hem bu komşu dediyse anneme sor inanmıyorsan dersin annen evet komşu dedi der zaten bu bakımdan da anlattığınız çok saçma geldi bana yani annemi ararım beni suçluyor gerçeği söyler misin derim bu kadar basit yani kızı kötülemek için mi konı açıyorsunuz daha iki gün önce kötülediniz bir nefes alın yahu

Genelleme yapmak istemiyorum ama bu erkekler gercekten gerize.li ya eslerini ezdiriiyorlar yada ailelerini rezil.ediyorlar ortayi bulna yok
+100000
Ömrümde ortayı bulan bir tane bile erkek görmedim cidden,ya aileyi siliyorlar ya da eşlerine hayatı zindan ediyorlar.

Hangisine hayret etsem bilemedim buldumcuk kıza mı yoksa öz ailesini bile silmeye razı kardeşinize mi:olamaz: Yerinizde olsaydım bir daha hiç muhatap olmazdım,ergen ergen takılsınlar sonrası hepimizin malumu bu ilişki uzun sürmez. Erkeğim nedir yaa kırocanlar gibi:kızgın: Kardeşinizin de alt kalır yanı yokmuş kendimi yakarım nedir ya? Gerçekten hiç bulaşmayın.

Asıl kızın sizden çekeceği var sürekli bu kız hakkında konu açıyorsunuz daha 6 aylık bir ilişki ileride ne olur bilinmez gelin hanım ne yani? onu yazmış bunu yazmış falan. demek ki yaptıklarınızdan o kadar bunalmış ki kardeşiniz, artık bir olay olduğunda sizi suçluyor.Kaldı ki bunu düşünen kız değil kardeşin o öyle düşünüp kıza da demişse o da alınmıştır artık kızın her hareketine yaptığına takıp durmaktan vazgeçip kendi hallerine bıraksanız.

kız ağzıyla kuğ tutsa zaten size yaranamayacak hem bu komşu dediyse anneme sor inanmıyorsan dersin annen evet komşu dedi der zaten bu bakımdan da anlattığınız çok saçma geldi bana yani annemi ararım beni suçluyor gerçeği söyler misin derim bu kadar basit yani kızı kötülemek için mi konı açıyorsunuz daha iki gün önce kötülediniz bir nefes alın yahu
+1:KK9:

Komşunun tavrı bir beni mi rahatsız etti merak ettim. Komşuya ne? Bırası Aile apartmanı,bizim genç çocuğumuz var kötü örnek oluyor diye annenizi arayabilecek rahatlığı nereden buluyor acaba? Maşallah herkes namus bekçisi. Ayrıca kardeşiniz reşit biri. Kiminle ne yaşayacağına bırakın kendi karar versin. Kıza kafayı takmış görünüyorsunuz. Yaşınızın getirdiği olgunlukla davranın muhatap olmayın. Yarın öbür gün siz istemeseniz bile kardeşinizle evlenebilir ve sizin gelininiz olabilir. Yüzyüze bakacak makas payı bırakın arada

Kız fena gibi duruyor ama kardeşiniz her şeyi ona anlatıyor ki kız da sizden biliyor olanları.Ayrıca hakikaten evlenmek istiyorlarsa evlendirin madem.Beraber kalmamış olurlar böylece.Yok kardeşinizin takılıp bırakacağı bir kızsa eğer takılıyorlarmış işte.Sorun yok o halde.

Menapoz teyzeleri gençleri dikizlemeyi çok sever nedense.Anneniz de komşuya söyleyememiş mi orası benim mülküm , size bir zararları yok çocukların diye.Kötü örnek ne demek , iki genç eve girince illa seks mi yapıyor yani? Millete ne?Ayrıca o teyze çocuklarını iyi yetiştirirse kötü örnek almazlar kimseden yani herkes kendi işine baksın kısaca.Bu gibi şeyler yüzünden komşuluktan tiksindim.

Neden yine herkes mustakbel gelin adayini suclamis? Bence burda düpedüz bütün suç kardesinizde. Size de annenize de inanmayan kardeşiniz. Burdan gelin adayinizina bileyleneceginize kardesinize bileylenin. O kiz sevgilisi ne derse ona inanacak. Sevgilim, bana da kardesim yetistirmis dese ben de gorumceme karsi tavir alirdim yani. Kiz bu tepkisinde suan hakli. Kardesinizden yüz bulmus. Siz de madem bu kadar suçsuz oldugunuza inaniyorsunuz gidin komsuyla konusun sizi hic ilgilendirmez, kac yasina gelmis insanlar kendileri karar verir, deyin. Komsunuzunda kardesinizinde gelininizinde agzini kapatin.

Erkeğim :KK45:

Üstüne alınma yoksa böyle sürekli devam eder.

Zamanı gelınce cocuk cocuk hareketler yaptığını basına vura vura öğret :lülülü:

Yesinler onun erkeğini. :KK70:
Ben kötü bi insanım sanırım. Karıştırırdım ortalığı. Kızı da evime çağırır bi köşeye tek başına sıkıştırır, sessizce onun ağzına....
Sonrada tekme tokat kovardım evden.
Peşinden de kardeşime sağlam bi konuşma yapar onuda kovardım.
Bir daha da muhattap olmazdım.
6 ayda bu kaçıncı olay. Millet 10 yıllık gelinle bu kadar ekşın yaşamıyor.
Aynen elin çocuğuna maskara mı olcam ne beni karıştırıyorsunuz diye bende alırdım elime kızılcık sopasını edepsize bak sen ya

Konu sahibinin bebeğini paylaştı bi de, sanki kendi evladı gibi yazılar yazdı altına. Valla insan hepsinin hıncını çıkartır.:KK43:
Yolarım onla erkeği olan kardeşimin sırma saçlarını suçu yok bir yandan kardeşi bir yandan kız edepsiz olacaksın bazılarına karşı yoksa hep ezer suçlarlar

Erkeğim :D

7 yılı evlilik 9 yıldır beraber olduğum hayat arkadaşıma ben bile erkeğim demediğim için bu kız bana çok kro arabesk geldi..

Diğer konunuzda da falsoydu kız zaten. Şahsen ben yok sayardım görüşmezdim. Tabi en başta kardeşime had bildirirdim..

Kusura bakmayın ama ikisi de buldumcuk..

Arkadaşlar bence sakin biraz onlar daha gençler bırakın diledikleri gibi yasasinlar asklarini. Onlar daha küçük her söyleneni ciddiye alsak ccevremizde insan kalmaz. Gücü gücü yetene olmasın bence. Zaten böyle dedikodulardan, yok kız orda kalmış burda kalmislardan bir kurtulursak bence cehaletin de önüne gececegiz. Kadının adını bir başka kadının çıkarması doğru mu ?? Ayıp biraz anlayıs, saygı,sevgi ve ozveri...

Back
X