şimdiden görümce derdi :(

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Merhaba değerli bayanlar :)
Size danışmak istediğim bir mevzu var. 5 yıllık bir ilişki sonrası erkek arkadaşımla geçen ay sözlendik.
Sözlümün kız kardeşiyle ilgili canımı sıkan, hissettiğim bir şeyler var. Bunlar yersiz düşünceler mi yoksa haklı myım objektif gözlerden görmek isterim.

Görümce namzeti hanımla 4 yıldır nadiren gerçekleşen whatsapp konuşmaları dışında bir diyaloğumuz yok.
Geçen ay yaptığımız söze kendisi sabaha yetiştirmesi gereken işler olduğunu öne sürerek katılmadı. Şirketten eve iş getirmiş, sabaha yetişmesi gerekiyormuş ve gelmedi sonuç olarak. Bu bana çok garip geldi çünkü ben iki elim kanda olsa abimin sözüne katılırım yani. Neyse çok üzerinde durmadım bu olayı geçtim.

Daha sonra ben söz fotoğraflarımızı çeşitli sosyal mecralarda paylaştım. Kendisinden ne bir beğeni, ne hayırlı olsun, ne gelemedim kusura bakma hiç bir şey görmedim . Zaten bu sosyal ağlarda dikkatimi çeken bir husus da şu ki bu kız diğer abisinin karısının her şeyini dakikasında beğenir yorum vs. yapar. Benim şu ana kadar hiç bir şeyimi beğenmedi. Özellikle beğenmiyor gibi ya çok tuhaf :) Ya biliyorum çok basit bir şey ama bana karşı kayıtsız kalması dikkatimi çekiyor ister istemez. Söz fotolarını beğeneydin bari insafsız :)

Son olarak da ben öğretmenim. Geçen hafta görev yerime döneceğim gün bu kız beni aradı ama telefona yetişemedim.Açtığım an kapandı. 10 sn içinde geri döndüm ve açmadı. Sonra aramadı da. Muhtemelen annesi, abisi bir şey demesin diye hayırlı yolculuklar diyecekti. Açmayınca da işine geldi. Gerçekten konuşmak istese geri dönerdi bence.

Sonuca gelirsek bunlar benim hüsnü kuruntum mu yoksa bir tuhaflık olduğu aşikar mı? Bu kız neden böyle davranıyor ve ben karşılığında nasıl davranmalıyım.? çünkü bu olaylar karşısında ben bu kızdan soğudum malesef.

Ben biraz kıskançlık seziyorum. Hem abisiyle evlendiğim için olabilir diğer bir neden de sakın beni kınamayın, enaniyet yaptığımı düşünmeyin ama benim ondan her açıdan üstün olmam bu kıskançlığın sebebi olabilir. Aynı yaştayız ve ben meslek, dil bilme, yaşayış tarzı gibi konularda ondan üstünüm.( nolur yanlış anlamayın kibir değil olayı size doğru aktarmaya çlışıyorum. ) Diğer yengesiyle arası iyi çünkü onu kendine rakip görmüyor( o ev hanımı, görümceye kıyasla cahil vs. )

Ortada neden olmadığından ben buna bağladım. Bu yazdıklarım size neler düşündürdü acaba? Teşekkür ederim şimdiden

Takma kafana ..
En iyi ve en sinir bozucu cevap umursamamak görmezden gelmektir .
Benim görümcelerimden biri de bu şekilde canımı sıkıyor.
Ne yapıyorum gerekmedikçe aramıyorum , gitmiyorum, konuşmadıkça konuşmuyorum .
Kafam cok rahat .

Bilemiyorum

Biraz kasıtlı yapılmış gibi.
Ama neden boyle yapsın ki ?
Acaba sen bilmeden bir seye mi kırıldı?
Ya da sizi kıskanmıştır.
Evli mi bekar mı ?

Tuhaf yani ben abimin sözüne 9 aylık hamile gittim dügününe 40 günlük bebegimi götürdüm.
Gelmemesini, sosyal medyadan begenmesini geçtim hiç arayıp sormamasıda garip.

Seni umursamıyor olabilme ihtimali yok mu? Cidden umru değildir yani olamaz mı? Sen de umursama, kimleri ne dakika beğenmiş hepsini takip edip kendinize sorun çıkarmak zor değil mi?
Sizi beğenmiyor da olabilir, ondan beğenmemiştir fotoğraflarınızı. O yüzden boşverin gitsin

Bende bir kasıt olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlarını falan taniyormusunuz çevresini kıskanç davranışları varsa senide kıskanıyor olabilir sen yinede mesafeli koru tatsızlık çıkmasın senin yüzünden :)

Son paragrafa kadar size hak veriyordum ki görümcenizi haklı buldum. Kusura bakmayın ama istediğiniz kadar parantez içinde açıklama yapın, kibirlisiniz. Kibirli olmayan insan böyle şeyler düşünmez zaten. Hissetmiş sanırım görümceniz ondan uzak duruyor. Kendini sevmek, özgüvenli olmak güzeldir ama ayar kaçınca kendini beğenmişlik oluyor bu. Ben de öğretmenim ama sizin o ev hanımı onu rakip görmüyor beni görüyor vs. tarzı yaklaşımlarınız çok çirkin.

Üstüne düşmeyin
Geri 1 kere arasanız da yeterli
Abartmayın üst üste arayıp da

Abisinin sözüne gelmemesi sizin değil abisinin problemi olmalı

Yaranmaya iyi olmaya çalışmayın daha çok kasılır çok matrah bir şey gibi

Diğer yengeye o ev hanımı cahil demişsinde her ev hanımı cahil mi oluyor . Sende alt tarafı öğretmensin. O zaman sende bir mühendise göre cahilsin.. Diğer yazdıklarına gelirsem söze gelmemesi hoş olmamış ama belki kendi abisiyle büyük bir kavga etti ve bunun sonucunda gelmedi. İşten dolayı gelmedim demesini inandırıcı bulmadım

Bekar kendisi. Evet ben de sizin gibi düşünüyorum. Bizim ailede çok ayıp ve tuhaf karşılanır böyle şeyler. Ben kuzenimin sözüne gitmesem bile göze batar bizim sülalede .yapımız bu. Millet abisin takmıyor :)

Polemik yaratmak icin soylemiyorum ama surada acilan gorumcem beni kiskaniyor konularindan gina geldi inanin size mahsus degil hep bir gorumce kiskaniyor konusu mevcut
Anlattiginiza ben siz diger yengeyi ve onunla olan iletisimini kiskanmissiniz gibi hissettim zira aileye giren sizsiniz hakli olarak yer edinme katilma cabanizda bariz olan ayri tutulma sizi rahatsiz etmis kiskanmissiniz bu noktadada e ben ondan daha guzelim isim daha iyi daha kulturluyum ondan beni kiskaniyor diye dusunmussunuz

İnsanin insana elektrigi vardir bazi kisileri sevemeyiz belliki sevememis sizi yeni degil hep mesafeliymis onca zamanda bir kac mesafeli w upp konusmasi var diye kendiniz yazmissiniz kaldiki gelmiyor, gitmiyor,laf sokmuyor,kotu soz soylemiyor sevmiyor uzak duruyor.Oyle insandan zarar gelmez sizde saygi duyun
Ayrica Birinin soze gitmemesi icin gelin sebep olmaz kardes olur onun gelmemek icin aile icinde abisiyle gecerli bir sebebi olmustur sizin haberiniz yokturdur
Neyse burda cahil bir kac ev hanimi ayyyy canim seni kiskanmis o kesin evde kalmistir falan yazar sizde dertlesmis !! Olursunuz

Son düzenleme:
Cok kafaya takilacak bir durum goremedim ben. Bu kadar didiklemeyin biraz rahat olun bence. Sevmiyorsa kiskaniyorsa bu sizi bu kadar etkilemesin.

Çirkin olduğunu ben de farkediyorum o yüzden o kadar açıklama yaptum. Ama ben insanlara üstten bakmam bunu hissettirmem. bana karşı tavrının bundan olduğunu sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…