- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Açıklamalarınız düşüncelerinizi değiştirmiyor maalesef.Çirkin olduğunu ben de farkediyorum o yüzden o kadar açıklama yaptum. Ama ben insanlara üstten bakmam bunu hissettirmem. bana karşı tavrının bundan olduğunu sanmam
Diğer yengeye o ev hanımı cahil demişsinde her ev hanımı cahil mi oluyor . Sende alt tarafı öğretmensin. O zaman sende bir mühendise göre cahilsin.. Diğer yazdıklarına gelirsem söze gelmemesi hoş olmamış ama belki kendi abisiyle büyük bir kavga etti ve bunun sonucunda gelmedi. İşten dolayı gelmedim demesini inandırıcı bulmadım
Polemik yaratmak icin soylemiyorum ama surada acilan gorumcem beni kiskaniyor konularindan gina geldi inanin size mahsus degil hep bir gorumce kiskaniyor konusu mevcut
Anlattiginiza ben siz diger yengeyi ve onunla olan iletisimini kiskanmissiniz gibi hissettim zira aileye giren sizsiniz hakli olarak yer edinme katilma cabanizda bariz olan ayri tutulma sizi rahatsiz etmis kiskanmissiniz bu noktadada e ben ondan daha guzelim isim daha iyi daha kulturluyum ondan beni kiskaniyor diye dusunmussunuz
İnsanin insana elektrigi vardir bazi kisileri sevemeyiz belliki sevememis sizi yeni degil hep mesafeliymis onca zamanda bir kac mesafeli e upp konusmasi var diye kendiniz yazmissiniz kaldiki gelmiyor, gitmiyor,laf sokmuyor,kotu soz soylemiyor sevmiyor uzak duruyor.Oyle insandan zarar gelmez sizde saygi duyun
Ayrica Birinin soze gitmemesi icin gelin sebep olmaz kardes olur onun gelmemek icin aile icinde abisiyle gecerli bir sebebi olmustur sizin haberiniz yoktur
Neyse burda cahil bir kac ev hanimi ayyyy canim seni kiskanmis o kesin evde kalmistir falan yazar sizde dertlesmis !! Olursunuz
Polemik yaratmak icin soylemiyorum ama surada acilan gorumcem beni kiskaniyor konularindan gina geldi inanin size mahsus degil hep bir gorumce kiskaniyor konusu mevcut
Anlattiginiza ben siz diger yengeyi ve onunla olan iletisimini kiskanmissiniz gibi hissettim zira aileye giren sizsiniz hakli olarak yer edinme katilma cabanizda bariz olan ayri tutulma sizi rahatsiz etmis kiskanmissiniz bu noktadada e ben ondan daha guzelim isim daha iyi daha kulturluyum ondan beni kiskaniyor diye dusunmussunuz
İnsanin insana elektrigi vardir bazi kisileri sevemeyiz belliki sevememis sizi yeni degil hep mesafeliymis onca zamanda bir kac mesafeli e upp konusmasi var diye kendiniz yazmissiniz kaldiki gelmiyor, gitmiyor,laf sokmuyor,kotu soz soylemiyor sevmiyor uzak duruyor.Oyle insandan zarar gelmez sizde saygi duyun
Ayrica Birinin soze gitmemesi icin gelin sebep olmaz kardes olur onun gelmemek icin aile icinde abisiyle gecerli bir sebebi olmustur sizin haberiniz yoktur
Neyse burda cahil bir kac ev hanimi ayyyy canim seni kiskanmis o kesin evde kalmistir falan yazar sizde dertlesmis !! Olursunuz
Sözünüze gelmemesi, diğer şeyler hep kasıtlı ve cidden rahatsız edici.
Abisi ile yaş farkı az filan mı, çok samimilerdir, kıskanmıştır.
Kıskançlık emareleri bunlar.
Lakin sonunda elti adayınıza da "ev hanımı cahil" dediğiniz için sizin de "öğretmen olmuş ama cahil" olduğunuzu düşündüm.
Görümceye saydıracam derken eltiyi gömmek büyük saçmalık.
Diploma ile değişmeyen cahillikler var, bu yazdıklarınız çok tepki alacak.
Düşünce tarzınızı değiştirmenizi öneririm.
Kıskanç görümceye de mesafe koyun gitsin, dert edilecek tip değil.
Canım bende ev hanımıyım ne olmuş :) bu tavır hoş değil amaeltiyle hiç bir problemim yok aksine çok da sevdim kendisini. Ama ortada bir gerçek var ki bu kadın cahil ve ev hanımı. Doğruyu söylemekten neden çekineyim. İkisi de kötü şeyler değil aşağılama için söylemedim sadece bir durum tespiti yaptım.
eltiyle hiç bir problemim yok aksine çok da sevdim kendisini. Ama ortada bir gerçek var ki bu kadın cahil ve ev hanımı. Doğruyu söylemekten neden çekineyim. İkisi de kötü şeyler değil aşağılama için söylemedim sadece bir durum tespiti yaptım.
Üstüne basa basa cahil diyorsunuz , okuyup da cahil olan bir sürü insan var belki sizde öylesinizdir ?eltiyle hiç bir problemim yok aksine çok da sevdim kendisini. Ama ortada bir gerçek var ki bu kadın cahil ve ev hanımı. Doğruyu söylemekten neden çekineyim. İkisi de kötü şeyler değil aşağılama için söylemedim sadece bir durum tespiti yaptım.
Ben bu gereksiz tartışmaları anlamıyorum üstünlüğün yok da bilmem ne, valla hiç kimse kusura bakmasın herkesin içten içe üstünlük tasladığı yahut karşıdakini üstün görüp bilendiği illa ki bir kişi vardır şu hayatta. Bu yüzden hiç edebiyat parçalamayın lütfen, dirsek çürütüp üniversite sıralarında heba olmuş sınavdan sınava koşturmacayla uğraşıp atanmak için uğraşmış insanla evde öylece oturup evlenmiş insanı bir tutamam ben herkes emeğinin karşılığını alır hayatında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?