şimdiden görümce derdi :(

Sözünüze gelmemesi, diğer şeyler hep kasıtlı ve cidden rahatsız edici.
Abisi ile yaş farkı az filan mı, çok samimilerdir, kıskanmıştır.
Kıskançlık emareleri bunlar.

Lakin sonunda elti adayınıza da "ev hanımı cahil" dediğiniz için sizin de "öğretmen olmuş ama cahil" olduğunuzu düşündüm.
Görümceye saydıracam derken eltiyi gömmek büyük saçmalık.
Diploma ile değişmeyen cahillikler var, bu yazdıklarınız çok tepki alacak.
Düşünce tarzınızı değiştirmenizi öneririm.

Kıskanç görümceye de mesafe koyun gitsin, dert edilecek tip değil.

Çirkin olduğunu ben de farkediyorum o yüzden o kadar açıklama yaptum. Ama ben insanlara üstten bakmam bunu hissettirmem. bana karşı tavrının bundan olduğunu sanmam
Açıklamalarınız düşüncelerinizi değiştirmiyor maalesef.
Zaten söze gelmediyse o kadar önemli bulmamıştır ve bu sebeple problemi varsa abisiyle vardır. Sizin kadar düşünüp umursamadığı buradan bile çok belli.

Her ev hanımı cahil olmuyor tabiki. Ama eltinin cahil olduğu bariz bir şey ben ne yapabilirm. Sözlüme sorduğumda kesinlikle bir şey olmadığını işinin önemli olmasından dolayı gelemediğini üstüne basarak söylüyor

Neden sizi sevmesini, begenmesini, onaylamasını bekliyorsunuz?

Gerçekten sizden kötü enerji almış olamaz mı

Abisinin eşi olacak diye sevmek zorunda mı?

Ayrıca

Yanlış anlamayın derken bile büyük burnunun altını çizmişsin

Hakikaten mütevazı olsaydın, onları yazmadın bile.

evet yorumlarınıza kısmen katılıyorum. Ben egosu oldukça yüksek bir insanım hanımefendi. Yani benim kıskançlık yapmam için karşımdakilerde kıskanacak bir şey görmem gerekir ne yazık ki bu elti ve görümcede mevcut değil. Sevmemesi muhtemelen benim onu sevmememden kaynaklı olarak yaydığım elektrikten olmuştur.

evet yorumlarınıza kısmen katılıyorum. Ben egosu oldukça yüksek bir insanım hanımefendi. Yani benim kıskançlık yapmam için karşımdakilerde kıskanacak bir şey görmem gerekir ne yazık ki bu elti ve görümcede mevcut değil. Sevmemesi muhtemelen benim onu sevmememden kaynaklı olarak yaydığım elektrikten olmuştur.

Ay neyse bu görümcelerin derdi anlamıyorum benim ayrılma sebebim de erkek arkadaşımın ablasıydı. Sözlünüz öyle "Ablam da ablam" tarzı tutturan biri değilse politik olmakta yarar var, pek muhatap olmayın ve sözlünüze ablasını kötülemeyin. Ben o hatayı yaptım, saygısızlık gördüğümü belirttiğim için o da ablasını körü körüne savunduğu için ayrıldık bir bakıma. 3. kişiler için keyfinizi bozmaya pek değmiyor ya dediğim gibi politik olun bence, çok kafaya takmanıza değmez.

Kıskançlık var bariz şekilde. Söze gelmeme de neyin nesi ki ne kadar işi olursa olsun bir gün bekletecek önemde abisinin sözü var sonuçta. Ben iyi niyet aramazdım ancak sessiz kalmak en güzeli. Umursanmadığınız müddetçe umursamayın kafanız rahat olsun. Onun haricinde bir ön yargısı olabilir size karşı, yaş olarak aynı mesleki açıdan üst konumdaysaniz insanda o soğuk hava illa ki eser, sizi tanıdıkça geçeceğini düşünüyorum.

Tamam da kıskansa ağabeyini de kıskanırdı niye sözlünüzü kıskansın ki hemende ben ondan üstünümde ondan kıskanjyordur diye bağlamışsınız peki whatsapp dışı çok görüşmedik diyorsunuz siz ne kadar arayıp sordunuz ne kadar iletişime geçmeye çalıştınız bu önemli ondan mı beklediniz aramasını hem söze bile işim var demişse ailesi demiyor mu kızım öyle şey olmaz geleceksin diye aile nasıl hoşgörür ya da sözlünüz hiç mi birşey dememiş çok saçma. mesafe koyun olsun bitsin

eltiyle hiç bir problemim yok aksine çok da sevdim kendisini. Ama ortada bir gerçek var ki bu kadın cahil ve ev hanımı. Doğruyu söylemekten neden çekineyim. İkisi de kötü şeyler değil aşağılama için söylemedim sadece bir durum tespiti yaptım.

Klasik bir görümce beni kıskanıyor konusu.

Ben anlamıyorum, bu nasıl bir eksiklik ki, kadınlar görümceyle anlaşamayınca direkt " beni kıskanıyor, çekemiyor" masalı yazıp inanıyorlar...

Açık ki görümce sizden hoşlanmıyor. Kibirli ve iticisiniz çünkü. Oraya ek olarak "aman yanlış anlamayın kibir değil ama ben onlardan daha üstünüm, filancası ev kadını cahil, ben değilim, doğruları yazmak için üstünüm diyorum, yoksa kibir değil ha" yazmanız komik durmuş. Siz kimsiniz ki kimden üstün, kim cahil, kim kime denk karar verebiliyorsunuz? Tavır ve karakterinizden ötürü sevilmemiş olmanız hiç mi aklınıza gelmiyor, ne bu daha 3 günde bu havalar? Görümce de duyguları olan bir insan. Abisiyle ilişkiniz olması onun sizi sevmek ve samimi olmak zorunda olması anlamına gelmiyor. Bu kafayla daha çok dışlanırsınız, aşın kendinizi. Kimseden bir üstünlüğünüz yok, ayaklarınız yere bassın biraz. Kadının umrunda değilsiniz.

Kabullenememiş, kıskanmış, seni önemsemiyorum mesajı vermeye çalışıyo kendini bi şey sanma demek istiyo boşver benim görümcemde aynı takma kafana sende o yokmuş gibi davran

Belki de sevmedi sizi ve uzak duruyor. Ayy kesin kıskandı beni tavrınız çok itici bence.Abisinin karısı olacaksınız diye kimsenin fotoğrafınızı falan begenmesine gerek yok ki niye böyle bi beklenti içindesiniz?Abisi söze gelmedi diye bozulsa anlarım da sizlik bi durum yok takılmayın bu kadar

Canım bende ev hanımıyım ne olmuş :) bu tavır hoş değil ama

Ben bu gereksiz tartışmaları anlamıyorum üstünlüğün yok da bilmem ne, valla hiç kimse kusura bakmasın herkesin içten içe üstünlük tasladığı yahut karşıdakini üstün görüp bilendiği illa ki bir kişi vardır şu hayatta. Bu yüzden hiç edebiyat parçalamayın lütfen, dirsek çürütüp üniversite sıralarında heba olmuş sınavdan sınava koşturmacayla uğraşıp atanmak için uğraşmış insanla evde öylece oturup evlenmiş insanı bir tutamam ben herkes emeğinin karşılığını alır hayatında.

hem seviyorum deyip hem cahil ev hanımı deyip aşağılamanız çok ilginç.değil mi..Kadın okumamış okuyamamış olabilir ya da kendi tercihi ile ev hanımı olmak istemiş olabilir ama bu onun cahil olduğunu göstermez velev ki cahil size ne?evinin düzenini sağlamak, çocuk yetiştirmek de bir meziyettir ve sende olmayan meziyetler onda vardır kusura bakmayın okul okuyup öğretmen olmakla herşey bitmiyor hele ki insan okudum ben deyip yukardan bakıyorsa.

Üstüne basa basa cahil diyorsunuz , okuyup da cahil olan bir sürü insan var belki sizde öylesinizdir ?
Kibirli ve kendini herkesten üstün gören insanları sevmiyor demek ki görümceniz normal bir şey bu. Kıskançlık var siz de bunu aşmadığınız sürece daha çok konu açarsınız.

nickinizden anladım ki siz de bir öğretmensiniz. Bir öğretmeni ancak aynı yollardan geçmiş bir meslektaşı anlar tabiki. Saydığınız sebeplerden ötürü ben de onları kendimle bir tutmuyorum tabiki ama kibire de kapılmamaya çalışıyorum. burda da şahit oluyoruz ki verdiğimiz emekler sonucu geldiğimiz yeri söyleyince insanlardan tepki alıyoruz. Bu da bir tür hazımsızlık. Neyse ki beni anlayan biri çıktı :)

Kıskanıyor mu?? Belkide abisi ile problemleri vardır. Abisi ile arası kötüdür falan filan dolaylı olarak sizinlede görüşmek istemiyordur. Bu arada öğretmen olmak çok zeka gerektiren bi meslek değil ya da dil öğrenmek falan. Lafa bak cünkü o ev hanımı görümceyle kıyasla cahil falan ayip yaaa nasıl bi insansin. Hayatın insana neler getireceği belli olmaz belki birgün sende ev hanımı olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…