- 25 Aralık 2017
- 58
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi aselhancan
Merhaba arkadaşlar ben evli bir bayanım ve hamileyim 7 aylık eşimle sevgiliyken bizim işyerinde çalışan bir beyfendi vardı onu uzaktan beğendim içten içe hoslanma gıbı bıkaç hafta baktım ama sadece baktım gözümle takip etdim o kadar karşı tarafın birşeyden haberi olmadı yanı ben ole umuyorum sadece baktıgımı hıssetmıstır belkı iyiki de olmadı adam zaten çapkın bir tip her bakana bakar öyle yani sonradan aşırı derecede vicdan azabı çektim enişteminde arkadaşı olur kendisi. Sonra evlendim ve çok şükür mutluyum. Aradan 2 yıl geçti o adamın yakın arkadaşı bir kız var aynı yerde çalışıyoruz ortak arkadaşımız. Kız herkese samimi ama bana bir tık uzak gibi hissediyorum belki paranoya bilmiyorum ama kıza sordum neden bana böyle uzaksın diyorum hayır öyle birşey yok kesınlıkle diyor. Geçenlerde kızlarla evde toplandık o kızda geldi muhabbet sohbet etdık bizim çalıştığımız yerdekı patron karısını aldatıyormus ondan açıldı konu herkez patronu falan ayıpladı bende karısına yazık falan dedıler. O dediığım kızda bence bır kadın sevmedıgı adamdan cocuk yapmamalı falan dedı. Sonra baska arkadasım ıyıde patron zaten karısını sevmıyor karısı onu sevıyor dedı. Sonra ben paraonya yaptım hamıleyım acaba benım baktgmı o gecmıstekı adam bu kıza soledı bana bakısını yakaladım falan dedı de kız sımdı sen kocanı sevmıyorsun cocuk yapıyorsun gıbısınden bana mı laf soktu acaba dıye o lafından Bıde bana uzak tavırları bu yuzden mı dıye. Yanı kız acaba anladımı gecmıste o adama baktgmı dıye kuruntu yapıyorum paranoya yaptım cok fena kızlar ara sıra muhabbet edıyoruz ama çok kötüyüm. Belki de ben çok yanlış anlıyorum.