Şimdiki aklım olsa..

Sesa4

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
157
70
13
Şimdiki aklım olsa evli olmazdım cokpişmanım.. evliliğimden zerre tat alamıyorum..
İki günlüğüne annemlere kalmaya gitmiştim eşim de iki gün boyunca annesine gitmiş.. geldiğimde yüzüme bakmadı ve beni evde tek bırakıp kardesine gitti.. halbuki neler düşünmüştüm özlemiştşr falan sanmıştım. Şu an o salonda wp de birileriyle mesajlasıyo ben ise burda buraya yazıyorum.. ağlicam

Gonül rızasıyla gitmediniz mi?

Hayır ağlamada yanına sen git istersen

İki günlüğüne annemlere kalmaya gitmiştim eşim de iki gün boyunca annesine gitmiş..
Eşinizin siz yokken annesine gittiğini eve sönünce mi öğrendiniz? Bu nasıl evlilik?
İşi daha kötüye götürmek yerine yapıcı adımları siz atmaya başlasanız daha iyi olur. Her zaman karşıdan gelmez herşey, biraz da biz fedakarlık yapmalıyız

kısasa kısas yapıyor olabilir mi

Ypk biliyor dum gittiğini oraya

Aglamak yerine konusmayi mi deneseniz?

Bilemedim ama gidip kalmama izin vermişti.. dönünce bi tuhaf olmuş

Bazen insanların evet tamam dediği şeyden hayır istemiyorum u çıkarmamız gerekebiliyor, eşinizle yeni misiniz. ne yaptığını ne yapabileceğini kestiremiyormuşsunuz gibi geldide

Takma ,guzelce sor saril falan baktin devam ediyor uzatma dusunmeneye calis ya konussun ya da trip atmasin suna bak kadinlari rehabilitasyon merkezi saniyor bazi erkekler

Yap iki kahve git yanına ne oluyor aşkısı diye sor. Ay ne bu böyle biraz tatlı dil yapıcı davranın bakalım baktınız ki diretiyor kendi haline bırakın nasılsa bi kaç güne düzelir

Ne kadardir evlisiniz?
Belki o da onu yalniz birakip yatili gitmenize bozulmustur?
Aileniz baska sehirde mi?

ağlayıp içerde oturmak yerine yanına gidip güzelce sorsanız?

Ortada ağlanacak bir şey yok ki biraz güçlü olun. Gidip tatlı dille konuşun derdi neymiş öğrenin. Belki kafasında bir sorun var sizden bağımsız ona dalmıştır.

Belli ki yeni evlisiniz çok şirin aslında o ilk utangaçlık ne yapacağını bilemeyip kendi kendine triplenmeler hey gidi hey ... Kendi kendimize zorlastirdigimiz meselelerin çözümü sadece sakince oturup konuşmak oluyor çoğunlukla. Biz az triplenmedik birbirimize biraz zaman tanıyın kendinize sonra iki kahve yapıp gidin sohbet edin hiçbir şey olmamış gibi. Baktınız pas vermiyor direkt neden bozulduğunu sakince sorun. Yüksek perdeden aşağılayan hesap soran bir tavırla değil tabi ki. Gerisi gelir zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…