Look Up Move on honey ;) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 1.659 3.074 658 Ankara 11 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sesa4 #21 belki o da sizden bekliyor. o da içten içe hiç özlememiş beni herhalde diyor belki. keşke ben de evlensem, gider sıkı sıkı sarılım, hafif trip atarım ilgilenmedi diye, sonra o mısır patlatır , ben de dizine yatar film seyrederim. edit : dizine yatarsam mısır yemek zor olur, omzuna falan yaslanırım. sonuç : keyfini çıkarın yani. ortada ne var ki.
belki o da sizden bekliyor. o da içten içe hiç özlememiş beni herhalde diyor belki. keşke ben de evlensem, gider sıkı sıkı sarılım, hafif trip atarım ilgilenmedi diye, sonra o mısır patlatır , ben de dizine yatar film seyrederim. edit : dizine yatarsam mısır yemek zor olur, omzuna falan yaslanırım. sonuç : keyfini çıkarın yani. ortada ne var ki.
S Sinem989 Guru Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 5.036 9.398 398 11 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sesa4 #22 Yeni evlilik olsa gerek :)
S Sesa4 Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2019 157 70 13 11 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sesa4 #23 Selviye84 .!.: Ailesimi doldurdu acaba Genişletmek için tıkla... Ben de böyle düşünüyorum.. :/ zaten dolduruşa gelmeye müsait
Selviye84 .!.: Ailesimi doldurdu acaba Genişletmek için tıkla... Ben de böyle düşünüyorum.. :/ zaten dolduruşa gelmeye müsait
Ahuu14 Yarabbim büyüksün... Kayıtlı Üye 28 Şubat 2014 3.973 3.746 333 11 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sesa4 #24 Stardust-Boo .!.: belki o da sizden bekliyor. o da içten içe hiç özlememiş beni herhalde diyor belki. keşke ben de evlensem, gider sıkı sıkı sarılım, hafif trip atarım ilgilenmedi diye, sonra o mısır patlatır , ben de dizine yatar film seyrederim. edit : dizine yatarsam mısır yemek zor olur, omzuna falan yaslanırım. sonuç : keyfini çıkarın yani. ortada ne var ki. Genişletmek için tıkla... Hahaha allah evlenmek isteyen herkese nasip etsin , düşünmesi bile güzel
Stardust-Boo .!.: belki o da sizden bekliyor. o da içten içe hiç özlememiş beni herhalde diyor belki. keşke ben de evlensem, gider sıkı sıkı sarılım, hafif trip atarım ilgilenmedi diye, sonra o mısır patlatır , ben de dizine yatar film seyrederim. edit : dizine yatarsam mısır yemek zor olur, omzuna falan yaslanırım. sonuç : keyfini çıkarın yani. ortada ne var ki. Genişletmek için tıkla... Hahaha allah evlenmek isteyen herkese nasip etsin , düşünmesi bile güzel