Anket Şimdiye kadar hiç aşk mektubu yazdınız veya aldınız mı?

Şimdiye kadar hiç aşk mektubu yazdınız veya aldınız mı?

• Ankete Katılan
    72
nişanlım asker olduğu için bikez yazışmıştık hatıra kalsın diye. hem cep teli kullanıyo hemde nete girebiliyo oyüzden sürekli görüştüğümüz için mektuba fırsat kalmıyoki. hatta askerde, sivil hayattakinden daha çok görüşüyoz yani:)))

tih yalnış şıkkı işaretledem doğrusu ;
Yazdım ama almadım

Hem yazdım hemde aldım,eşim askerdeyken sayfalar dolusu mektuplar yazardık,o zaman nerde internet nerde cep telefonu sene 92-93...
Mektuplarımızı hala saklıyoruz arasıra okumak keyif veriyor:asigim:

bende eşim askerdeyken yazışmıştık hala saklıyoruz ikimizin toplam mektubu 100den fazla :1hug: :asigim: Şeniz

Yazmadım tabikide çünkü aşık olmadım hiç hihoyyyt ama almıştım zamanında yasık ya bak üzüldüm şimdi o çocuğu hatırlayınca şakkıdı

İlk aşkımla mektuplaşmıştık-tatlicadiarzu-

Aynı mahalledendik ve ben görüşmeye cekindiğimden mektuplaşırdıksırnaşık şey
Tuvalet köşelerinde okurdumkafamçokkarıştı
Saklıyordum ve saklıcaktımda. Hayvianın biri anama kakaladı beni :mymeka: yakmak zorunda kaldım:lepi:

Amedcigime dimde yazsın bari bana mektuppppdelikafadulden

almaz miyim hemde cooook:)))
canim kocisimle nisanliyken ilerde cocuklarimiza okutup güleriz diye onlarca mektup yazdik birbirimize..kocaman bi kutuda sakliyorum hepsini...evlendik ama hala maille yada aksamdan sabah bulunacak sekilde yaziyoruz öyle bazen uzun bazen minik ask notlari...

nasıl mektuplaşalımki bizim ilişkimiz başladığında chat,sms gibi iletişim yöntemleri vardı.bunlarla iletişim kuruyorduk.
biz evlendikten sonra birbirimize yazdığımız notlar var,halada böyle küçük notlarla arada yazışrız.

yazmadım ama çok aldım, ilişkilerimin daha başlayamadan bitme sebeplerinden biriydi aşk mektubu vermeleri çocuk gibi, kusura bakmayın ne olur, bana nedense hep salakça gelmiştir..

yazdım ben yazdım:17::17::17: ama şimdiki aklım olsa yazmazdım küçüktümkine ama:17::17::17:

Biz eşimle hala yazarız ki. Aşk mektubu, aşk maili, aşk notu...Ne demişler söz uçar, yazı kalır. Yaşlanınca çocuklara, torunlara gösterecek malzeme çıksın, amaç o. :76:
Eşimden önce de oldu mektup vukuatlarım ama onlar artık hükümsüz. :101:

Back
X