Bebek Beslenmesi similacmi yoksa SMA mi ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mira94

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
44
13
8
40
Arkadaslar similac kullanan varmi ? Sizce similacmi yoksa SMA mi , hangisi daha iyi malumati olan varmi ?

similac kullanmistik biz uzun sure. yasindan sonra da hero baby kullanmistik. similac sekerli bir mama degil oyüzden hem beni emip hem mamayi devam ettirebilmistk.mama sisirir derler kilosu normal seyretti genelde sisirmedi. diğerini bilmiyorum

similac kullanmistik biz uzun sure. yasindan sonra da hero baby kullanmistik. similac sekerli bir mama degil oyüzden hem beni emip hem mamayi devam ettirebilmistk.mama sisirir derler kilosu normal seyretti genelde sisirmedi. diğerini bilmiyorum
Cevabladigin icin tesekkur ederim canim,suan similac iciyor cok guzel icmiyor aslinda yalniZ geceler icire biliyorum malesef gunduzleri 60,90 ml iciyor 4 aylik Oldu artik . Ama baska mamalar I hic Sevemedi diye similac da karar verdik. Ama yine tetirginim acaba icerik iyimi deye. Siz 1 yasdan Sonra neden hero baby e gecdiniz? Bebis istemedimi diye ?

Canim ben se sma Ike Smilac arasinda karar vermiyordum, ama kizim Smilac I daha iyi Cok sevdi. Cok iyi icmiyor similac I da ama sma hic icmedi

Bizleri biraz da bebisler yonlendiriyo. Bence önemli olan mamanin sekersiz olmasi memeyi ve anne sutunu birakmamasi acisindan. Hangisini sevdiyse onu icirmeye devam edin bence. Bir de her mama her bebege iyi gelmeyebilir baska mamalar gaz yapabilir. Buna alistiysa bence oyle devam edin

similac ın içeriği diye biliyorum. ben o dönem araştırıp onu seçmiştim. hero baby daha uygun diye marketten falan alması kolay diye ona geçtik sonradan. yaşından sonra çok önemsemedik kalitesini.

Once smilac verdik begenmedi. Simdi sma yiyor. 3 saatte bir 90 lik yiyor. Kızım 45 gunluk. Her mama öncesi yada sonrasında yarim saat emiyor. Bana göre cok ama snca doyuyor.

Biz dogdugundan beri similac ile devam ediyoruz.3.aya kadar hem anne sutu hem similac aldı.
sut kesildi şimdi sadece similac devam sutu ile devam ediyoruz.
Cok memnunum hic sikayetimiz olmadi.3 dr da ayni mamayi tavsiye ettigi icin tercih etmistik

️Canim siz hangi araliklarla ve kac ml veriyorsunuz bebeginize ? Sizin bebek kac aylik ? Bizim bebegimiz 3.5 aylik Artik anne sutu nerdeyse hic almiyor 4 saat aralikla 60 ml iciyor similac denemedigim hip kaldi onu da denemek isterdim ama bence sorun mamalarda degil bebegim istahsiz

Canim hic anne sutu almiyorsa 4 saatte 60cc cok az.
kizim 2.Ayina girdiginde 3 saatte bir 90 icti.3.5 aydan sonra 3 saatte bir 120 veriyorum.geceleri 4-5 saat uyanmiyor 5 saati gecerse uykusunda veriyorum kan sekeri dusmesin diye.
Kilo alimi nasil peki?

Bende sma başladım bebeğime ağır geldi rahatsızlandı simdi smılac kullanıyırum ezcacı tanıgımız en az gaz yapan mama dedi bize smilac için

Canm Nestle nan denedin mi çok iyi bir mama hem gaz sorunu olmuyor hem şeker oranı yok denilecek kadar az ben önce aptamil veriyordum dr Nestle nan önerdi bize çok iyi geldi

Kilo almiyor iki aydir

Canm Nestle nan denedin mi çok iyi bir mama hem gaz sorunu olmuyor hem şeker oranı yok denilecek kadar az ben önce aptamil veriyordum dr Nestle nan önerdi bize çok iyi geldi
Denemedim nestle. Elimizde suan Similac var onu bitirse nestle aliriz . Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin

Bende sma başladım bebeğime ağır geldi rahatsızlandı simdi smılac kullanıyırum ezcacı tanıgımız en az gaz yapan mama dedi bize smilac için
Kac saatde kac ml iciyor ? Arkasinda 120-150 ml 4,5 defa yaziyor. Bizimki 4 saatde 60 zorla iciyor

Kizlar ben birkac cocuk doktoruna sordum sma diyorlar bana da mantikli geldi hem daha yagli digerlerine gore hem de eski marka bircogumuz sma ile buyuduk sanirsam benim bebidse s!mdilik sevdi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…