simsemenin çeyizleri :)

yatak odamın resmini bulabildim ben yüksek şifonyeri almadım bide komodinim 2çekmeceli olandan çünkü yatağım bazalı değil alçak karyola

Eklentiler

• $bd8ac6d8-aa9a-4944-8c60-7bc9d166cce35.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 84
rica ederim canım ne demek bikaç gün önce aldım bende daha kargoya bile verilmedi inşallah bulursun bende denk gelirsem söylerim zaten

denk gelirsen bilgim olsun canım :) aklımda onlarla ilgili güzel planlar var ayrıca kalp ya daha ne olsun :))

söylerim tabi canım evet ya herşey kalpli daha bi güzel:))) kesme tahtamı da kalpli alcam zaten

bu arada markofonide hangi kampanyaydı canım ? ona göre nette aratim ? bu arada son ikeayada bakmalısın cok hos seyler oluyo gecenlerde bi dolu aldım :)

herşey 14.99 gibi bişeydi canım 3lü satılıyodu 14.99a:)) yaşadığım şehirde ikea yok malesef almak istediğim bikaç şey var saksı ve mumluk internetten alcam stoğa girmesini bekliyorum

Koltuk takımınızı nereden ne kadara aldınız acaba?

Şimdiden teşekkürler

Bütün aldıklarınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..

Koltuk takımınızı nereden ne kadara aldınız acaba?

Şimdiden teşekkürler

Bütün aldıklarınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..
Cok tesekkur ederim:) enzadan aldik visage takimin adi ama suan sitesinde yok uretimden kalkmis olabilir yataklisi 4300dü ben yatakli olmasina gerek yok diye normal aldim 4000e aldik yada 4075 de olabilir:)

Cok tesekkur ederim:) enzadan aldik visage takimin adi ama suan sitesinde yok uretimden kalkmis olabilir yataklisi 4300dü ben yatakli olmasina gerek yok diye normal aldim 4000e aldik yada 4075 de olabilir:)

Çok güzelmiş gerçekten. Bizim bütçeyi aşar maalesef ama aşmasaydı direk tercih ederdim. Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…