Markafoniden aldim canim ama bugun aynisinin cerezlik boyunda olanlarini mudoda gordumbiraz daha buyuktu mudodaki 4lu satiliyodu
rica ederim canım ne demekçok saol canım ben bi kurcalıyım siteleri almam lazım onları :)
rica ederim canım ne demekbikaç gün önce aldım bende daha kargoya bile verilmedi inşallah bulursun bende denk gelirsem söylerim zaten
söylerim tabi canımdenk gelirsen bilgim olsun canım :) aklımda onlarla ilgili güzel planlar var ayrıca kalp ya daha ne olsun :))
söylerim tabi canımevet ya herşey kalpli daha bi güzel:))) kesme tahtamı da kalpli alcam zaten
canım markasına baktım şimdi violet angel belki böyle daha kolay bulursunbu arada markofonide hangi kampanyaydı canım ? ona göre nette aratim ? bu arada son ikeayada bakmalısın cok hos seyler oluyo gecenlerde bi dolu aldım :)
Çok güzelmiş canım güle güle kullanEki Görüntüle 950158 Eki Görüntüle 950159
yatak odamın resmini bulabildim ben yüksek şifonyeri almadım bide komodinim 2çekmeceli olandan çünkü yatağım bazalı değil alçak karyola
Cok tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun insallah:)Çok güzelmiş canım güle güle kullan
Amin inşallahCok tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun insallah:)
Cok tesekkur ederim canim cok sevindim begenmene:)Canımm, güzel günlerde kullan cicilerini. Hepsiçok güzel :)
Cok tesekkur ederim:) enzadan aldik visage takimin adi ama suan sitesinde yok uretimden kalkmis olabilir yataklisi 4300dü ben yatakli olmasina gerek yok diye normal aldim 4000e aldik yada 4075 de olabilir:)Koltuk takımınızı nereden ne kadara aldınız acaba?
Şimdiden teşekkürler
Bütün aldıklarınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..
Cok tesekkur ederim:) enzadan aldik visage takimin adi ama suan sitesinde yok uretimden kalkmis olabilir yataklisi 4300dü ben yatakli olmasina gerek yok diye normal aldim 4000e aldik yada 4075 de olabilir:)
Cok tesekkur ederim insallah daha guzeli cikar karsiniza istediginiz icinize sinen bi model alirsiniz:)Çok güzelmiş gerçekten. Bizim bütçeyi aşar maalesef ama aşmasaydı direk tercih ederdim. Güle güle kullanın.
Canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin:)Canim herseyin cok guzel masallah huzurlu mutlu gunlerde kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?