umarım doğru şekilde cevap veriyorumdur siteye yeni üye oldum dakızlar çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni beğenmenize çok sevindim kk'nın bu sıcak ortamını çok seviyorum:) su yeşili olan pasta takımı canım ama ben kahvaltı takımı için aldım bernardodan:)
evet daha üye olmadan bile hepinize yakın hissediyodum kendimi:)Biz de burada çeyizciklerini paylaşan tüm hatunlar henüz tanımasak da birbirimizi çok seviyoruzHoşgeldin sen de aramıza
çok teşekkür ederimHer seyin cook güzel, özenle secilmis belli ki.Güzel günlerde, askla kullanın insallah
çok teşekkür ederim:)) renkli şeylere dayanamıyorum hiç:))sağlıcakla kullan hepsi şıkır şıkır
Cok tesekkur ederim cok mutlu oluyorum boyle guzel seyler duyunca:)hepsi birbirinden tatlı çok beğendim güle güle kullan:)
Cok tesekkur ederim canim:) hepimiz mutlulukla kullanalim insallah:) karaca home canim mayis gibi almistim ben anneler gunu icin üretilmiş ama hala var onlardan kolay bulursun diye dusunuyorumBaayılldımmmm çok güzellerr hepsi mutlulukla kullan inşallahh
10. resimdeki nevresimin markası nedir ? Çokkk beğendimmm
Cok cok tesekkur ederim hosbulduk:)Herşeyin çook çok güzel canım hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?