simsemenin çeyizleri :)

Herseyin cok guzel arkadasım güle güle askla mutlulukla bir ömür kullanmanı dilerim bide o kelebekli pasta servis takımı sanırım onu nereden aldın acaba bayıldım cok güzelmiş

Topiğin hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin

Aldıklarını mutlu ve huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun, hepsi çok güzel

umarım doğru şekilde cevap veriyorumdur siteye yeni üye oldum da kızlar çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni beğenmenize çok sevindim kk'nın bu sıcak ortamını çok seviyorum:) su yeşili olan pasta takımı canım ama ben kahvaltı takımı için aldım bernardodan:)

Biz de burada çeyizciklerini paylaşan tüm hatunlar henüz tanımasak da birbirimizi çok seviyoruz Hoşgeldin sen de aramıza

Her seyin cook güzel, özenle secilmis belli ki.Güzel günlerde, askla kullanın insallah

sağlıcakla kullan hepsi şıkır şıkır

Markafoniden aldim canim ama bugun aynisinin cerezlik boyunda olanlarini mudoda gordum biraz daha buyuktu mudodaki 4lu satiliyodu

Baayılldımmmm çok güzellerr hepsi mutlulukla kullan inşallahh
10. resimdeki nevresimin markası nedir ? Çokkk beğendimmm

Baayılldımmmm çok güzellerr hepsi mutlulukla kullan inşallahh
10. resimdeki nevresimin markası nedir ? Çokkk beğendimmm
Cok tesekkur ederim canim:) hepimiz mutlulukla kullanalim insallah:) karaca home canim mayis gibi almistim ben anneler gunu icin üretilmiş ama hala var onlardan kolay bulursun diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…