Doğal Saç Bakım Kürleri Sinameki gerceği!i

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

qwer43

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
127
1
316
kızlar geçen ay saçlarım yanın formda ki önerilerle bu kürü yaptım ve 5. uygulamamdı dün saçlarım son 3 kürdür inanılmaz dökülüyordu aldırış etmedim dün akşam saçımın yandığı zamandan 5 kat fazla dökülünce bende kayışlar koptu zaten bozuk moralim 5 katı bozuldu saçı açıcıdan yananlar bu küre asla ama ASLA bulaşmayın!

aynı şeyi bende yaşadım tutam tutam döküldü saçlarım bırakınca kürü durdu
bende artık sadece şampuanın içine bemiks ampül kırıyorum

tuplu su yaptım inanılmaz hiç dökülmedi. sonra sinamekiye aşladım başlarda hiç umursamadım sonra dün değil evvelsi gün saçımı tararken baktım avuç avuç geliyor saç allah allah dedim özel olarak tangle teezer tarak aldım bir de neyse dün saçlarımı sabunla yıkadım boya aksın diye bir baktım tolam 10 tel saç bile yoktu en fazla o an sinameki benim için bitti uzattımı gayet evet ama döktü mü daha fazla döküntü getirdi ve bıraktım en hayırlısı bu canım haklısın bemiks yeterli.

Bnde olumsuz bisey yok asla ama asla bulasmayin demende yanlis bnce cunku onca insan uyguluo bunu ve cogu memnun illaki herkeste super etki gostrrmez ama bnim bildigim dokulmenin sebebide ölu saclari atio sinemaki ama herkesin kndi karari tabi dokulmeye karsi sarimsak zeytinyagi kurunu onerebilirim hafif isit sacina sür 4 saat beklet dokulmeyi durdurur

canım ben saçı yananlar için söyledim umut tacirliği yapamam saçı yananlar asla uygulamasın sinameki zayen yararlı bir ot değil. Yanık saçlardan bahsediyrum

benimde saçlarım açıcıdan yanmıştı
bu kürle saçlarımı hem uzatıyorum hemde eski sağlıklarına kavuştular
kesin bir yargıya varamayız demek ki sinameki hiç bir işe yaramıyor diye
herkesin bünye farklı sonuçta :ssz:

ya bende mi sorun anlamıyorum saçlarım çok dökülüyor ve kopuyor bir akıl verin.

ya bende mi sorun anlamıyorum saçlarım çok dökülüyor ve kopuyor bir akıl verin.

Benimkilerde oyleydi duzlestiriciden kaynaklaniodu kopuyodu catallasiodu ve supurge gibiydi kestim baktim hala kirik dolu yine kestim baktim hala var kat kestim oturup tek tek catallari kesiodum en sonda artik yeter dedim busekildede bitmio ice kisalttim kiriklardan kurtuldum diyebilirim gogus hizasinda suan saclarim suan ve duzlestirici fõnu hepten biraktim sade uzatmanin derdindeyim sinemaki sarimsakli sampuan ve zeytinyagi sarimsak kurunu uyguluom uzatmanin derdindeyim alkolsuz sampuanlar kullaniom falan vitamin haplarini yutuyorum neler neler benim saclarim hep belimin ortasina uzuyo ondan sonra hic uzamio busefer sinemakiye inaniom uzaticam uzattiktan sonra fönmus duzlestiriciymis kullancam sekil vercem sende oyle yap baska cagre yok cunku onlar kesilmeli :( uzatirsin cnm sabirla kurle falan duzelmez yaniklar

Size yaramadıysa neden kötülüyorsunuz,belki başka bir şeyden dökülüyordu saçlarınız..

bakın arkadaşlar biraz gerçekçi olun turp kürüde sinamekikürüde yanık yada kötü saçları döküyo ki bu baştada söyleniyo ben 8 turturp kürü yapmıştım ama saçım yanıktı çok döküldü geçen yaz ama şimdi kırıklarımı yanıklarıımı aldırdım hem sinameki hem turp yapıyorum banamısın demiyo tek 1 tel bile gelmio saçınızın bakımlı olması lasım bunları yaparken ne dio kürün başında ölü saçları dökerr

bakın arkadaşlar biraz gerçekçi olun turp kürüde sinamekikürüde yanık yada kötü saçları döküyo ki bu baştada söyleniyo ben 8 turturp kürü yapmıştım ama saçım yanıktı çok döküldü geçen yaz ama şimdi kırıklarımı yanıklarıımı aldırdım hem sinameki hem turp yapıyorum banamısın demiyo tek 1 tel bile gelmio saçınızın bakımlı olması lasım bunları yaparken ne dio kürün başında ölü saçları dökerr

Çok doğru söylemişsin canım :46::46:

Arkadaşlar her kür herkese iyi gelmeyebilir sonuçta hepimizin cilt tipi saç yapısı farklı. Sinameki benimde saçlarımı çok döktü turplu su yaptım o güzelleştirdi ama en iyi gelen keratin maskesi.

arkadasım sana yaramadı dıye herkese yramıcak dıye bırsey yok senın sac tıpıun kaldırmıyodur olabılır bende uyguluyorum kı sacım oryalle delıler gıbı yandı cok sukur tutam sac elım gelmıyo ve gayet de toparlandı uzayacagınada ınanıyorum... ınsanları etkılemeye gerek varmı???

saçı döken sinemaki degıldır çinko eksikligidir genelde ve kretain eksıkliginden kaynaklanır .saçınız çok dükülüyorsa z.....c diye bir hap var çinkodur kendısı ilk kutuda bile işe yarar görürsünüz faydasınıda + sinemaki ölü saçları döker her taramada 10 tel yıkamada yaklaşık 100 tele yakın dökülür saçlar yarayaıp yaramamasıda şöle olur bazılarına yarar saçı uzatır.bazılarınaysa yaramaz sadece uzatmaz zararıda yoktur

ya ben 2 kez yaptım hefif hafif saçlarım dökülmeye başladı ilerde daha çok dokulmez inş

ılkbaslarda bıraz dokulme yapıuyor kotu cansız saclar gıdıyor temızlenıyor sonra capcanlı saclar gelıyor yerıne tabıkı ksıdeın kısıye degısır herkesı bunyesı farklıdır... ben de kullanalı bır ay oldu belırlı perıyodlarda resım yukleyerek edındıgım gelısmelerı sızlerle paylasacangım sımdılık cok memnunum....

Back
X