Saç Uzatma Yöntemleri Sinameki Yapacağımda yardımcı olurmusunuz?

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
Arkadaşlar..
forumda çok dolaşıyor sinameki sinameki bende merak ettim ve deneyeceğim..
Tarifini Biliyorum..!
Ama lütfen yardımcı olun sorurıma lütfen cevap verin..:78:
bir sürü konuya baktım ama tam cevap bulamadım. bu yüzden forumdaki konularda var da demeyiinn :78::84:
  • Bu karışım haftada kaç kez uygulanacak?
  • Kafada ne Kadar süre kalacak?
  • sinamekini miktarı ne? (ne kadar koyacağım ? )
  • bemix ampul yoksa ne yapabilirim?
  • suyun miktarı ne kadar?

Şimdiden Çok Teşekkür Ederim..:69::54:

Arkadaşlar..
forumda çok dolaşıyor sinameki sinameki bende merak ettim ve deneyeceğim..
Tarifini Biliyorum..!
Ama lütfen yardımcı olun sorurıma lütfen cevap verin..:78:
bir sürü konuya baktım ama tam cevap bulamadım. bu yüzden forumdaki konularda var da demeyiinn :78::84:
  • Bu karışım haftada kaç kez uygulanacak?
  • Kafada ne Kadar süre kalacak?
  • sinamekini miktarı ne? (ne kadar koyacağım ? )
  • bemix ampul yoksa ne yapabilirim?
  • suyun miktarı ne kadar?

Şimdiden Çok Teşekkür Ederim..:69::54:

Haftada 1 kez uygulanacak 8 hafta sonra 2hafta ara verilcek.
Saçında 2-3 saat durması yeterli.
Bir tutam koy çok fazla olmasın zatn yarım çay bardağı su koyuluyor.
Bemix yoksa bepanthenede olabilir.
Suda dediğim gibi yarım çay bardağı

Çok teşekkür ederim kankaa (:
ama neden 8 hafta sonra 2 hafta ara verilecek kii?

sinameki kullanırken saçın uzaması biraz duruyor,o 2 haftalık süre içinde çok hızlı uzuyor diye tatlım..o arada saçı dinlendiriyoruz ve hiç bakım yapmıyor,kendi haline bırakıyoruz..

Hım.. çok teşekkür ederim yoksa 3 ay durmadan devam ederDiim (:
çok saolun allah razı olsun
çok iyi açıklama yapmışsın.

Yarım çay bardağı su da yapılıyor ama ben 1 su bardağı suda yapıyorum.Fazla suda yapmamın sebebi de sinamekiyi çok fazla kaynatıyorum kaynaya kaynaya suyu azalıyor zaten.Ama buna rağmen saçımda belli bir uzama var.Ben birde ilaveden buğday yağıda katıyorum karışımımın içine.

simaneki gerçekten işe yarıyor, ben kıvırcık saçlıyım bu yüzden saçlarım çok kuruydu ve hiç uzamıyordu, simanekiyi bir yıldır kullanıyorum hem buklelerim düzgün bir hal aldı, hem saçımın o kuru hali gitti, ilk başladıgımda saçlarım kulağımdan iki parmak daha aşağıdaydı şimdi şimdi sırtımın ortasına geldiler ben çok memnunum :16: simanekinin içine bepanten, badem yağı, iki damla elma sirkesi ve zeytin yağı koyarak uyguluyorum ben, hepimizin hayalindeki saçlara kavuşması dileğiyle arkadaşlar bakımlara devam :97:

simaneki gerçekten işe yarıyor, ben kıvırcık saçlıyım bu yüzden saçlarım çok kuruydu ve hiç uzamıyordu, simanekiyi bir yıldır kullanıyorum hem buklelerim düzgün bir hal aldı, hem saçımın o kuru hali gitti, ilk başladıgımda saçlarım kulağımdan iki parmak daha aşağıdaydı şimdi şimdi sırtımın ortasına geldiler ben çok memnunum :16: simanekinin içine bepanten, badem yağı, iki damla elma sirkesi ve zeytin yağı koyarak uyguluyorum ben, hepimizin hayalindeki saçlara kavuşması dileğiyle arkadaşlar bakımlara devam :97:

Böyle olumlu yorumlar okuyunca insan daha bir gaza geliyor daha istekli yapıyor kürü :)) Bende 5. kürümü perşembe günü yaptım ve gözle görülür bir uzama var saçımda ah bir de ara vereceğim zaman gelse ara zamanında çook uzuyormuş saçlar :52: Elma sirkesi mi? o olur mu ki bir işe yarıyormudur? Bende eklesem mi acaba... :s zaten ben ilaveden buğday yağı katıyordum kürün içine.Sen kaç kür uygulayıp ne kadar ara verdin canımm?:61:

Son düzenleme:
Böyle olumlu yorumlar okuyunca insan daha bir gaza geliyor daha istekli yapıyor kürü :)) Bende 5. kürümü perşembe günü yaptım ve gözle görülür bir uzama var saçımda ah bir de ara vereceğim zaman gelse ara zamanında çook uzuyormuş saçlar :52: Elma sirkesi mi? o olur mu ki bir işe yarıyormudur? Bende eklesem mi acaba... :s zaten ben ilaveden buğday yağı katıyordum kürün içine.Sen kaç kür uygulayıp ne kadar ara verdin canımm?:61:

Haftada bir uyguluyorum ben canım gece yatmadan önce hazırlıyorum bu karışımı saçımı yıkayıp uyguluyorum ıslak saça masaj yaparak iyice sıkıp poşetle bir güzel sarıyorum başımı gece öyle yatıyorum sabah yıkıyorum, 6 haftada bir ara veriyorum 6 hafta uyguluyorum 2 hafta dinlenmeye alıyorum kuşum elma sirkesinin bir faydası oluyor mu bilmiyorum nette yine saç bakımı yazısında okumuştum saça parlaklık verir die o yüzden koyuyorum 2 damla, ilk başladıgımda ilk bir ay kadar sonra pes etmek üzereydim bir işe yaramadı die ama bırakmadım ve gerçekten faydasını gördüm belirli zaman geçmesi gerekiyor, uzun uzuuuuun sağlıklı saçlar bizimle olsun :16:

Haftada bir uyguluyorum ben canım gece yatmadan önce hazırlıyorum bu karışımı saçımı yıkayıp uyguluyorum ıslak saça masaj yaparak iyice sıkıp poşetle bir güzel sarıyorum başımı gece öyle yatıyorum sabah yıkıyorum, 6 haftada bir ara veriyorum 6 hafta uyguluyorum 2 hafta dinlenmeye alıyorum kuşum elma sirkesinin bir faydası oluyor mu bilmiyorum nette yine saç bakımı yazısında okumuştum saça parlaklık verir die o yüzden koyuyorum 2 damla, ilk başladıgımda ilk bir ay kadar sonra pes etmek üzereydim bir işe yaramadı die ama bırakmadım ve gerçekten faydasını gördüm belirli zaman geçmesi gerekiyor, uzun uzuuuuun sağlıklı saçlar bizimle olsun :16:

Canım naptın sen ıslak saça değilde kuru saça uygulanıyordu bu kür.Hiç ıslak saça uygulayanı görmedim.Birde saçlarını yıkayıp mı sürüyorsun? Ben sürekli temiz saça uygulayamıyorum malesef yağlanmış saçlarıma da uyguladığım zamanlar oluyor.Zaten öyle de faydası oluyor.Hmm tamam o zaman canım sağ oll:)Yok yok pes etmiyceksin illaki faydasını görüyorsun uzatmasa bile en azından bakımlı oluyor saçların yumuşacık oluyor:)) Ahh ahhh inşallah canım....:16::16:

ben de dün başladım ama ben badem yağı da koyuyorum hadi hayırlısı
hafta bir gün sinamekiyi bir gün de besleyici maske apıyorum

cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim..
kesinlikle uygulayacağım.. allah hepinizden razı olsun..:52:
iyi forumlar.

benimde şuan kafamda 2. kürüm :) bnm saçlarım uzamaz pek.. inşallah bu sayede uzar tek qüwencem bu kaldı.. elma sirkesinin kokusundan nefret ediyorum yoksa onu da katardm :)

6. kürümü akşam yaptım ve saçlarımda uzama var.Tam 1 hafta önce saçlarımı boyamıştım ve bugün baktığım da diplerimin geldiğini gördüm :)) normal de 3-4 haftayı bulurdu şimdi 1 hafta da çıktılar Süper bir şey bu çok mutluyum o yuzden :)) Kür bir bitsin o zaman göreceğiiimm esas uzamayııı :)) aslında boyayınca daha iyi anlıyorsun ne kadar uzayıp uzamadığınıı :))

Back
X