Sözlerin yüreğime su serpti canım. ALLAH senden razı olsun ne deyim ki başka...Geç kalmış değilsin, sınavı kazanamaman hayatın sonu değil böyle düşünerek kendini rahatlat seneye tekrar deneme şansın olacak. Stresli olduğun için gözünde büyütüyorsun, tamam sınavlar zor ama kazanmak imkansız değil. Kimler geçiyor o sınavları sen mi geçemeyeceksin
Allah senden de razı olsun canım, aklından çıkarıpta kendini strese sokmazsın artık o zaman :)Sözlerin yüreğime su serpti canım. ALLAH senden razı olsun ne deyim ki başka...
sanırım :)Allah senden de razı olsun canım, aklından çıkarıpta kendini strese sokmazsın artık o zaman :)
Bölümün ne canimMerhaba kızlar ,
KPSS'ye ilk defa hazırlanıyorum. Dersaneyede gittim ama pek verim alamadım. Okulla sınav hazırlığı zor oluyormuş. Elimden geldiğince çalıştım hala da çalışıyorum sınava 6 gün kaldı ama moralim çok bozuk. Hiçbir şey aklımda yok gibi. 25 yaşındayım ve artık atanmak çalışmak istiyorum hayırlısıyla.Önümüzdeki ay erkek arkadaşımla nişanlanacağız. Bu sınav psikoljisi beni yedi bitirdi. Çok stresliyim nişanlanmama bile sevinemiyorum bu aralarKazanama korkusunu atamıyorum.
Kazanamazsam 2015'te Lisansımı almış oluyorum tekrar sınava gireceğim ve yaşım 26 olmuş olacak sizce çok mu geç kaldım? 1 sene sınıfta kaldım bir de bu sınavda kazamazsam kendimi her şeye çok geç kalmış hissedeceğim.
Yorum yapandan da yapmayandan da ALLAH razı olsun. Hakkınızı helal edin.
ALLAH yardımcın olsun canım.Bölümün ne canim
Ben 29 yasinda 2 senelik evli 5 aylik hamileyim bende stresli bir şekilde hazirlaniyorum
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Ne güzel demişsin ALLAH seninde yardımcın olsn inşaALLAH canım.(amin...)6 gün var bu sürede bir kaç eksikte olsa kapatsak kardır. kazanamama korkusu hepimizde var. kazanamayınca hayat bitmyor elbette. Biz elimizden geleni yaptık. Allah en güzel vekildir.
ALLAH razı olsun canım sağolCanım kendini rahatlatmak için şöyle düşün, yalnız değilsin, bir çok kişi bu duyguları yaşıyor. Hatta çok daha zor durumda olanları var. Sen yapacağını yapmışsındır zaten, gerisi hakkında hayırlısı...
Çok haklısınız ALLAH razı olsun çok teşekkür ederimŞöyle düşünün: Sınavın tekrarı var ama nişanınızın tekrarı yok
Size destek olan bir sevgiliniz, aileniz olduktan sonra çözülemeyecek bir sorun da yok
Kolaylıklar, başarılar dilerim.
Çok haklısın canım hayırlısı en güzel kelime ALLAH seninde yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...(Amin..)24 yaşındayım seneye mezun olamayabilirim ki iş olayını saymıyorum, rahat ol kader kısmet. Elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakcaz.
Amin canım amin inşaALLAH...(amin...)Kader arkadaslarim : ) bu konuda yalniz değilmisim sevindimm hepimiz ayniyiz allah emek veren herkese yardim etsin ins. Amin
Canim bende 3001 cigimALLAH yardımcın olsun canım.
Ben 4 yıllık 'Kamu Yönetimi' okuyorum. İlk iki yıl okuduktan sonra diplomı aldım. 3. sınıftan blümüme devam ettim.Yani ben 3001'den tercih yapabileceğim sadece.
ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin inşaALLAH...(amin...)
ALLAH yar ve yardıcımız olsun inşaALLAH...(amin...)Canim bende 3001 cigim
Bölümüm gida 2 yolda 4 kişi atandi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?