SINAV...

Dersolsun

Baslngc:60.4 Gncl:55 Hedef:55
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
3.349
3.044
448
Merhaba kızlar ,

KPSS'ye ilk defa hazırlanıyorum. Dersaneyede gittim ama pek verim alamadım. Okulla sınav hazırlığı zor oluyormuş. Elimden geldiğince çalıştım hala da çalışıyorum sınava 6 gün kaldı ama moralim çok bozuk. Hiçbir şey aklımda yok gibi. 25 yaşındayım ve artık atanmak çalışmak istiyorum hayırlısıyla.Önümüzdeki ay erkek arkadaşımla nişanlanacağız. Bu sınav psikoljisi beni yedi bitirdi. Çok stresliyim nişanlanmama bile sevinemiyorum bu aralar Kazanama korkusunu atamıyorum.
Kazanamazsam 2015'te Lisansımı almış oluyorum tekrar sınava gireceğim ve yaşım 26 olmuş olacak sizce çok mu geç kaldım? 1 sene sınıfta kaldım bir de bu sınavda kazamazsam kendimi her şeye çok geç kalmış hissedeceğim.
Yorum yapandan da yapmayandan da ALLAH razı olsun. Hakkınızı helal edin.

Geç kalmış değilsin, sınavı kazanamaman hayatın sonu değil böyle düşünerek kendini rahatlat seneye tekrar deneme şansın olacak. Stresli olduğun için gözünde büyütüyorsun, tamam sınavlar zor ama kazanmak imkansız değil. Kimler geçiyor o sınavları sen mi geçemeyeceksin

Sözlerin yüreğime su serpti canım. ALLAH senden razı olsun ne deyim ki başka...

Canım kendini rahatlatmak için şöyle düşün, yalnız değilsin, bir çok kişi bu duyguları yaşıyor. Hatta çok daha zor durumda olanları var. Sen yapacağını yapmışsındır zaten, gerisi hakkında hayırlısı...

Şöyle düşünün: Sınavın tekrarı var ama nişanınızın tekrarı yok

Size destek olan bir sevgiliniz, aileniz olduktan sonra çözülemeyecek bir sorun da yok

Kolaylıklar, başarılar dilerim.

24 yaşındayım seneye mezun olamayabilirim ki iş olayını saymıyorum, rahat ol kader kısmet. Elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakcaz.

Bölümün ne canim
Ben 29 yasinda 2 senelik evli 5 aylik hamileyim bende stresli bir şekilde hazirlaniyorum
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin

6 gün var bu sürede bir kaç eksikte olsa kapatsak kardır. kazanamama korkusu hepimizde var. kazanamayınca hayat bitmyor elbette. Biz elimizden geleni yaptık. Allah en güzel vekildir.

Bölümün ne canim
Ben 29 yasinda 2 senelik evli 5 aylik hamileyim bende stresli bir şekilde hazirlaniyorum
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
ALLAH yardımcın olsun canım.
Ben 4 yıllık 'Kamu Yönetimi' okuyorum. İlk iki yıl okuduktan sonra diplomı aldım. 3. sınıftan blümüme devam ettim.Yani ben 3001'den tercih yapabileceğim sadece.
ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin inşaALLAH...(amin...)

6 gün var bu sürede bir kaç eksikte olsa kapatsak kardır. kazanamama korkusu hepimizde var. kazanamayınca hayat bitmyor elbette. Biz elimizden geleni yaptık. Allah en güzel vekildir.
Ne güzel demişsin ALLAH seninde yardımcın olsn inşaALLAH canım.(amin...)

Şöyle düşünün: Sınavın tekrarı var ama nişanınızın tekrarı yok

Size destek olan bir sevgiliniz, aileniz olduktan sonra çözülemeyecek bir sorun da yok

Kolaylıklar, başarılar dilerim.
Çok haklısınız ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim

24 yaşındayım seneye mezun olamayabilirim ki iş olayını saymıyorum, rahat ol kader kısmet. Elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakcaz.
Çok haklısın canım hayırlısı en güzel kelime ALLAH seninde yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...(Amin..)
ALLAH razı olsun.

Canim bende 3001 cigim
Bölümüm gida 2 yolda 4 kişi atandi sadece

Ben hiç hazırlanmadan 2010 ve 2012 de girmiştim kıl payı kaçırdım. Bu arada sağlık meslek lisesi mezunuyum kültür derslerinden hiç anlamam çünkü okulda görmedik doğru dürüst. Ben de şimdi pazar günü gireceğim sınava gene çalışmadım bahanem hep var da bence çok korkulacak bi sınav değil strese o kadar gerek yok. Ben de 4 yıldır atanamadım elbet birgün olur napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…