SINAV...

Başarılar dilerim, hayırlısıyla atanırsınız umarım.
Ben de gireceğim ve pek çalıştım diyemem son dk olayı gibi, aldım aldım kitapları az kala başladım çok soru çıkan bölümlere bakıyorum.. Vhki istiyorum daha çok..
23 yaşındayım dikey geçiş yaptığım aöf bitecek 2015 de, şuan önlisans ama o zaman lisans olacak zorlaşacak :/ Olmazsa erkenden başlamam gerekecek artık...
Stres sıkıntı yapınca bir de ortam gerince sınavlarda rahatsız oluyorum bunu yaşamam umarım, bundan korkuyorum.
Bir de iş baskısı hissediyorum çevremden, umarım atanırım, atanırız hayırlısıyla : )

Son düzenleme:
Hiçbirşey için geç değildir, bende 2 sene yarı özel yarı işsiz olaraktan sabrettim ve 26 yaşında devlete girdim...
Ne sınavlara girdim yazılı ve sözlü birsürü şehre gittim ..seninki inan bana daha kolay yazılı sınavda stres olmadan eminim çok çok iyi yapacaksın, yapamadıklarına gei dönme şansın olacak inanmak başarmanın yarısıdır... Bence sen elinden gelenin en iyisini yapacaksın

ALLAH seninde yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...(amin...)

inşaALLAH canım hayırlısını diliyorum hakkımızda , şöyle bir düşündüm de sağlık daha önemli. Stres yaptıkça sağlığımızda bozulacak ALLAH korusun...

Çok geç ="betuldeğilsin ost: 36998129, member: 384260"]Merhabacanim ,

KPSS'ye ilk defa hazırlanıyorum. Dersaneyede gittim ama pek verim alamadım. Okulla sınav hazırlığı zor oluyormuş. Elimden geldiğince çalıştım hala da çalışıyorum sınava 6 gün kaldı ama moralim çok bozuk. Hiçbir şey aklımda yok gibi. 25 yaşındayım ve artık atanmak çalışmak istiyorum hayırlısıyla.Önümüzdeki ay erkek arkadaşımla nişanlanacağız. Bu sınav psikoljisi beni yedi bitirdi. Çok stresliyim nişanlanmama bile sevinemiyorum bu aralar Kazanama korkusunu atamıyorum.
Kazanamazsam 2015'te Lisansımı almış oluyorum tekrar sınava gireceğim ve yaşım 26 olmuş olacak sizce çok mu geç kaldım? 1 sene sınıfta kaldım bir de bu sınavda kazamazsam kendimi her şeye çok geç kalmış hissedeceğim.
Yorum yapandan da yapmayandan da ALLAH razı olsun. Hakkınızı helal edin.[/QUOTE]
Cok gec kalmis degilsin sinavda sakin ol emin olduklarini yap canim Allah karsiligini verir

ALLAH razı olsun canımmmm ne güel atanmışsın senin adına sevindim gerçekten. Darısı hayırlısıyla emek verenlerin başına olsun inşaALLAH...(Amin..)

Cok gec kalmis degilsin sinavda sakin ol emin olduklarini yap canim Allah karsiligini verir[/QUOTE]

ALLAH razı olsun canımmm çok sağolasın...

Ben de 25 yaşındayım.
Şuan lisansta son dönemimi okuyorum şubatta mezun olucam inşallah.
KPSS ile hiç işim olmayacak ama geç kalmış değilsin sen de.
Neden geç olsun ki.
Herkes bu yaşlarda mezun olup sınava giriyor.

Haklısın csım çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun inşaALLAH...(amin...)

Ayni durumdayiz bende gebeliktem.sonra mecburi saldim diyebilirim. .mutsuzum canım sıkılıyor bu yuzden.. inşallah allah hakkımızda hayırlı olani nasip eder

ne geçi be canım abartma bu kadar olsun olmasın kendini harap etme kolay seyler değil bende kpss stresi yasadım kazandım tabi ama kazanmasamda çok takmazdım allahtan hersey hayırlısını iste ... sınavda başarılar. !

Ayni durumdayiz bende gebeliktem.sonra mecburi saldim diyebilirim. .mutsuzum canım sıkılıyor bu yuzden.. inşallah allah hakkımızda hayırlı olani nasip eder
Amin canım. ALLAH hayırlı doğum nasip etsin sana inşaALLAH... (amin..)
stres yapma bebeğinde etkilenir.

ALLAH razı olsun canım

sınavdan önce bir şey bilmiyorsun gibi gelir bana da öyle olmuştu sınav anında çok güzel hatırlarsın merak etme :) başarılar diliyorum hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…