• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav

Kartanesi gibiyim

Yorgun ev hanımı..
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
250
112
103
37
Merhaba kızlar, cumartesi günü sınavım var ve 1 yaşında bebeğim var. Tam da diş çıkardığı döneme denk geldi. Evde kayınvalidem var ama bana yapışık yaşadığı için 1 saat bile ayrılamıyorum hemen huzursuz oluyor sınava girsem 6 saat evde olmiycam,sınav yeri eve çok uzak. Kayınvalidem, sınavı boşver çocuk durmaz diyor eşiminde izin alması mümkün değil, ben sınava girmeyi çok istiyorum. Soba kullanıyoruz ve ben düşünmekten kafayı yiycem. Ya ben yokken sobaya değerse falan diye lütfen bana akıl verin kızlar...

Kv her gün sizinle ise bir gün bakar ne olacak ki yani çocuk ona alışkındır

Hiç olmadı biraz tv vs açar

Ama bakamam diyene de bırakmak zor

Çocuğu ve Kv yi de sınava götürün sadece sınav süresinde uzak kalırsınız o zaman da bahçede kediye bak kuşa bak ağaca bak deyip idare eder

Telefon vs oyalar

Evde kv devamlı mı kalıyor? Var demişsiniz. Bir zahmet sobaya değmesini engellesin, bakıversin siz yokken. Madem sizin için önemli, mutlaka girin sınava.

Kv her gün sizinle ise bir gün bakar ne olacak ki yani çocuk ona alışkındır

Hiç olmadı biraz tv vs açar

Ama bakamam diyene de bırakmak zor

Çocuğu ve Kv yi de sınava götürün sadece sınav süresinde uzak kalırsınız o zaman da bahçede kediye bak kuşa bak ağaca bak deyip idare eder

Telefon vs oyalar
Aynı evde yaşıyoruz, bebeği götürmem imkansız hava çok soğuk, yetişmem için erken gitmem gerekiyor telefondan falan anlamıyorki kv.

Evde kv devamlı mı kalıyor? Var demişsiniz. Bir zahmet sobaya değmesini engellesin, bakıversin siz yokken. Madem sizin için önemli, mutlaka girin sınava.
Evet canım devamlı kalıyor, dedim ben gelene kadar klimayı açarsın soba yakmazsın sesini çıkarmadı. Kendi ailem uzakta annem olsa beni göndermek için canını dişine takar gönderirdi

Ay bir çok kv bizde sanki çocuk büyüttük lafını işine gelince kullanıyor . Sizinki de kullandıysa sizde bu lafa dayanarak bırakabilirsiniz. Kendi oğluna nasıl bakmış neden durmasın çocuk :(

Sınava gitmelisin bence.Düşüncesizmiş kayınvaliden.Ne yapıp edip seni sınava göndermesi bebegede göZkulak olması gerekir.

Ay bir çok kv bizde sanki çocuk büyüttük lafını işine gelince kullanıyor . Sizinki de kullandıysa sizde bu lafa dayanarak bırakabilirsiniz. Kendi oğluna nasıl bakmış neden durmasın çocuk :KK43:
Benimki hergün kullanıyor halbuki günün 3 4 saati mutfakta geçiyor ozaman gayet güzel oyalıyor

Evet canım devamlı kalıyor, dedim ben gelene kadar klimayı açarsın soba yakmazsın sesini çıkarmadı. Kendi ailem uzakta annem olsa beni göndermek için canını dişine takar gönderirdi
İlla ki bakar siz yokken birkaç saatliğine, kendi torunu sonuçta.
Ama asla güvenemiyorsanız, komşuyu falan oturmaya çağırsanız o gün için, kv ile beraber gözkulak olurlar belki.

İlla ki bakar siz yokken birkaç saatliğine, kendi torunu sonuçta.
Ama asla güvenemiyorsanız, komşuyu falan oturmaya çağırsanız o gün için, kv ile beraber gözkulak olurlar belki.
Benim bebek yabancıl
Az yağ yak babanesi değil misin biraz bakıver de çık :KK70: dışardan Gamsız ol azıcık ; içini belli etme o zaman tıpış tıpış bakar :)
Öylemi diyosun hiç beceremem biliyomusun:işsiz:

Ne kadar bencilmis kayınvalideniz. Bi şekilde ikna et 1 yaşındaki çocuk hiç mi ayrı kalmıyor sizden işe girseniz ne olacak?

Eğer bi kaç saatliğine bakmadı diye giremezseniz sınava kayınvaliden senden bişey istediğinde yapamam çocuk durmuyor ona bakmam lazım dersiniz. Ayıp yahu.

Ne kadar bencilmis kayınvalideniz. Bi şekilde ikna et 1 yaşındaki çocuk hiç mi ayrı kalmıyor sizden işe girseniz ne olacak?

Eğer bi kaç saatliğine bakmadı diye giremezseniz sınava kayınvaliden senden bişey istediğinde yapamam çocuk durmuyor ona bakmam lazım dersiniz. Ayıp yahu.
Valla yemek bile yapmam hele bi o sınava girmiyim, halbuki çocuk yokken komşulara diyordu ben bakarım falan

Valla canım benim teyzemde söylemesi ayıp senin kv gibi çocuk durmuyor ağlıyor der bakmaz ağlama sesini kadının kafası götürmüyor. O yüzden mecbur bırakmak bir anda pat diye yapmak en iyisi :) Ve kesinlikle o sınava gir :))
Evet girmem lazım, benimki kafa götürmüyo diye değil akşama kadar 50 tane programı var tv de onlardan mahrum kalacağı için yanaşmıyor bence

Back
X