• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav

Valla yemek bile yapmam hele bi o sınava girmiyim, halbuki çocuk yokken komşulara diyordu ben bakarım falan

Bence de seni bi kaç saat için idare edemeyecekse sonrasında çocuğu bahane edip hiç iş yapma.

Bakarım derse de sınava giderken bakamadın simdi nasıl bakacaksın dersiniz.

Sobayı yakmayın dediğin gibi. Aynı evde yaşıyorsanız mecbur bakacak bir günlüğüne. Aşırı bir hastalığı yoksa tabi.

Sobayı yakmayın dediğin gibi. Aynı evde yaşıyorsanız mecbur bakacak bir günlüğüne. Aşırı bir hastalığı yoksa tabi.
Yok hastalığı falan , altı üstü taş patlasa 6 saat yani nebilim yaa bu psikolojiyle zaten kazanamamda yinede girmeyi çok istiyorum

Sınav kaçta bilgim yok ama uyku saatine denk getirsen. 6 saat uyumaz tabi ama faydası olur ben öyle yapıyorum genelde.

ee o kadarcik baksın yani sevmeye gelmce seviyolar.bende pazar gunu gircm biri 2 yasinda biri 40 gunluk uyuyamam diye geceden birakcam valla baksın okadarda torunu sonucta
Helal sana, geceden bırakacağına göre bakacak olanlar gönüllüler galiba yoksa bırakamazdın bence

Ulan nasıl kaynana bu..
Oda bir evlat yetiştirmiş sonuçta..
Sınav bu senin çocuğunun ve onun çocuğununda istikbali bir yerde...
Gitme demiş ya ay sinir oldum.
Tekme tokat kovulası yeminle.
Kocan nerde o ne diyor?

Ulan nasıl kaynana bu..
Oda bir evlat yetiştirmiş sonuçta..
Sınav bu senin çocuğunun ve onun çocuğununda istikbali bir yerde...
Gitme demiş ya ay sinir oldum.
Tekme tokat kovulası yeminle.
Kocan nerde o ne diyor?
Kocam diyo eger izin alıp fırsat bulursam gelir arabayla gezdiririm idare ederiz oda benim gibi ikilemde

Back
X