- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
tamam canım :) özelden atıyorum şimdi :)
avatarımda ki Serdar Kesimal canım :) Fenerbahçe'ye bu sezon geldi :) Bu fotoğrafı geçen yıl ki milli takım kampından,bu yıl milli takım kadrosunda yokçünkü geçen sene ki milli takım kampında sakatlanmıştı ve baya uzun bir sakatlık dönemi geçirdi,hatta koskoca sezonda Fenerbahçe'nin bile 4 maçında oynayabildi
Ben çok fanatik GALATASARAYLIYIM ve Fenerbahçe'den gerçekten nefret ediyorum ama Serdar'ın yeri ayrıdır benim için :) çok efendi biri :) bir yerde galatasarylı aslında diye okumuştum ama pek emin değilimama olsun ben onu seviyorum gene de :) babamlara söylüyorum onu babam sinir oluyor,bizim kız fenerli buldu diyor
Bu sezon oynarsa tavırlarına göre notunu vereceğim canım

taktım ona kafayı
 taktım ona kafayı 

hani tabi ki olaylardan korkuyordur ama insanın kaderinde yazılıysa başına her yerde gelir.
 hani tabi ki olaylardan korkuyordur ama insanın kaderinde yazılıysa başına her yerde gelir. 512 kişilik sanırım bu yurt 3 bloğu var diye hatırlıyorum.
 512 kişilik sanırım bu yurt 3 bloğu var diye hatırlıyorum. hani genelde başka şehirlerden gelenler devlet yurtlarında yer çıkması için çok istekli oluyorlar canım bir de üniversiteyi kazandığın zaman hemen ailenle konuşup yurdu ara canım kapora verip yerini ayırt. benim arkadaşım Ankara'yı kazanmıştı. Kazanınca hemen ailesine söyledi özel yurt istiyorum diye ve  net'den bir tane yurt beğendi aradık hatta ben konuştum kadınla fiyatı ne kadar diye falan sordum,kadın anlattı işte bilgi verdi dedi ki eğer kalmak istiyorsanız ve kaç kişilik odada kalacağınıza haber verdiyseniz banka hesabımıza kapora yatırın ki sizin yerinizi ayıralım demişti..
 hani genelde başka şehirlerden gelenler devlet yurtlarında yer çıkması için çok istekli oluyorlar canım bir de üniversiteyi kazandığın zaman hemen ailenle konuşup yurdu ara canım kapora verip yerini ayırt. benim arkadaşım Ankara'yı kazanmıştı. Kazanınca hemen ailesine söyledi özel yurt istiyorum diye ve  net'den bir tane yurt beğendi aradık hatta ben konuştum kadınla fiyatı ne kadar diye falan sordum,kadın anlattı işte bilgi verdi dedi ki eğer kalmak istiyorsanız ve kaç kişilik odada kalacağınıza haber verdiyseniz banka hesabımıza kapora yatırın ki sizin yerinizi ayıralım demişti..
 Çok fanatik bir taraftarım ve Fenerbahçe'den nefret ediyorum. Hele demiyorlar mı yok Arena sizin değil,devletin valla nefret ederdim artık nefretim çok çok arttı yani. Allah'ım Yarabbim Arenayı bize bedava yapmadılar ya kaç yıllık Ali Sami Yen Stadı'mızın yerini verdik. Sanki devlet bize bedavaya yaptı. Bunları duydukça iyice deliriyorum yani canım.
 Çok fanatik bir taraftarım ve Fenerbahçe'den nefret ediyorum. Hele demiyorlar mı yok Arena sizin değil,devletin valla nefret ederdim artık nefretim çok çok arttı yani. Allah'ım Yarabbim Arenayı bize bedava yapmadılar ya kaç yıllık Ali Sami Yen Stadı'mızın yerini verdik. Sanki devlet bize bedavaya yaptı. Bunları duydukça iyice deliriyorum yani canım.