- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
ınsallah benımde gonlumdekı olsun kızlar ve sızın gonlunuzdekılerde tabıkı..
amin canım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah benımde gonlumdekı olsun kızlar ve sızın gonlunuzdekılerde tabıkı..
aaa ewet canım doğruikinci sene kırılmıyor yaa
bak ben şöyle düşünmüştüm; seneye sınava tekrardan girersem ki çok büyük ihtimalle gireceğim çünkü istediğim üniversite ve istediğim bölüm olmayacak bu yıl biliyorum puanım düşecek bu yüzden çok sıkı çalışırım diye düşünmüştüm ama bir sonra ki yıl düşmeyeceğini düşünememiştim :) inşallah bu yıl iyi kötü olur bir yerler canım,yerleşip okuruz ve seneye de çok sıkı çalışırsak iyi bir şeyler yaparız Allah'ın izniyle. Ve seneye sınava girdiğimizde kaybettiğimiz bir şey olmaz ki. Yaşımız zaten daha çok küçük. Abim diyor ki insanlar tıp kazanabilmek belki 3-4 yıl çalışıyorlar. Biz de seneye sistemli bir şekilde sıkı çalışarak tekrardan sınava gireriz ve iyi puan yaparsak okul puanımız kırılmış olsa bile sınavdan aldığımız puanlar iyi olursa ki İnşallah olur okul puanımızın kırılmış olması pek etki etmez. Ben de sevmediğim bir işi yapamam ömür boyu canım ya
Bu yıl iyi kötü kazanalım bir yerleri de seneye inşallah çok sıkı çalışarak istediğimiz şehirleri ve bölümleri kazanırız Allah büyük
Pes etmek yok
![]()
Abin haklı bende çevremdekilere millet tıp için yıllarca bekliyo dediğim burun kıvırıyolardı
Kaç yaşında mezun olcak 30 mu falan diye
Canım sen mezun muydun ?
İlk mi gireceksin ?
hayır canım benim bu sene ikinci girişim sınava :) geçen yıl da girmiştim ama yerleşememiştim daha doğrusu puanımdan çok yukarıda olduğu ve kazanamayacağımı bildiğim halde sadece istediğim böümleri tercih etmiştim. olmadığı takdirde tekrar hazırlanacağım demiştim nitekim öyle oldu zaten :) ama bu yıl olsun bir yer seneye gene girerim diyorum :) senin de ikinci hazırlanışın dimi canım?
Evet canım bende mezunum
Geçen yıl ygs daha güzel geçmişti
Sadece 2 puanlık bi artış var![]()
sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.bende 2 sene önce yaşadım bu sitresi.benim naçizane önerim son günlerin ne kadar değerli olduğu.ben yüksek tempoda çalışıp son viraja gelince enerjisini tüketenlerdendim.sınava yakın zamanda yüksek tempoyla çalışmak çok değerlidir ve son günlerde iyi çalışanlar çok parlak yerleri kazanabilir.ha gayret.Allah yardımcınız olsun
rica ederim :) evet tıp okuyorum kocaeli üniversitesinde
benim bu sene geçen yıla göre biraz daha iyi geçti canım 28 puan fazla yaptım ama gene de iyi değil ki.. geçen sene 245 yapan biri bu yıl 340 a kadar çıkmış.. çok sıkı çalışsak biz de geçen yıla göre daha yüksek yapabilirdik ama kendi adıma konuşayım ikinci yılım olmasına rağmen gene de oturup adam akıllı çalışmadım
ne yalan söyliyeyim çok pişman oldum koca 1 yıl gene doğru dürüst çalışmadım die. ha bu gün başlıycam ha yarın başlıycam diye diye 1 yılı yedim ve dönüp ardıma bakınca ne yaptım diye? koca bir HİÇ diyorum
o yüzden diyorum ki bu yıl olsun iyi kötü bir yer de seneye tekrar girerim.. ama bu yıl muhakkak olsun istiyorum bir yerler artık.. senin denemelerin nasıl gidiyor canım ?
Kızlar sınavdan çıkana kadar hiç birşey belli olmaz ne bu ümitsizlik yahu!!
Bakın size örneklr vereyimde sizede örnek olsun.
Geçen sene çok ta iyi olmayan ortalam bir arkadaşım bopaziçi elektrik-elektronik müh. kazandı kendiside ne olduğunu anlamamış sınavda ama öyle üst düzey bir öğrenci değildi,bir başka arkadaşım da yine sınav anında yapmış ne yapmışsa ingilizce tıp kazandı kardeşi bile halen söylenir abim yata yata tıp kazandı diye:) peki bu arkadaşlarıma tövbe haşa vahiymi geldi? tabiki hayır :) sadece sınavda çok rahatlardı çok çalışmadıkları halde psikolojileri en üst seviyedeydi.
Bir başka arkadaşımda ygs açıklandıktan sonra( ki geçen sene çok geç açıklandı) tmden hazırlanmaya karar verdi ki bizim okulda edebiyat 3 saatti ama 2 saati matematik yapılırdı coğ. hiç görmedik sonuç boğaziçi işletme kızlar ümidinizi kaybetmeyin onu kaybetmeniz demek her şeyi kaybetmek demek unutmayın bu psikoloji sınavıı!!
Canım sen fen lisesindesin,çevrendeki arkadaşlarınıda az çok tahmin edebiliyorum
Onlar zaten ortalamının üstünde öğrencilerdir
Temelleri vardır![]()
rica ederim :) evet tıp okuyorum kocaeli üniversitesinde
Bitanem benimde aynı ya
Vicdan azabı çok kötü bişey,kafamı duvarlara vurmak istiyorum
Kendimden çok ailemi düşünüyorum,onlara karşı olan yükümlülüğüm sadece sınavı kazanmak![]()
ınsallah bende bana guvenen ınsanlarıı basta kardesım esım annem ve encokta oglumu hayal kırıklıgına ugratmam Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah...:18:
evlisiniz çocuğunuz var ve sınava hazırlanıyorsunuzben 25 yaşındaki öğretmenime hukuk istiyosanız şimdi de okuyabilirsiniz denemeye değer dedim, insan şu yaştan sonra cesaret edemiyor dedi. can-ı gönülden tebrikler size
umarım istediğiniz bölüme yerleşirsiniz.. idealist insan budur
hem çocuğunuzla ilgilenip hem bilginin peşinden koşturuyo olmanız bana evrenin "inanan yapar" deme şeklidirr
booolll başarılarr
arkadaşlaaar hepimiz için hayırlısı olsunallah yardımcımız olsunnn
hepimize başarılaaar diliyorumm![]()
ınsallah canım evlıyım ve ucbucuk yasında bır oglum var, ve hemşirelik ıstıyorum .kısmetse ınsallah olur, dılegım tum bu yolda cabalayanlara gonullerındekı nasıp olur
Hazırlandığınız bölüme göre değişir eğer sözel sınavlara girecekseniz bir ayda neredeyse bütün konuları ezberleyebilirsiniz. Sınava girdiğinizde en az 20-30 puan fazla yaparsınız. Ama sayısalcıysanız en fazla 10 puan arttırabilirsiniz.
evlisiniz çocuğunuz var ve sınava hazırlanıyorsunuzben 25 yaşındaki öğretmenime hukuk istiyosanız şimdi de okuyabilirsiniz denemeye değer dedim, insan şu yaştan sonra cesaret edemiyor dedi. can-ı gönülden tebrikler size
umarım istediğiniz bölüme yerleşirsiniz.. idealist insan budur
hem çocuğunuzla ilgilenip hem bilginin peşinden koşturuyo olmanız bana evrenin "inanan yapar" deme şeklidirr
booolll başarılarr
arkadaşlaaar hepimiz için hayırlısı olsunallah yardımcımız olsunnn
hepimize başarılaaar diliyorumm![]()