• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınava ailemle gitmek istemiyorum

Ben kpssye girdigimde 23 yasindaydim. Annem gelmeyi cok istiyordu. Ben de arkadasimla giderim diye plan yapmistim çünkü hiç istemiyordum annemin gelmesini. Zar zor ikna ettim gelmemesi hususunda. Sabah arkadasimla gittik sinava . universitenin girisinde bunun sevgilisi karşıladı. Girecegimiz binalar ayriydi. Onlar kendi binasina gitti ben kendiminkine. Yanimda telefon falan yoktu. Sinav arasinda ve sonrasında arkadasimla nerede ve nasıl bulusacagimizi da konusmamistik. Girdim sinava. 1. Oturum bittiginde sap gibi ortada kalmistim. Millet kardesiyle, arkadasiyla, ailesiyle yahut sevgilisiyle yemek yiyordu. Ben kendimi yapayalnız hissetmistim o an. Hemen birinden telefon bulup annemi aradim. Koştu geldi hemen canim annem. Diyeceğim o ki sinava sizinle gelecek kişiyi iyi seçin yoksa o kucumsedigimiz anne babamizi mumla arariz iste bende olduğu gibi:-)

Sınavdan önceki gece gidip arkadaşınızda kalın.
Sabah da oradan gidin.
Söylediğiniz halde ısrar ediyorlarsa son çare bu.
Cumartesi onlarla gidin gönülleri olsun, cumartesi akşamı bir arkadaşınızda kalın pazar da sınava oradan gidip sonra da sevgilinizle buluşursunuz. :34:

ablamda kalmaya bile gidemiyorum lakın o gece bide arkadaşımda kalacağım:1: öyle bir durumda dünyanın sonunun gelmiş olması gerekir:1:

ablamda kalmaya bile gidemiyorum lakın o gece bide arkadaşımda kalacağım:1: öyle bir durumda dünyanın sonunun gelmiş olması gerekir:1:

Nerde yaşıyorsunuz? 25 yaşındasın bu ne tutsaklık Allah aşkına?
Biraz tepki ver, kabuğunu kır artık ömür boyu dört duvar içinde yaşayamazsın

Ben kpssye girdigimde 23 yasindaydim. Annem gelmeyi cok istiyordu. Ben de arkadasimla giderim diye plan yapmistim çünkü hiç istemiyordum annemin gelmesini. Zar zor ikna ettim gelmemesi hususunda. Sabah arkadasimla gittik sinava . universitenin girisinde bunun sevgilisi karşıladı. Girecegimiz binalar ayriydi. Onlar kendi binasina gitti ben kendiminkine. Yanimda telefon falan yoktu. Sinav arasinda ve sonrasında arkadasimla nerede ve nasıl bulusacagimizi da konusmamistik. Girdim sinava. 1. Oturum bittiginde sap gibi ortada kalmistim. Millet kardesiyle, arkadasiyla, ailesiyle yahut sevgilisiyle yemek yiyordu. Ben kendimi yapayalnız hissetmistim o an. Hemen birinden telefon bulup annemi aradim. Koştu geldi hemen canim annem. Diyeceğim o ki sinava sizinle gelecek kişiyi iyi seçin yoksa o kucumsedigimiz anne babamizi mumla arariz iste bende olduğu gibi:-)

annemi babamı küçümsediğimi de nerden çıkarttınız ben birgün gelsinler dier gün kendim gideyim dedim. onları küçümsediğim falan yok. ne olursa olsunlar onlar benim ailem.

normalde bu şekilde değillerdi ama bu sene kpss var die annem fena üzerime düşüyor farkında değil ama çok bunaltıyor bende kırılmasın die tepki vermedim hiç. markete bile gitsem ders çalışmıyorum havasına bürünüyor benden çok o stres yaptı. o yüzden ders çalışayım die camdan burnumu bile çıkartmıyor. bide sınavı kazanamaz isem vay halime :43::43:

normalde bu şekilde değillerdi ama bu sene kpss var die annem fena üzerime düşüyor farkında değil ama çok bunaltıyor bende kırılmasın die tepki vermedim hiç. markete bile gitsem ders çalışmıyorum havasına bürünüyor benden çok o stres yaptı. o yüzden ders çalışayım die camdan burnumu bile çıkartmıyor. bide sınavı kazanamaz isem vay halime :43::43:

Bende böyle yerlere ailemle gitmeyi severim. Onların desteğine ihtiyacım oluyor. Ama sevgilinizin geleceğini söylediğiniz halde ne bu ısrar? Planınızı ctesi günü uygulasın anneniz. Tamam kırın demiyorum ama karıştırmayın kendi işlerinize. Koskoca kadın olmuşsunuz, bu saatten sonra izin almak ne demek.

Ben oss ye girerken aileme siz gelmeyin demistim onlarda beni sinava girecegim okulda birakip gitmislerdi.biri beni beklerken ben konsantre olamam sikinti basar.nevar sanki ailende seni dinlese bukadar ustune varmasalar.canim benim ya uzulme

Oruc tutuyor mu annen? Onu bahane et ben sinavda olacam ama sen gunesin altinda bekliceksin bu sekilde aklim sende olacak falan desen?
Anne yuregi ama kizma o da evladinin yanında olmak istiyordur.. benimki de günlerdir soruyor kizim geleyim cantan telefonun falan diye iyi niyetli kendimi yalniz hissetmeyim diye bence tek sorun oruc olmasi havaninda cok sıcak olmasiydi söyledim o da anlayisla karşıladı dilerim annen de anlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde cumartesi pazar sinavim var bayagi da uzun saatleri bende babamla gideceğim ...

neden küçük çocuklar gibi olasiniz ki ne telefon ne anahtar hic bir şey sokmuyorlar içeri Allah korusun bir şey oldu ihtiyaç oldu yetisemediniz her yer trafik oluyor nasil kurtaracaksiniz durumu? Yeni şartlarda tek basina gitmek bence büyük risk..

Ama Ben sinava öylesine giricem asil sevgilimle bulusucam diyorsanız da sinavdan cikip eve gelip sonra yine cikamaz misiniz?

Siz geldiginizde stresim artıyor filan deseniz? Zaten yalan değil genelde öyle olur. Anneler babalar bekleyince heyecan artar.

" geriliyorum " deyin bence.
"son şansımmış gibi hissediyorum siz kapıda bekleyince.Sanki son ümidiniz benmişim -başarılı olamazsam herşey yıkılacakmış gibi hissedip strese giriyorum anne lütfen gelme" diyebilirsiniz

Benimde cumartesi pazar sinavim var bayagi da uzun saatleri bende babamla gideceğim ...

neden küçük çocuklar gibi olasiniz ki ne telefon ne anahtar hic bir şey sokmuyorlar içeri Allah korusun bir şey oldu ihtiyaç oldu yetisemediniz her yer trafik oluyor nasil kurtaracaksiniz durumu? Yeni şartlarda tek basina gitmek bence büyük risk..

Ama Ben sinava öylesine giricem asil sevgilimle bulusucam diyorsanız da sinavdan cikip eve gelip sonra yine cikamaz misiniz?

sınava öylesine girmiyorum 1 yıldır hazırlanıyorum c.tesi günü gelsinler ona birşey demiyorum ki zaten ben ama tüm sülale şeklinde gitmeye de bence hiç gerek yok ya annem gelsin ya babam yada kardeşim hepsinin bir arada ne işi var biri teli diğer çantayı falan mı tutacak bu sıcakta. pazar da zaten erkek arkadaşım gelecek o tutacak burası küçük bir yer olduğu içinde hiç trafik sıkıntısı nedir bilmeyiz.

annem de yds için benimle gelmişti.bi de canım ya çok önemseyip sınava girerken öpmüştü falan:)insan bi kötü hissediyo daha da stresleniyo.ama iyi ki de gelmiş.şans getirdi.sevgilinden önemli değil,senin için önemli bi günde yanında olmak istiyolar bırak gelsinler

Eger benimle gelirsen ve erk. Ark. Goremezsem sinavim kitu gecer de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X