bayanlar merhaba kısaca konuya girmek istiyorum önümde çok önemli bir sınavım var. adliyede zabıt katipliği sınavına hazırlanıyoruz bu benim için çok önemli kursa da gidiyorum ama kendimi yeterli bulmuyorum sanırım yada çok panikliyorum bilmiyorum harflerin yerini bilyorum pekiştiriyorum ama heyecandan yazamıyorum sınavda ne olur hiç bilemiyorum pasiflora şurubu duydum heyecan azaltıyormuş sanırım , sakinleştiriyormuş içen kullanan varmı arkadaşlar sınavlarında .uyku yapar diye de çok korkuyorum ne dersiniz kullanmalımıyım ya da altarnatif önerebilecek varmı şimdiden teşekkürler bayanlar .......
ben çok kullandım ama her bünyede etkisi farklıdrı. yani sınav günü seni uyutabilirde öncesinde 1-2 gün dene istersen . beni istemeye geldikleri gün ben 1 şişe bitirdim. sakinleştiri. mayhoş bir tadı var ama dediğim gibi ilk kez sınav günü sakın alma derim. aslında bi doktora git de o yazsın.en azından daha emin olursun.
Bünyeden bünyeye değişiyor ama pasifloranın bitkiselliği daha çok oldugundan cok fazla uyku hali oluyor
kesinlikle herşekilde içilebilir dokktorlar kanserli hastalara bile bunlardan veriyorlaR .Passiflora ve atarax .Ama sen sınava giderken içme genede diğer zamanlarda içebilirsin:)
atarax da mı şururp o da mı bitkisel bir de
ayy ne çok soru sordum ayol
o zaman ben bu ilaçlardan ilerde düğünümde ve düğün gecemede alayımm süper olur sakinleşici olsa iyi olur diyordum bende sakıncası olmayan yani:26:
atarax da mı şururp o da mı bitkisel bir de
ayy ne çok soru sordum ayol
o zaman ben bu ilaçlardan ilerde düğünümde ve düğün gecemede alayımm süper olur sakinleşici olsa iyi olur diyordum bende sakıncası olmayan yani:26:
eevet atarxta şurup ama sakinleştirici alarak düğün gününü maffetme .O zamanda heyecan stres güzel bişidir yaaa:)
ataraxı içde düğün gecen berbat olsun,çok beter uyku yapar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?