- Konu Sahibi Morsardunya
-
anladığınız için teşekkür ederimBen sizi çok iyi anlıyorum.kpss çalıştığım dönemde çok stresliydim hiç takilmayacak şeyleri bile takar büyütürdüm.
Şu an zaten hassas bi dönemdesiniz
Ama eşiniz de diretiyorsa yapacak bişey yok gibi
Bunları şu an kafaniza takmamanizi tavsiye ederim sakin kafa ile sınava girmek çok önemli.
aynen onuda düşündüm de eşyaları kime bırakacağım mağlum birşey almıyorlar içeriSüre uzun vs de hiç bakmayan Kv de hem annesi hem babası bir yere giden 2 yaşındaki çocukları zorlanır
Girdiğim sınavlara da oğlumu götürdük
Yakın olana taksi ile gittim vs
Eşiniz sizi bırakıp dönsün siz çıkışta kendiniz gelin
aynen onuda düşündüm de eşyaları kime bırakacağım mağlum birşey almıyorlar içeri
Yanina ceptelefonu falan alma cebinde bir taksi parasi olsun bide kalem silgi mecbur yapcak bisey yok tabi zor olmazsa senin icin.aynen onuda düşündüm de eşyaları kime bırakacağım mağlum birşey almıyorlar içeri
Neden işinizi şansa bırakıyorsunuz ki?sınav uzak bi yerde okulu bile bilmiyoruz canım ve erken gidecegiz ondan yoksa keske o da gelmese
Uzun bı sure olmasa sorun etmem zaten de baktık başka çare yok öyle olcak ams kesin ben sinir olacağımHak veriyorum size sabah 7 den akşam 5 e çok uzun bir süre hem havalar sıcak yaşıda küçük belki gün içinde koşturmaktan yorulur uykusu gelir
Hem eşinize hem çocuğa yazık o kadar saat dışarda ama madem bu kadar istiyor baksın
mantıklıEşya dediğiniz nedir
Kimlik ve para
Paraya birşey demiyorlar
kalem sılgıyı varıyor devletYanina ceptelefonu falan alma cebinde bir taksi parasi olsun bide kalem silgi mecbur yapcak bisey yok tabi zor olmazsa senin icin.
ay ben yapamam tarzı insanlardan olmadın hic bi zaman zaten 4 sene tek başıma uzak bir yerde okudum herşeyi kendim hallettim.sadece sınava geç kalmamak için mecbur araba ile girmek zorundayız 1 sn bile gecikmeyle almiyorlarGerçi beni boşverin en doğrusu sizin yaptığınız öyle kıymetli olunuyor “ ay ben yapamam ay gidemem ay yolları bulamam “
Ben salak gibi kendimi bildim bileli “ yaparım yapabilirim neden yapamayım ki diye diye bir baktım tüm hayatın üç çocuğun ve daha bir sürü şeyin yükü omuzlarımda
Bence siz diretin sabahın köründe eşiniz de yavrunuzda kalksın dökülün yollara ciddiyim bak asla kinayeli yazmadım en doğrusu sizin yaptığınız
Sorumlulugu kendi almis stres yapmana gerek yokki sen sinavina bak bi kac aylik bebek olur anlarim ama 2 yasindaymis zaten durur babasiyla Allah in izniyle sen sinawina adapte olMerhaba arkadaşlar
Şuan o kadar sinirliyim ki konuscak kimse olmayinca buraya yazmak bana iyi geliyor.sinirimin sebebi su ; haftasonu bilen bilir kpss var .sınav bize 1 saati gecik uzak bir yerde.çok erken kalkacağız felan .oğlum var 2 yaşında.aşırı yaramaz.eşime dedim çocuğu bırakalım annenlere bütün gün sınavla geçecek çocuk ne düzgün yemek yiyecek ne de düzgün uyku uyuyacak.e bende stresli olacağım zaten çocuğada düşünmek istemıyorum.neymiş çocukta gelecekmiş.o idare edermiş.tamamda 1 saat değil ki bu sınav idare et.ki idare etmesi de zor bi cocuk.Yeni tatilden geldik mahvolduk.tatile mi gıttık dayak mı yedik belli1 değil neyse durum bu .bende kızdım.anlamadığım ailesini mi düşünüyor yorulmasınlar dıye yoksa güvenmiyor mu anlamıyorum.nereye gidersek çocuğu kimseye bırakmıyor.hepte sorun yssıyoruz.kavga edıyoruz.geriliyorum ben sınav gunu rahat olmak istiyorum benim için önemli bir sınav.bi akıl verin ben ne yapayım
inşallah sagolunSorumlulugu kendi almis stres yapmana gerek yokki sen sinavina bak bi kac aylik bebek olur anlarim ama 2 yasindaymis zaten durur babasiyla Allah in izniyle sen sinawina adapte ol
bizde şimdiye kadar öyleydik.5 dakika uzaklıkta olmasına rağmen herkes .ben de keske onun ailesi eşime deseydi biz bakarız diye esim hayır demezdiBizim kimsemiz yok hep kendi başımızin çaresine bakarız sınavlara egitimlere ev bakmalara taşınmalara hep çocuklarımızla gideriz çok yoruluruz ama şükür herşeyin üstesinden geliriz içinizi rahat tutun bence sadece siz değil milyonlarca insan yaşıyor bunları eger bakmak isteseydi kv kendisi söylerdi ısrar ederdi bırakın diye ben kismeden bişey istemem onlar vermedikçe kendi ailemden bile.Sizde yoklarmış gibi düşünün eşinize güvenin hallolur herşey.Başarılar.
Allah kolaylıkversin. O arada bir dinlenmenizve toplanmaniz gerekebiliryok öğleden sonra da eğitim bilşmleri var 2.30 da
iste çocuk gelirse onunla ugrasacagim mecbur toplanamayacagim.ya benim esim bakarım der sma sınırlıdır orda kesin sinir olur beni sınava girdigime pişman eder derdim bu .Allah kolaylıkversin. O arada bir dinlenmenizve toplanmaniz gerekebilir
Bir de arabaniz varmis. Neden bu kadar taktiniz? Ben oglen 6 aylik bebegimi doyurup babasiyla sokaga gonderiyorum. Temizlik yapmak icin. Deterjanlardan rahatsiz olmasin hem de ben rahat yapayim diye. Yanina da mama bez yedek kiyafet falan gonderiyorum. 4 5 saat gelmiyorlar. Hic de aklim kalmiyor. Babasi sonucta. Bebek arabasinda geziyorlar. Sıkılırsa arabayla gezdiriyor.ay ben yapamam tarzı insanlardan olmadın hic bi zaman zaten 4 sene tek başıma uzak bir yerde okudum herşeyi kendim hallettim.sadece sınava geç kalmamak için mecbur araba ile girmek zorundayız 1 sn bile gecikmeyle almiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?