Sınavım,eşim,bebeğim

ben de öyle düşündüm ilk basta ama sonradan sorgulamaya başladım
Sorguladığın şey annesinin torununa bakmak isteyip istememesiyse bunu kafanda kurma. sakince, kimseyi suçlamadan eşinle konuş. Belki bir bildiği vardır ve seninle dahi paylaşmak istemiyordur.
Sınavını atlat otur sakin kafayla konuş. Neden bırakmak istediğini ve onun neden istemediğini konuş.
Boşver baksın sen sınavdayken oğluna. Belki senin sınavdan sonra hep bırakmak ister.

Olmazsa anneyi alip bir gece onceden sizin eve getirin. Cocuk da sabahin 7sinde uyanmak zorunda kalmasin.
Evet bende öyle düşündüm uykusuz olunca çocuk aşırı asabi oluyor ve bende sinirleniyorum boyle sınava mi girilir yani 40 yılda bi ise yarasınlar istiyorum

Bence harika bir eşe sahipsin. Mutlu olmalısın ki, kendisinin bakacağını söylüyor. Bence bir çocuğa anne baba kadar kimse iyi bakamaz.

Bizde eşimle asla kimseye bırakmayız. Benim işim varsa eşime bırakırım.

Aslında bende mecbur kalmasam bırakmak istemiyorum geçen yaz bi olaydan dolayı ama oğlumu düşünmek zorundayım inatligin faydası yok

diğer konularımı okuyun harika mı acaba ev et iyi bir baba ama iyi bir es değil

Ben disaridayken eşim bakar hep çocuklara. Bir benim büyük olan 15 çocuğa bedeldi ama bakıyordu ciddi ciddi. Ve çocuklarla başbasa kalmakta çok iyi geliyordu. Bırakın çocuğunuz babasıyla o günü başbasa geçirsin. Eminim becericek eşiniz. Babaları çok küçümsemeyin

Tek oturummu sınav?
Eger oyleyse emin olun idare eder. Ederim demis bundan sonrası onu baglar.
Ayrıca Hic bir cocuk tek ogun yemek yedi diye hasta olmaz. Bir gun hic yemese yineolmaz. Siz sınavına odaklanin. Başarılar diliyorum

kendi kendinize bu kadar stres yapmak zorunda mısınız?
ne kadar çok uzatmışsınız ufacık bir şeyi. adam ben hallederim demiş bırakın ne yaparsa yapsın çocuğu atıp gidecek hali yok ya. sizin çocuğunuza kimse bakmak zorunda değil ayrıca.
felan değil falan bir de. türkçe kısmında çıkar belki : ) başarılar.

Tek oturummu sınav?
Eger oyleyse emin olun idare eder. Ederim demis bundan sonrası onu baglar.
Ayrıca Hic bir cocuk tek ogun yemek yedi diye hasta olmaz. Bir gun hic yemese yineolmaz. Siz sınavına odaklanin. Başarılar diliyorum
yok öğleden sonra da eğitim bilşmleri var 2.30 da

Ben sizi çok iyi anlıyorum.kpss çalıştığım dönemde çok stresliydim hiç takilmayacak şeyleri bile takar büyütürdüm.
Şu an zaten hassas bi dönemdesiniz
Ama eşiniz de diretiyorsa yapacak bişey yok gibi
Bunları şu an kafaniza takmamanizi tavsiye ederim sakin kafa ile sınava girmek çok önemli.

Hak veriyorum size sabah 7 den akşam 5 e çok uzun bir süre hem havalar sıcak yaşıda küçük belki gün içinde koşturmaktan yorulur uykusu gelir
Hem eşinize hem çocuğa yazık o kadar saat dışarda ama madem bu kadar istiyor baksın

Herşeyi fazla kafaya takıyorsunuz ,bu kadar kontrolcü olmayın ,
Eşinizi de kendinizi de yıpratırsınız böyle
Bırakın ne istiyorsa yapsın ,sadece sizin değil onunda çocuğu ,
Bakamazsa götürür annesine
Bu kadar dert etmeyin ,su akar yolunu bulur ,

Öncelikle sınavda başarılar diliyorum size. Bazı babalar cocuklarini kimseye bırakmak istemezler anlamadığım bir sekilde. Kayinvalideniz söylesin oğluna oğlum çocuğu bize bırakın çocuk bütün gün dışarda yorukur hasta olur falan desin.

Süre uzun vs de hiç bakmayan Kv de hem annesi hem babası bir yere giden 2 yaşındaki çocukla zorlanır

Girdiğim sınavlara da oğlumu götürdük

Yakın olana taksi ile gittim vs

Eşiniz sizi bırakıp dönsün siz çıkışta kendiniz gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…