- Konu Sahibi Morsardunya
-
ben de öyle düşündüm ilk basta ama sonradan sorgulamaya başladımBaksın bakarım diyorsa. Ben olsam hiç umursamam.tamam bak derim. 1gün düzgün yemedi diye çocuğa bir şey olmaz merak etmeyin.
Bişey olmaz bigündenof annelik kıyamıyorum iste
Olmazsa anneyi alip bir gece onceden sizin eve getirin. Cocuk da sabahin 7sinde uyanmak zorunda kalmasin.bencede cok anlamsiz en son annesine söyledim ben bakarım dedi
Sorguladığın şey annesinin torununa bakmak isteyip istememesiyse bunu kafanda kurma. sakince, kimseyi suçlamadan eşinle konuş. Belki bir bildiği vardır ve seninle dahi paylaşmak istemiyordur.ben de öyle düşündüm ilk basta ama sonradan sorgulamaya başladım
Evet bende öyle düşündüm uykusuz olunca çocuk aşırı asabi oluyor ve bende sinirleniyorum boyle sınava mi girilir yani 40 yılda bi ise yarasınlar istiyorumOlmazsa anneyi alip bir gece onceden sizin eve getirin. Cocuk da sabahin 7sinde uyanmak zorunda kalmasin.
Bence harika bir eşe sahipsin. Mutlu olmalısın ki, kendisinin bakacağını söylüyor. Bence bir çocuğa anne baba kadar kimse iyi bakamaz.Merhaba arkadaşlar
Şuan o kadar sinirliyim ki konuscak kimse olmayinca buraya yazmak bana iyi geliyor.sinirimin sebebi su ; haftasonu bilen bilir kpss var .sınav bize 1 saati gecik uzak bir yerde.çok erken kalkacağız felan .oğlum var 2 yaşında.aşırı yaramaz.eşime dedim çocuğu bırakalım annenlere bütün gün sınavla geçecek çocuk ne düzgün yemek yiyecek ne de düzgün uyku uyuyacak.e bende stresli olacağım zaten çocuğada düşünmek istemıyorum.neymiş çocukta gelecekmiş.o idare edermiş.tamamda 1 saat değil ki bu sınav idare et.ki idare etmesi de zor bi cocuk.Yeni tatilden geldik mahvolduk.tatile mi gıttık dayak mı yedik belli1 değil neyse durum bu .bende kızdım.anlamadığım ailesini mi düşünüyor yorulmasınlar dıye yoksa güvenmiyor mu anlamıyorum.nereye gidersek çocuğu kimseye bırakmıyor.hepte sorun yssıyoruz.kavga edıyoruz.geriliyorum ben sınav gunu rahat olmak istiyorum benim için önemli bir sınav.bi akıl verin ben ne yapayım
Aslında bende mecbur kalmasam bırakmak istemiyorum geçen yaz bi olaydan dolayı ama oğlumu düşünmek zorundayım inatligin faydası yokSorguladığın şey annesinin torununa bakmak isteyip istememesiyse bunu kafanda kurma. sakince, kimseyi suçlamadan eşinle konuş. Belki bir bildiği vardır ve seninle dahi paylaşmak istemiyordur.
Sınavını atlat otur sakin kafayla konuş. Neden bırakmak istediğini ve onun neden istemediğini konuş.
Boşver baksın sen sınavdayken oğluna. Belki senin sınavdan sonra hep bırakmak ister.
diğer konularımı okuyun harika mı acaba ev et iyi bir baba ama iyi bir es değilBence harika bir eşe sahipsin. Mutlu olmalısın ki, kendisinin bakacağını söylüyor. Bence bir çocuğa anne baba kadar kimse iyi bakamaz.
Bizde eşimle asla kimseye bırakmayız. Benim işim varsa eşime bırakırım.
Ama zaten orada vurgulamak istediğim babalığı.diğer konularımı okuyun harika mı acaba ev et iyi bir baba ama iyi bir es değil
babalıgına sözüm yok zaten ama seçenek varken herşeyi zorlaştırmasını sevmıyorumAma zaten orada vurgulamak istediğim babalığı.
yok öğleden sonra da eğitim bilşmleri var 2.30 daTek oturummu sınav?
Eger oyleyse emin olun idare eder. Ederim demis bundan sonrası onu baglar.
Ayrıca Hic bir cocuk tek ogun yemek yedi diye hasta olmaz. Bir gun hic yemese yineolmaz. Siz sınavına odaklanin. Başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?