Sınavlara hazırlanırken hayatı kaçırmış hissediyor musunuz ?

Hayat zaten o sınavlarla geçmiyor mu?
Liselere giriş sınavı, dershane sınavları, öss onu geçersin, finaller bütler.
Meslek sahibi olursun, kpss ales tesmer tus ıvır zıvır.
Şansımız yok.
Okullar bitince şak diye meslek sahibi olamıyoruz.
29 yaşındayım hala sınavlarla boğuşuyorum :KK43:

Son düzenleme:
Hayat zaten o sınavlarla geçmiyor.
Liselere giriş sınavı, dershane sınavları, öss onu geçersin, finaller bütler.
Meslek sahibi olursun, kpss ales tesmer tus ıvır zıvır.
Şansımız yok.
Okullar bitince şak diye meslek sahibi olamıyoruz.
29 yaşındayım hala sınavlarla boğuşuyorum :KK43:
Biri biterken öbürü de başlar misali

Biri biterken öbürü de başlar misali

Evet çünkü kalabalık ülke de yaşıyoruz.
Eleme usulüne göre hareket ediyorlar :(
Sonunu düşün motive et kendini.
Ben hep kendi ofisimi açınca yaşayacağım rahatlıkla kendimi motive ediyorum.
Başka türlüsü olmuyor çünkü.

Hayır ama hem ben hazırlanmalı süreçleri sevdiğim için hem de ev kuşu olduğum için sanırım Belirsizlik kısmı kötü olsa da hayal kurup onunla ilgili bir şeyler yapma olayı iyi geliyor bana Sınava girmek istediğim için hayallerim için giriyorum diyorum kendime Bu aralar hayal kurmak burada zor da olsa bu tür sınav süreçleri de o hayallerin bir parçası gibi geliyor Bi nevi merdiven gibi

Yani ne günde ne kadar vakit ayırıyorsunuz ki? Ben de hiç böyle bir his olmadı. 1 yıldır hazırlanıyorum demişsiniz, sonra en güzel yıllarım sınavla geçti diye eklemişsiniz.

Özellikle de 2020 için konuşursak, ne yapacaktınız da bu hazırlandığınız sınav mani oldu ?

Yani ne günde ne kadar vakit ayırıyorsunuz ki? Ben de hiç böyle bir his olmadı. 1 yıldır hazırlanıyorum demişsiniz, sonra en güzel yıllarım sınavla geçti diye eklemişsiniz.

Özellikle de 2020 için konuşursak, ne yapacaktınız da bu hazırlandığınız sınav mani oldu ?
Yıllardır bir sınav bitiyor diğeri başlıyor. En sonuncusu da bir yıl sürdü 😄😄

Yıllardır bir sınav bitiyor diğeri başlıyor. En sonuncusu da bir yıl sürdü 😄😄
Ya boşver, zihni zinde tutmak için birşeyler öğrenmek güzel bence. Sınavda aksiyon oluyor, severim ben :D

Hani şu sınavlar olmasa dünyayı, ülkemi karış karış gezerdim desen, ya da evde çocuk var ona yeterli vakit ayıramıyorum diyorsan anlarım tabii..

Ama çoğumuz işten gelip ye iç , sonra iki seksen yatıyoruz, sen de benzerini yapacaksan çok büyük bir kayıpta değilsin. ;)

Ya boşver, zihni zinde tutmak için birşeyler öğrenmek güzel bence. Sınavda aksiyon oluyor, severim ben :KK70:

Hani şu sınavlar olmasa dünyayı, ülkemi karış karış gezerdim desen, ya da evde çocuk var ona yeterli vakit ayıramıyorum diyorsan anlarım tabii..

Ama çoğumuz işten gelip ye iç , sonra iki seksen yatıyoruz, sen de benzerini yapacaksan çok büyük bir kayıpta değilsin. :KK66:
Evli değilim bir sorumluluğum yok şuanda. Elime işimi alıp evleneyim dedim o da olmadı daha

şimdi diyelim atandınız yahu yurtdışına gitmek bile hayal dışı artık. çok da hayatı kaçırmıyorsunuz her gün maddi manevi kötüleşiyor durum. en iyisi bir amacınız varken o amacı gerçekleştirmeye çalışın

Hedeflerimizi başaramayınca da kaçıyor bence hayat :)) o yuzden öyle düsünmeyin çalışırken öğrenirken keyif almaya bakın valla keyifli oluyor bir noktadan sonra

Hedeflerimizi başaramayınca da kaçıyor bence hayat :)) o yuzden öyle düsünmeyin çalışırken öğrenirken keyif almaya bakın valla keyifli oluyor bir noktadan sonra
Tamamen boş bir hayat oluyor dediğinizde haklısınız. En güzel yere de gitseniz en güzel kıyafeti de giyseniz eğer başarı adına bir şey ortaya koymadıysanız boş bir hayat olmuş oluyor

şimdi diyelim atandınız yahu yurtdışına gitmek bile hayal dışı artık. çok da hayatı kaçırmıyorsunuz her gün maddi manevi kötüleşiyor durum. en iyisi bir amacınız varken o amacı gerçekleştirmeye çalışın
Evet en azından hedefim olacak bir şeye sahibim

1 yıldır sınavlara hazırlanıyorum. Ömrünün en güzel yılları sınavla geçti gibi geliyor, sizde de bu his oluyor mu
Hayatın kendisi sınav zaten. Yaşamınızdaki dengeyi sağladığınız sürece hiç sorun yaşamaz, hayatı kaçırmazsınız. 40'a merdiven dayadım hala hazırlandığım bir sınav var..

Hayatın kendisi sınav zaten. Yaşamınızdaki dengeyi sağladığınız sürece hiç sorun yaşamaz, hayatı kaçırmazsınız. 40'a merdiven dayadım hala hazırlandığım bir sınav var..
Ben birazcık dengeyi sağlayamıyorum. Sunav hazırlığında hayatım duruyor. Sizi de tebrik etmek istiyorum

Back
X