- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
1 yıldır sınavlara hazırlanıyorum. Ömrünün en güzel yılları sınavla geçti gibi geliyor, sizde de bu his oluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turkiye de yasamak zaten hayatı kaçırmak demek.1 yıldır sınavlara hazırlanıyorum. Ömrünün en güzel yılları sınavla geçti gibi geliyor, sizde de bu his oluyor mu
Hazırlanmasan ömür boyu yiyip içip gezebilecek imkanın var mı? Yoksa hazırlanıp kazanırsan mı ömür boyu sartlar un daha iyi olacak?1 yıldır sınavlara hazırlanıyorum. Ömrünün en güzel yılları sınavla geçti gibi geliyor, sizde de bu his oluyor mu
Evet bu yönden bakmak çok daha mantıklı sanırımHazırlanmasan ömür boyu yiyip içip gezebilecek imkanın var mı? Yoksa hazırlanıp kazanırsan mı ömür boyu sartlar un daha iyi olacak?
Biri biterken öbürü de başlar misaliHayat zaten o sınavlarla geçmiyor.
Liselere giriş sınavı, dershane sınavları, öss onu geçersin, finaller bütler.
Meslek sahibi olursun, kpss ales tesmer tus ıvır zıvır.
Şansımız yok.
Okullar bitince şak diye meslek sahibi olamıyoruz.
29 yaşındayım hala sınavlarla boğuşuyorum![]()
Biri biterken öbürü de başlar misali
Yıllardır bir sınav bitiyor diğeri başlıyor. En sonuncusu da bir yıl sürdüYani ne günde ne kadar vakit ayırıyorsunuz ki? Ben de hiç böyle bir his olmadı. 1 yıldır hazırlanıyorum demişsiniz, sonra en güzel yıllarım sınavla geçti diye eklemişsiniz.
Özellikle de 2020 için konuşursak, ne yapacaktınız da bu hazırlandığınız sınav mani oldu ?
Ya boşver, zihni zinde tutmak için birşeyler öğrenmek güzel bence. Sınavda aksiyon oluyor, severim benYıllardır bir sınav bitiyor diğeri başlıyor. En sonuncusu da bir yıl sürdü![]()
Evli değilim bir sorumluluğum yok şuanda. Elime işimi alıp evleneyim dedim o da olmadı dahaYa boşver, zihni zinde tutmak için birşeyler öğrenmek güzel bence. Sınavda aksiyon oluyor, severim ben
Hani şu sınavlar olmasa dünyayı, ülkemi karış karış gezerdim desen, ya da evde çocuk var ona yeterli vakit ayıramıyorum diyorsan anlarım tabii..
Ama çoğumuz işten gelip ye iç , sonra iki seksen yatıyoruz, sen de benzerini yapacaksan çok büyük bir kayıpta değilsin.![]()
1 yıldır sınavlara hazırlanıyorum. Ömrünün en güzel yılları sınavla geçti gibi geliyor, sizde de bu his oluyor mu
Arkadaşlarıma çevreme bakıyorum kimisi pazar şunu yapalım hafta içi şuraya gidelim. Eve gömülüp kaldımBaska nasil gececekti en guzel yillariniz?
Tamamen boş bir hayat oluyor dediğinizde haklısınız. En güzel yere de gitseniz en güzel kıyafeti de giyseniz eğer başarı adına bir şey ortaya koymadıysanız boş bir hayat olmuş oluyorHedeflerimizi başaramayınca da kaçıyor bence hayat :)) o yuzden öyle düsünmeyin çalışırken öğrenirken keyif almaya bakın valla keyifli oluyor bir noktadan sonra
Evet en azından hedefim olacak bir şeye sahibimşimdi diyelim atandınız yahu yurtdışına gitmek bile hayal dışı artık. çok da hayatı kaçırmıyorsunuz her gün maddi manevi kötüleşiyor durum. en iyisi bir amacınız varken o amacı gerçekleştirmeye çalışın
Hayatın kendisi sınav zaten. Yaşamınızdaki dengeyi sağladığınız sürece hiç sorun yaşamaz, hayatı kaçırmazsınız. 40'a merdiven dayadım hala hazırlandığım bir sınav var..1 yıldır sınavlara hazırlanıyorum. Ömrünün en güzel yılları sınavla geçti gibi geliyor, sizde de bu his oluyor mu
Ben birazcık dengeyi sağlayamıyorum. Sunav hazırlığında hayatım duruyor. Sizi de tebrik etmek istiyorumHayatın kendisi sınav zaten. Yaşamınızdaki dengeyi sağladığınız sürece hiç sorun yaşamaz, hayatı kaçırmazsınız. 40'a merdiven dayadım hala hazırlandığım bir sınav var..