Anket Sınavlarda kopya çeker miydiniz?

SINAVLARDA KOPYA ÇEKERMİYDİNİZ

• Ankete Katılan
    155
ohooo her dersten kopya çektim... hemde hiç yakalanmadım...binbir çeşit kopya yöntemim vardı :)

sen öyle san öğretmenler herşeyin farkında inci kafa:mymeka:

ben bu konuda çok beceriksiz olduğum için
yapabilenlere acayip imrenirdim:dilcikar:
arkadaşıma bile fısıldayamazdım
bigün birini kendime küstürmüştüm:1rolleyes:

Valla Ne Yalan Söleyim çok çekmişimdir .ustaydim Bu Konuda Diye Bilirim :1closedeyes:..ama 1 Kere Yakalandimm çok Utanmiştim Yüzüm Kipkirmizi Olmuştuu,ama Yilmadim Hep çektim Hep çektimm.

tabi ki çekerdim yaa ama daha çok başkalarına verirdim. en yakın arkadaşımla bu yüzden tartıştığım bile olmuştu.kağıtlar dağıtılır dağıtılmaz 3 ne derdi yaa dur bi okuyayaım be kızım aaaaa

çekerdim valla ne yalan söyleyeyim ,kopyayı hazırlamak çekmektan daha zor gelirdi bana ...bir kerede yakalanmıştım canım öğretmenim kulakları çınlasın çok severdi benii

cekerdim.. en cokda yanimdakine gøstererek ona yardim ederdim valla.. sorardi soruyu ben øgretmen geliyo derdim gizlice.. kiz sinirlenirdi"onu diyecegine cevabi søle diye":roflol::roflol:

en cok kopya cekebilen sinifta bendim.kopyayi cekerdim sonrada isteye cevaplari soylerdim.ogretmenler benden hic supelenmezdi,cunku hep en onde ben otururdum sinavlarda.:)))))

kopya çekmek kim ben kim hocaya bi kere baktımmı yüzüm kızarıverirdi.ama sonradan alışmıştım hatta kitap bile açmıştım bikeresinde.
en güzelde üniversitede oluyodu sınıf kalabalık hoca yaşlı ohoo ne güzeldi be

ohhooooooooooo hemde nasıl sana kitabını bile yazarım benim mesleğim kopye çekmek ama hep yakalanırdım biraz beceriksizimdirdeeeeeee

evet kopya çekmeye çalışırdım ama kopya çekene kadar kan ter içinde kalırdım yüzüm gözüm kıprkırmızı olurdu öğretmenler hep benim rahatsızlandığımı falan düşünürlerdi çok heyecanlanırdım ya yerimseniben

her sınavda mutlaka :))
kopyasız sınav bitirdiğimi hatırlamıyorum

lisede dersimizin birinde hoca 2 sınavdada aynı soruyu sordu ve ben nedense ikisinde de cevaplayamadım.3. sınavdada sorar diye sıraya yazdım.fakat sormadı.tabii hoca bunu farketti bana sordu bende cevap verdim ama sınavda soru çıkmadığı için ceza almadım.yani bir kere çekmeye çalıştım elime yüzüme bulaştırdım.

evet, aynen şu an benim yaşadığım şeyler... bir de benden yüksek aldıkları zaman sinir oluyordum.. ama gene çekmişliğim vardır lisede, oks yıllarıma göre...

gerektiğinde çekerdim valla:jeyyar:
hiçte yakalanmadım acaip adrenalin salgılıyosun delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…