Anket Sınavlarda kopya çeker miydiniz?

SINAVLARDA KOPYA ÇEKERMİYDİNİZ

• Ankete Katılan
    155
Gerektiğinde çekerdim,sınavda defter açmada üstüme yoktur :jeyyar:
İlköğretimde,lisede yaptım ama üniversitede hiç çekmedim... nazar mı deydi ne...
yok yok uslandım artık ondandır

Lise sonu resmen kopya ile bitirdim denebilir...Birde üstüne teşekkür almıştım

Çok az çektim!!!!
Zorlanığım bir derste. Hayatımda 2 kere çektim yalnızca.(Pişman değilim.):F

üniversiteye gidene kadar bir kere bile kopye çekmedim ama üniversitede acayip geliştirdim kendimi bu yönde

bi öğretmen adayı olarak itiraf ediyorum; evettt!!! çook çektim ama şuan 3.sınıftayım ve nerdeyse 2 yıldır cekmıyorum artık...akıllandım

kopya cekmedim ama kopya verdim,vermeninde cekmek kadar yanlis oldugunu 0 alinca anladim:roflol:

kopyanın kitabını yazarım vallahi..
kopya hazırlamaya harcadığım zamanı çalışmaya ayırmamam ayrı bir saçmalık kopya bende bir adrenalin heyecan zevk durumuydu :))

off kopya ve ben super bı ıkılıydık=D

Son düzenleyen: Moderatör:
vallahi ilk okul siralarinda göz attigim olmustur...herkes yapiyor napalim

genellikle matematik derslerinda cekerdim nefret ediyorum matematikten

kopya olmadan sınava girdiğimde kendimi eksik hissediyorum sanki o beni tamamlıyor :jeyyar: ama o kadar gereksiz ezber bilgi var ki neyapayım yani
işte düşünün liseden beri her sınavda çektiysem şimdi ünv 3deyim yakalandığım 2-3dür onlarda da gözüne baka baka çekmek zorunda kalmıştım zaten başımda dikiliyorlardı ama kağıdım flan alınmadı hiçbir zaman çok şükür delikafadulden
bir öğretmen adayı olarak kendimi kınıyorum :sinifsinif:

kopya konusunda çok yeteneksizdim, çekemedim hiç.. kopya hazırlamaya harcadığı süreyi ders çalışmaya harcamayanlarada şaşırmışımdır hep.

çekerdim keşke çekmeseydim keşke çalışkan bir öğreci olsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…